Bebek İkinci El Lohusa takımı arıyorum

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
eee doğumum yaklaşıyor. temiz kullanışlı lohusa gecelik pijama takımı lazım. yardımcı olunabilir mi. eski konulara baktım bulamadım birtürlü. bir ara hep görüyordum şimdi o topikleri kaldırmışlar sanırım yok.

elimde sadece 1 kere yıkadığım ( o da yıkamadan asla bir şeyi giymememden kaynaklanıyor) krem rengi loğusa pijaması var. ince hafif kısa kollu sade ve yaz aylarında çok da kullanışlı. ben kullanmadım çünkü üç takım hazırlamışlardı bana. ikisini kullandım. bunu hiç kullanmadan kaldı.düşünürseniz 30 tl yasmin_ve_ss@hotmail.com adresine yazabilirsiniz. ptt kargo ile atarım

resim görebilirmiyim

canım istanbuldamısın bilmiyorum ama ben kadir has tan aldım zaten orda bi tane iç çamaşırı mağazası var. haluk bayramın pijama ve sabahlık takımı birde aynı takımın gecelik ve sabahlık takımını aldım. bir tane daha bakıcam ama bedenim küçük olduğu için bulamıyorum eminönüne bakıcam birde

yok canım ben konyadayım.

Canim eminonunde hurriyet carsisinda var bir magaza ben ordan aldim.Biraz pahali ama urunleri cok kaliteli.

Canim eminonunde hurriyet carsisinda var bir magaza ben ordan aldim.Biraz pahali ama urunleri cok kaliteli.

tam olarak neresinde kalıyo dediğin yer canım? birde havuzlu hana bakıcam ama tam yerlerini bilmiyorum daha önce oralarda işim olmadığı için bilmiyorum oraları. mahmutpaşayı gelinlikçilerin olduğu sokağı falan biliyorum ama anne-bebek ile ilgili olan kısımları bilemiyorum tarif edermisin?

Canin metroyla cemberlitasda in kapali carsinin icinden gecip asagi dogru in o gelinlikcilerin yolu iste yolu inerken pasajlari geciyorsun solunda kalicak hurriyet carsisi butun ic camasiri gecelik ivir zivir kat kat ama benin dedigim yer pasaja girdig8nde sadece bi merdiven cikiyosun duz dittiginde sagdaki ilk dukkan zaten kapisinda kesin bir besik vardir vitrinindede hep lohusa urunleri oluyor.ust katindada bebegi icin var .

merhaba, benimde ilanım vardı bu topicte sanırım biraz gerilerde kaldı. sizin bedeniniz nedir ve doğum yazamı kışamı geliyor ? benim 3 lü lohusa takımım var sabahlık ve al üst şeklinde.rengi pembe uzun kollu ve emzirme düğmeleri mevcut önünde.düşünürsen tekrar koyarım buraya.

görebilrimiyim.bedenim şuan 44-46 arası. 70 kiloyum. hatta şuraya mail atarmısınız muzeyyenkucukpolat@hotmail.com

saol canım teşekkür ederim ilk fırsatta bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…