Lohusa döneminde kafama takılanlar

Bu durumu siz ailenize demiş miydiniz?Bir taraf duysun diğer duymasın olmaz.Görümceniz sıkıntı o ayrı

Haklı olabilirsiniz en iyisi şimdi konuşmamak

Eşimle konuştum daha doğrusu bi kaç günlük durgunluğumu fark etmiş . Benim karım cıvıl cıvıldı dedi bir şey varsa hemen içinde tutmaz söyler ne oluyo dedi , yok bir şey dedim ya . Tutma içinde ileride sorun olur dedi . Bnde söyledim bana karşı şeffaf değilsin dedim , biliyorum iki tarafı denge de tutmak zorundasın ama rica ediyorum bana karşı kim ne derse desin şeffaf ol net ol tanıyorsun beni dedm . Biri bir şey yapsa saklasa senin engel olman lazım dedim. Neden bmyle oluyor dedim ben mi aşırı tepki veriyorum o da evet dedi insanlar belki de o yüzden böyle davranıyorlar dedi sadece benim ailem için demiyorum genel olarak arkadaş çevrene de dedi ; insanlar sana söylemiyor olabilir sevdiğinden saygı duyduğundan dedi ama böyle . Merak etme ben sana hep şeffafım dedi varsa bir şey söylüyorum dedi anladım dedi ben konusıcam ama yğzuğze dedi telefonda olmaz dedi bende bir şey demedim . Kardeşi ile yüzyüze gelmesi uzun zaman sonra anca çünkü farklı şehirlerdeyiz anca ramazan bayramına onda da unutur zaten ama en azından beni anladı herhlde yada lohusalığıma verdi

Bana siz abartmışsınız gibi geldi. Atıyorum annem arasa böyle basit bişeyi aman eşine deme dese gayet tamam derim. Hiç şöyle bir tepki vermem ‘aaa niye demiyormuşum ben eşimden hiçbirşey saklamam’ çok komik değil mi sizce de? Ha burda saklanılan şey aldatma, iş çevirme, hakaret şu bu olsa anlarım da diğer türlüsüne bile soğuğum öpmek gelmiyor çocuğum olmasa giderim demek vallahi çok garip

Bu durumu siz ailenize demiş miydiniz?Bir taraf duysun diğer duymasın olmaz.Görümceniz sıkıntı o ayrı
Annem ve kardeşlerim bılıyordu esımın tarafında da aynı sekıldeydı ama o dış kapının mandalı herkese anlatmıstı konusmadıgımız kısılere bıle anlatmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…