Lohusa kanaması ne zaman bitti

petty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
97
17
30
Arkadaşlar merhaba. Lohusalıkta 26. Günümdeyim(5.5 aylık erken doğum yaptım) hala kırmızı renk akıntı oluyo. Altıma kaçırır gibi çok nadir kırmızı tortu da geliyo bazen. Ne zaman bitecek acaba. Bi ara azalır gibi oldu ama yine arttı sonra

Tam 40 gun surdu benm. Kesıldı gıbı olup basladı. Sonra adet gormemde 8ayı buldu. Gecmiş olsum. Rabbım saglıklı buyutsun

40a kadar bi azaldı bi arttı. 40.gün tekrar başladı adet olmuşum o zaman da.
Başınız sağolsun, Allah cennetinde kavuştursun sizi inşallah

Allah güzel günlerini göstersin inşallah 35-30-25 sürdü benim. 25 sürende kahverengi akıntı geliyordu. Uzun süredir gelince flora düzenleyici fitil verdi doktor sanırım 10 taneydi. Ve akıntı kesildi.

Aa niye o kadar uzun sürdü adet görmeniz. Sezaryan mıydı? Maalesef bibucuk gün yaşayabildi benim bebeğim
Normal dogum ama emzirdiğim için sut hormonu salgıları adetı bastırıyor. Basınız sagolsum bu arada.

Allah güzel günlerini göstersin inşallah 35-30-25 sürdü benim. 25 sürende kahverengi akıntı geliyordu. Uzun süredir gelince flora düzenleyici fitil verdi doktor sanırım 10 taneydi. Ve akıntı kesildi.
Amin insallah insallhhh çok sağolun.Ben de 26 gün oldu. İki hafta daha bekleyip öyle doktora gideyim değil mi.

Amin insallah insallhhh çok sağolun.Ben de 26 gün oldu. İki hafta daha bekleyip öyle doktora gideyim değil mi.
Sağlık ocağındaki aile hekimi v ebe normal senin az kanama olması falan demişlerdi. 3. Doğum ondan böyledir demişlerdi. Yani ben iki gece hastanede kaldım güzel kanama vardı sonra kan sulandırıcı iğneler vurulmaya başlayınca kanama bitti gibi . 25 gün dedim ama doğru düzgün kanama bile yoktu. Bende gitmezdim aslında ama 6 hafta kuralına uyduğum için gitmiştim. Akıntı canımı sıkmıştı.

Benim çok kanamam olmadı doğumun ettesi ama kan sulandırıcı iğneleri hiç vurulmadım

Benim çok kanamam olmadı doğumun ettesi ama kan sulandırıcı iğneleri hiç vurulmadım
Valla bende anlamadım. İlk defa vurundum bende . Şehir hastanesinde doğum yapmıştım oradaki doktor vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…