Kızlar selam . 25 günlük bebeğim var . Çok şükür sağlıklıyız. Eşim de hamile iken ve lohusa dönemimin başlarında bana çok yardımcı oldu( şimdi çalıştığı için izni bitti çok olamıyor), annem de yanımda.
Gelelim benim sorunuma yada kuruntuma bilmiyorum
abartıyor olabilirim lohusa dönemim diyecem ama önceden de böyle hissediyordum..
sorun ;
Görümcem biraz garip , bilmiş .. bildiği şeyler olur haberi yokmuş gibi davranır, alttan belli etmeden yapar yapmadım olur neyse mesafe koydum . Kocam her iki tarafı idare edeceğim diye genelde bana bir şey söylemez . Geçen annesi ile konuşuyor biri bebeğin resmini istemiş tanıdık herhalde, görümcem göndermiş. Kaynanam oğluna she ye söyleme diyor eşim tmm diyor bu görümcem de de oluyor çoğu zaman duyuyorum.. eşimle çok kavga ettik bu yüzden ama değişen bir şey yok . Ayar oluyorum böyle yapmasına defalarca söyledim. Herkes kayınvalide görümcem eşim yapılıyor basitte olsa yapmadım yok öyle bir şey oluyor. Yahu duydum diyorum yanlış anlamışsın diyor . Cidden bıktım ya senn annen kardeşin yapsa senin demen lazım söylesek ne olur diye .. şimdilerde sessizliğe büründüm dalıyorum ne oldu aşkım neyin var diyo yok bir şey diyorum lohusalığıma veriyor..
ufak tefek şeyler belki ama psikolojim bozuldu hep böyle. . Yoruldum bu konuda kocama güvenmiyorum hatta.. beni öpüyor içimden öpmek gelmiyor
basit şeyler aslında ben eşimin böyle yapmasına üzülüyorum çok . Ailesi ne derse ok.. bebeğim olmasa gidicm gibi . Dert değil nasıl davranmalıyım . En iyisi ailesi ile mesafeli olmak..