• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Lohusa pijama

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ddemirladyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
50
43
8
37
Merhaba ,

Daha önce bu soru sorulmuş ancak eski tarih olduğu için hortlatmak istemedim:)
Lohusa pijama alirken beden konusunda kafam karışık. . Doğum yapmış olacağız eskisi kadar şiş olmayacak karnımız ..
Tecrübeli annelere sorumdur :)
Aydınlatır mısınız??

Merhaba ,

Daha önce bu soru sorulmuş ancak eski tarih olduğu için hortlatmak istemedim:)
Lohusa pijama alirken beden konusunda kafam karışık. . Doğum yapmış olacağız eskisi kadar şiş olmayacak karnımız ..
Tecrübeli annelere sorumdur :)
Aydınlatır mısınız??
Ben medium giyiniyorum genelde lohusa pijamalarımı da Medium aldım. Biraz bol oluyor tabii ama emzirirken çok rahat oluyor. Ben üstüme tam oturan kıyafetlerde sıkılıyorum bu emzirme sürecinde :)

Valla ben bir beden almıştım pijamami. Tabi bu hamileyken kaç kilo aldığınıza bağlı olarak degisir. Doğumdan sonra en fazla eksi 5 kilo olursunuz bence .ona göre alırsınız bu arada karın bölgesi ayarlamali oluyor .

Ben xl aldım. Aslında m alsamda olurdu ama göğüs kısmından emin olamadım. Göğüsler çok büyüdü, emzirme döneminde de büyük olmaya devam edecekler sanırım. Henüz doğum yapmadım. İnternetten sipariş vermiştim. İyi ki öyle almışım göğüs tam oldu. Ama diğer kısımlar çok bol oldu. İdare edeceğim artık ya da küçültmenin bir yolunu bulacağım.

Markaya gore degisiyor .Pijamayi S aldim normal bedenim M .M gibi S diyeyim .Geceligi M aldim .O da salaş duruyor.Lohusa sepeti gibi bir yerden alirsaniz destek hattinda beden icin yardim ediyorlar .

Arkadaşlar pekı lohusa takımı 1 tane alsak yeter li mi yoksa bir kaç tane mı alınmalı degıstırmek ıcın

Ben erken arastirmaya başladım cunku henuz 23 haftalik hamileyim.. ilerleyen dönemde kafam rahat olsun diye erken ogrenmeye çalışıyorum böyle şeyleri ..
Şu ana kadar sadece 6 kilo aldım bu govdem çok genişlemedi ilerde ne olur bilemiyorum :D
O yüzden net bir karar vermedim ama -5 önemli bir detay

Back
X