ayy canım benim yerim ben onun hediyesini saolsun çok güzelmiş
evet canım erkekler anlamıyolar bende eşimle arada şakasına, "senin kadar soğuk baba görmedim" diyorum gel azıcık sev oğlunu dimi ama hareketini tekmesini falan izle ben valla bütün gün açıyom göbüşümü oynayışını izliyom

görende 15.çocuğun zannedicek hee diyorum gülüyo bana ne diyon yaw diyo dönüyo yine oyununu oynuyo
eşofman 3-4 takım aldım 2 yada 3 bedendende. pijama aldım 1 er tane, tulumlar aldım yine değişik bedenlerde, patikliler aldım 3 bedenden, patiksiz de bikaçtane aldım. çıtçıtlılar (çıtçıtlıları biraz abarttığımı kabul ediyorum

her 3 bedenden (56-62-68) aldım artık kaçar tane bilemicem ) 0-3, 3-6 olarak tamamladım 6-9 da bikaçtane bişe aldım. hastane çıkışı ben 20li almıştım babanemiz de 10 lu almış bitane onlar var. battaniyeli alt açma almış yine babanemiz. bende bi polar bi triko battaniye aldım. penye battaniye ayrı olarak almadım hastane çıkışlarında ve alt açmada birer tane var yeter diye düşündüm sence daha almalımıyım?
bunlar dışında patikleri eldivenleri çorapları şapkaları aldım. kundaklı uyku tulumu aldım
iç zıbın almadım almalımıyım bilmiyorumda... sence aldıklarım çokmu yoksa yeterlimi ? daha eklemem gereken bişey varmı?