Ve de pahalı.En sonunda kendi hamile ve lohusa markami yapip sizi bu dertten kurtaricam:) ne sevimsiz modeller var dimi
yap kiz hemen doguma giyeriz:))En sonunda kendi hamile ve lohusa markami yapip sizi bu dertten kurtaricam:) ne sevimsiz modeller var dimi
onu düğmeli gecelik ve pijama takımı. m beden aldım oldu bitti. Sizinki de bence uygun.cok arastirdim hem istedigim gibi bulamadim hemde fiyatlar ucmus cok ince kalitesiz urunler bile lohusa urunu olunca iki kati fiyat..siz neler aldiniz daha once dogum yapan varsa neleri tercih etti ben parca parca birseyleri almayi dusundum kolay indirebilirim.diye askili gecelik ve pijama takimi ustune sabahlik sizce uygunmu fikirlerinizi alabilirmiyim
Normal dogum olacaksa bir tane gecelik alin iyi oluyor. Onun haricinde emzirme döneminde pijama daha kullanisli oluyor. Ben bir tane dogumda giymek icin gecelik bir tane sabahlikli lohusa pijamasi bir de onu dugmeli normal pijama takimi almistim yetti banacok arastirdim hem istedigim gibi bulamadim hemde fiyatlar ucmus cok ince kalitesiz urunler bile lohusa urunu olunca iki kati fiyat..siz neler aldiniz daha once dogum yapan varsa neleri tercih etti ben parca parca birseyleri almayi dusundum kolay indirebilirim.diye askili gecelik ve pijama takimi ustune sabahlik sizce uygunmu fikirlerinizi alabilirmiyim
Havuzlu han a hic gitmedim. Ama ucuz olsun diye cidden abuk subuk yerlerden yaptigim alisverislerin cok bilinmis markalarin indirimlerinden daha pahaliya geldigini fark ettigim anda biraktim. Simdi sadece indirim kovaliyorum.kesinlikle eminönündeki havuzlu hana bir göz atın derim. bebek kıyafetlerinde aman aman esktra indirim yok. bunu herkes kabul etmeli ama lohusa dönemi için gecelik 40 tl felandı. girişte hemen sağdaki dukkanda. emzirme sütyeni iki tanesi 20 tl idi.
ben bebek kıyafetlerine baktıgımda çok büyük bir indirim göremedim. lcw koton bazen öyle güzel indirimler yapıyor ki inanın çarşıda pazarda satılandan daha da uygun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?