Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi gün şortla yattim eşim sabah kalkınca farketmiş eden gidin şort dedi bende pıjamamı yıkamıstım ondan dedim anlamayn anlamiyor ışte:)
aynen yaaa bazı erkekler bu işten anlamıyo sanrım mesela benim eşim
özeniyorum ediyorum alıyorum güzel gecelikler babydoller filan sanki hiç ilgisini çekmiyo
üzerimde hiç durmuyo nerdeyse :26::26::26::26:
oha kendime çööş diyorum
hamilelik durumum oldu olalı tüm gecelklerimi kaldırmıştm
üstelk daha yeni evliyim
neden eşimn geceleri yatağa girerken bana buruk buruk baktığını şimdi anladm
derhal doğum sonrası kilolar veriliyoooor ve de o kaldırdıklarımı giymeye,hatta yeni yeni yenilerini almaya başlıyorum
hatta yetmiyor evde mini mini ve de dekolteli dolaşmaya başlycam
eşimn isteksizliğini şimdi anladm
halbuki daha önce de gülerek okumuştum bu yazıyı
bu yazı bir erkeğin haykırışı
aynen katılıyorum ya yaz kış gecelik giyenlerdenim tiril tiril yatağa girmek varken pijamalar çok itici geliyor..
Bende pijamalarim olmadan uyuyamayanlardanim ....kocamda hiç şikayet etmedi....zaten gecelik giyip gelsem aklı başka yerlere gidiyor....her giydigimde kesin evde deprem olur....amma hergunde gitsem cazibeligi kalirmi acaba....
ahh keşke benim eşimde gecelik alıp gelse ..adam doğum yaptığımdan beri yanıma bile yatmıyor...bebeğim 6 aylık oldu ve b,iz kardeş gibi olduk :2:
Bende pijamalarim olmadan uyuyamayanlardanim ....kocamda hiç şikayet etmedi....zaten gecelik giyip gelsem aklı başka yerlere gidiyor....her giydigimde kesin evde deprem olur....amma hergunde gitsem cazibeligi kalirmi acaba....