• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Lohusa pijama gecelik sorunu..ne almaliyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
cok arastirdim hem istedigim gibi bulamadim hemde fiyatlar ucmus cok ince kalitesiz urunler bile lohusa urunu olunca iki kati fiyat..siz neler aldiniz daha once dogum yapan varsa neleri tercih etti ben parca parca birseyleri almayi dusundum kolay indirebilirim.diye askili gecelik ve pijama takimi ustune sabahlik sizce uygunmu fikirlerinizi alabilirmiyim

En sonunda kendi hamile ve lohusa markami yapip sizi bu dertten kurtaricam:) ne sevimsiz modeller var dimi
Ve de pahalı.
Kıyafetler de öyle.
Pantolon 20lira, hamile pantolonu beline lastik koydu diye 70 lira. Gecelik 20 lira, hamile penye geceliği 120 lira. Abiye kıyafetlere değinmiyorum bile, önüne hamile /gebe eklenen her şey genelde hem çirkin hem de aşırı pahalı.

ben güzel pijama takımı şeklinde aldım pamuklu 70 tl idi internnete var yda büyük çarşılarda çeşit çeşit abartmaya gerek yok bence altı ustu pijama takımı 150-200 tl gibi fiyatlar cokk gereksizz yani

cok arastirdim hem istedigim gibi bulamadim hemde fiyatlar ucmus cok ince kalitesiz urunler bile lohusa urunu olunca iki kati fiyat..siz neler aldiniz daha once dogum yapan varsa neleri tercih etti ben parca parca birseyleri almayi dusundum kolay indirebilirim.diye askili gecelik ve pijama takimi ustune sabahlik sizce uygunmu fikirlerinizi alabilirmiyim
onu düğmeli gecelik ve pijama takımı. m beden aldım oldu bitti. Sizinki de bence uygun.

Normal dogum olacaksa bir tane gecelik alin iyi oluyor. Onun haricinde emzirme döneminde pijama daha kullanisli oluyor. Ben bir tane dogumda giymek icin gecelik bir tane sabahlikli lohusa pijamasi bir de onu dugmeli normal pijama takimi almistim yetti bana

Valla ben bi tane indirimdeyken rengi hosuma gitmese de e bebek ten aldim takim halinde alt ust bide sabahlik vardi icinde.. indirimleri takip et baya makul fiyata gelmisti.. rengine falan bakma sonra evde giyiyorsun zaten bence pek umursama.. hatta ben pazardan da aldim bi tane alt ust seklinde hamile olarak gecmiyor ama m beden alinca oda oldu.. yani carsi pazar farketmez bence..

Hanımlar dogum ıcın ıkı ınce emzırme ozellıgı olan gecelık bır pıjama takımı bır sabahlık aldım. Su hem cırkın hem de fıyat 100 tl ler olan lohusa terlık setınden almadım gıttım madame coco dan herzaman evdede gıyebılecegım kumas terlıklerden aldım. 20 tl ısı bır alana bır bedavası vardı. Gecelıklerınızı vakt varken ındırımlı alabılırsınız ben ıstanbul bahcelıevlerdekı kadır has avm nın ıcındekı camasırcıdan almıstım ındırımlı urunlerden secıp aldım uyguna geldı. Forumdakı dıger arkadaslar lohusasepetı.com ve koray camasırlarından aldıklarından bahsetmıslerdı bır bakın derım. Kıyafetlerı dırekt lcwaıkıkı alabılırsınız zaten cok gıyılmeyecek hatta ınternetten sıparıslerde yarı yarıya ındırımler oluyor benım bırtek karnım cıktıgı ıcın aldıgım ılk hamıle oantolonlarını halen gıyıyorum. Lc waıkıkı ve de factodan almıstım toplam 3 adet bana yettı zaten yazın hep elbıse gıymek ıstıyorsunuz sıcak oldugu ıcın. Umarım yardımcı olmusumdur cok para vermeyın bu dönemde bebegın cok masrafı oluyor . Hepımıze saglıklı dogumlar dılerım sevgıler

Ben gecelikle rahat edemedim. Yataktan kalkarken bacaklarım hep açılıyordu. Pijama takımıyla rahat ettim( sezeryan doğum yaptım) eminönü havuzlu handan hem uyguna hem istediğin gibi model bulabilirsin

kesinlikle eminönündeki havuzlu hana bir göz atın derim. bebek kıyafetlerinde aman aman esktra indirim yok. bunu herkes kabul etmeli ama lohusa dönemi için gecelik 40 tl felandı. girişte hemen sağdaki dukkanda. emzirme sütyeni iki tanesi 20 tl idi.
ben bebek kıyafetlerine baktıgımda çok büyük bir indirim göremedim. lcw koton bazen öyle güzel indirimler yapıyor ki inanın çarşıda pazarda satılandan daha da uygun oluyor.

kesinlikle eminönündeki havuzlu hana bir göz atın derim. bebek kıyafetlerinde aman aman esktra indirim yok. bunu herkes kabul etmeli ama lohusa dönemi için gecelik 40 tl felandı. girişte hemen sağdaki dukkanda. emzirme sütyeni iki tanesi 20 tl idi.
ben bebek kıyafetlerine baktıgımda çok büyük bir indirim göremedim. lcw koton bazen öyle güzel indirimler yapıyor ki inanın çarşıda pazarda satılandan daha da uygun oluyor.
Havuzlu han a hic gitmedim. Ama ucuz olsun diye cidden abuk subuk yerlerden yaptigim alisverislerin cok bilinmis markalarin indirimlerinden daha pahaliya geldigini fark ettigim anda biraktim. Simdi sadece indirim kovaliyorum.

Pazardan 20 liraya bebek kotu satiyorlar, uzerinde ne dogru durust beden etiketi var ne yikama talimati, neyle boyadiklsri belli degil kumasin ne kumasi oldugu belli degil...

Hm den indirimde 10 liraya bebek kotu bulabiliyosun. Bir sorun yasadiginda gidip arkasini arayabilecegin, dilersen taksitle bile alabilecegin, bedeni, kalibi, kumas iceri, yikama talimati olan...

O yuzden tavsiyem kesinlikle markalarin indirimlerini kovalayin.

Boyner mağazasında suven marka ürünlerde indirim.var ben kendi suven mağazasından aldı. Öyle tüylü taksi değil pamuk ve yumuşacık bir takım pijama bir takım sabahlık ve geceliği toplam 160 TL tuttu içime sinen en güzel alışveriş oldu tavsiye ederim. Suvenin inyernet mağazasında indirm yok ama ordkai fiyatların yarisi şuan

Back