• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lohusa kiyafeti

cnm markası ne bilmiyorum ama ben pembesini 35 e aldım. ikinci yedek bi takım olsun die alcaktım bunuda birazcık pahalı diyorsun.
canm eros markası ilk bebeğimiz diye heveslenip herseyi pahalı almışım katileli olsun diye inan yüz liraya yakın verdm o yüzden çokta ucuza veremem

Bebek kiyafeti şimdi almayayim canım çocuk doğmadan aldım zaten bazı şeyler olucak mi olmucakmi belkide bende yeni yeni kıyafetleri satarim snr 2 3 tl ye :)
Postunu inceledim ve inan bana hepsine bayıldım. Kizim doğmuş olsa ne var ne yok senden alırdım ki zaten bi çok seyi satmissin. Neyse bu 3 parça ürün sende hala duruyor mu? Bu foto lardan çok anlasilmiyo whatsApp var mı?

İlk pembe gecelik satıldı canım ama ekru sabahlık ve ekru gecelik duruyor kanz üçlü tulum çok işime yaramıştı onu da düşünebilirsin haka satılayanlar da var
Canım fiyat ne düşünüyorsun?

ben en fazla 30 filan bakıyorum. Iyi satışlar
Merhaba canım sabahlık 15 gecelik 5 toplam 20 özellikle sabahlığın kalıtesini görünce sen de hesaplıya aldıgını göreceksin ikisi de poleren marka ama dokuları farklı ancak yarın tatile çıkıyoruz 20 sine kadar yokuz

Merhaba canım sabahlık 15 gecelik 5 toplam 20 özellikle sabahlığın kalıtesini görünce sen de hesaplıya aldıgını göreceksin ikisi de poleren marka ama dokuları farklı ancak yarın tatile çıkıyoruz 20 sine kadar yokuz
Snr da ben yokum tatildeyim :) neyse doğum ağustosta olmazsa haberleşiriz tekrar. Iyi tatiller ;)

Back