• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Bir Erkeğin Yakarışı...

Bi gün şortla yattim eşim sabah kalkınca farketmiş eden gidin şort dedi bende pıjamamı yıkamıstım ondan dedim anlamayn anlamiyor ışte:)

Bi gün şortla yattim eşim sabah kalkınca farketmiş eden gidin şort dedi bende pıjamamı yıkamıstım ondan dedim anlamayn anlamiyor ışte:)

aynen yaaa bazı erkekler bu işten anlamıyo sanrım mesela benim eşim
özeniyorum ediyorum alıyorum güzel gecelikler babydoller filan sanki hiç ilgisini çekmiyo
üzerimde hiç durmuyo nerdeyse :26::26::26::26:

oha kendime çööş diyorum :53:
hamilelik durumum oldu olalı tüm gecelklerimi kaldırmıştm
üstelk daha yeni evliyim
neden eşimn geceleri yatağa girerken bana buruk buruk baktığını şimdi anladm :53:
derhal doğum sonrası kilolar veriliyoooor ve de o kaldırdıklarımı giymeye,hatta yeni yeni yenilerini almaya başlıyorum :53:
hatta yetmiyor evde mini mini ve de dekolteli dolaşmaya başlycam :53:

eşimn isteksizliğini şimdi anladm
halbuki daha önce de gülerek okumuştum bu yazıyı
bu yazı bir erkeğin haykırışı :9:

oha kendime çööş diyorum :53:
hamilelik durumum oldu olalı tüm gecelklerimi kaldırmıştm
üstelk daha yeni evliyim
neden eşimn geceleri yatağa girerken bana buruk buruk baktığını şimdi anladm :53:
derhal doğum sonrası kilolar veriliyoooor ve de o kaldırdıklarımı giymeye,hatta yeni yeni yenilerini almaya başlıyorum :53:
hatta yetmiyor evde mini mini ve de dekolteli dolaşmaya başlycam :53:

eşimn isteksizliğini şimdi anladm
halbuki daha önce de gülerek okumuştum bu yazıyı
bu yazı bir erkeğin haykırışı :9:

:) Negüzel söylüyorsun,
Doğum sonrası derhal gidicek kilolar, babydolller gelicek yeniden :)))
Keşke yazdığım kadar kısa olabilse :(
Bizim çocuk yürüyecek ama bende daha ilerleme bile yok...
Muhtemelen birdaha asla giyemeyeceğim o eski cicileri...
Umarım sen başarırsın...

saten gecelikler yazın yakıyor kışında donduruyor.en iyisi penye ve dantelli olanlardan almak sanırım.bende epeydir giymiyorum satenleri bir sürüde var k.v. almış

Bende pijamalarim olmadan uyuyamayanlardanim ....kocamda hiç şikayet etmedi....zaten gecelik giyip gelsem aklı başka yerlere gidiyor....her giydigimde kesin evde deprem olur....amma hergunde gitsem cazibeligi kalirmi acaba....

eşimde bende saten pijama giymeden yatmayız çok çekici oluyo

ahh ahh vuslatcım ne kadar güzel bi konuya deginmişsin benimde esime su fantezi camasırı gördüm bu kadar para lazım desem ikiletmez hayatta acımaz ona verilen paraya:16: cok sever ben yazın giyerim sürekli:12: ama kısında sık ama sıcak tutan bişeyler tercih ediyorum.bana kalırsa en az kıyafet kadar önemli bi şey varsa oda kadının tavrıdır ona gercekten bir kadın gibi davranıyormusunuz acaba hiç sordunuzmu kendinize:34::34:

anam neler yazılmış öyle :9::9::9: şekercim ben unutmuştum burayı teşekkür ederim hatırlattığın için :9::9::9:

ahh keşke benim eşimde gecelik alıp gelse ..adam doğum yaptığımdan beri yanıma bile yatmıyor...bebeğim 6 aylık oldu ve b,iz kardeş gibi olduk :2::43:

Ahh ahh su halen hamileymis goruntusu veren gobistenbir kurtulabilsek...giysek yakismaz ki su durumda:(( git gobiss..

Benim eşim de bu kadar ısrar etse giyerdim herhalde:) yazıyı yazan gibi bütün önlemleri alacak ama klima gibi mesela:)

kızım yüzünden biz hala yanyana yatamıyoruz bile gecelik pijama farketmez adam yatagında yatsa razı herseye:)

yazıyı yazan adamı kınıyorum... Allaha sukur esım takılmaz oyle seye..o benı her halımle guzel bulur..onemlı olan ınsanın rahat olmasıı..bu yazıyı yazan adamın eşi sanırım ıcdonu ffalan gıyıyor bukadar esının pıjamalarından sıkayetcı olduguna gore..gıyerım pijamamı yatarım..kocam da eşofmanlarını gıyer ..oooooohhh miss...ınsan yerı gelıyor cocugu uyumadıgı ıcın zombiye donuyor..bu koca o karıyı yarı yolda da bırakır:DD:

hahahahh:) çok dokunaklı,acıdım erkek milletine bi an..ama ya benim nişanlım hep ayıcıklı çiçekli böcekli bazende çizgi film karakterleri olan pijamalar alıyo..anlamadım bi gariplik var bu işin içinde :)

Bende pijamalarim olmadan uyuyamayanlardanim ....kocamda hiç şikayet etmedi....zaten gecelik giyip gelsem aklı başka yerlere gidiyor....her giydigimde kesin evde deprem olur....amma hergunde gitsem cazibeligi kalirmi acaba....

hele bir de mevsim yaz ise..
Perde acık ya da kapalıysa..
Dışardan bir erkeğin görme ihtimalnn ihtimalni de devreye koyarsak..
Kocanın her an perdenn kapalı olup olmadıgna bakmasıı..
Senin giyecegn varsa da o geceliği , giymeyesin geliyor :D

Back