Lohusa Takım

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Merhaba arkadaşlar,doğum yaklaşıyor hal böyle olunca küçük telaşeler çanta hazırlama serüveni başladı. Çoğu siteye,mağazaya internet üzerinden bakıyorum en azından alınabilecek bir takım var mı diye ama içime sinen bir lohusa takım olmadı açıkçası ve fiyatlar aşırı pahalı geldi bana . Tabi ne pahalanmadıki . Kocaeli İstanbul farketmez hem bütçeye uygun hemde cidden doğumdan sonra hastanede giyilebilecek gecelik takımları öneriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum

Eğer süslü dantelli olsun istemiyorsanız lohusa takımı almanız gerekmiyor, önü düğmeli gömlek pijamalar da iş görür hem de uzun vadeli kullanılır. Pentinin pijamaları güzel bazen indirime giriyor takip edip alınabilir. Askılı veya kısa kollu olsun istiyorsanız gecelikte de pijamada da seçenek daha fazla oluyor. Ben tesettürlü olduğum için uzun kollu takımlara baktım hep. Geceliği lcwden denk geldi 40 tlye aldım. Pijamayı da Pierre Cardinden aldım 120 tlye

Teşekkür ettim

Ben Aralıkta doğum yapacağim bu 2. Dogumum olacak magazalari gezdim 150 den asagi yok pek ve incecik oluyor genelde bu takimlar bende ne yapsam ne etsem diyordum 2 hafta kadar once bime gelmisti 60 tl ye aldim kumasi cok iyi danteli de var bi bakin isterseniz bitmemistir belki yanina da onu dugmeli guzel bir pijama takimi alacagim gundelik evde de giymek icin

2 hafta önce geldiyse kesin tükenivermiştir,milletimiz üç kap için 7 de sıraya giriyor mağazanın

Ben 2 takm almştım biri dantelli diğer normal. Ama inanki hiçbirşey anlamıyorsun yani o takımlardan. Zaten terliyorsun falan üzerinde doğru dürüst duramayacak bile normal bir takm al daha iyi

2 hafta önce geldiyse kesin tükenivermiştir,milletimiz üç kap için 7 de sıraya giriyor mağazanın
Bugunde gittim de sabahliklari vardi satilmamis yinede bakmakta fayda var birde iç gosteriyor sabahlik tarzi birsey şart ben duşumu alıp 2. Gün normal takimimi giyince rahat etmistim koridorda yurumesi zor oluyor insan utaniyor ister istemez cok para vermeye degmez yani ama icinde kalmasin diye orta yollu bir dantelli takim alinabilir diye dusunuyorum

Normal günlükte giyilecek gecelik bakıyorum zaten ama lohusa olarak herşey ateş pahası. Teşekkürler güzel yorumlariniz için

Ben lohusa takımı almadım hiç ekstra ihtiyaç da duymadım. Onu gömlek tipi pijama takımlarından aldım oğlum bir yaşında hala hem kendim hem misafir gelince kullanıyorum. Yani o kadar para verip kısa dönem kullanmak istemedim

Bende aynen öyle yapmak istiyorum . İll kızımın pijama takımı idi şimdide gecelik olsun ama lohusa takım olarak başlık açtım. Aynı mal aynı ürün bir kelimeden kaç yüz lira fark çıkıyor çünkü:)))

Benim sorum farklı olacak arkadaşlar:) Pudra rengi lohusa takımı aldım çünkü mavinin bedeni yoktu ama bebeğimiz erkek. İlla mavi renk mi alınması gerekiyor, fotoğraflarını gördüklerim hep cinsiyete göre almış sanki. Sizin bu konuda fikirleriniz nedir merak ediyorum.

İstediğin rengi alabilirsin tabi ben elimde olsa siyah giyerim heheheh siyahta aldım pijama takımı ama evde giymek için lcw dan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…