Lohusa Depresyonunda Antidepresan Kullananlar

biranne000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
4
0
1
26
Lohusa depresyonundan muzdaribim. Hap kullanmak istiyorum ama çekincelerim var. Bebeğimi emziriyorum. Sütü keser diyorlar. Yan etkilerinden korkuyorum.

Bebeğime bakacak enerjiyi bulamıyorum. Sürekli hasta gibiyim. Elim kolum kalkmıyor. Tükenmiş hissediyorum. Acaba bu konuda ilaç kullanmış olanlar faydasını gördü mü? Bebeğime tek başıma bakamıyorum. Bebeğim de huysuz bir bebek sürekli ağlayan ve uyumayan.

Bu ilaçlar tükenmişlik hissine iyi geliyor mu yoksa fayda etmez mi? Tam olarak hangi semptomlara iyi geliyor?

Ben kullandım ve çok faydasını gördüm. Doktor kontrolünde süt vermeye de devam ettim . Benim modum düzeldikçe , uykum düzeldikçe sütüm de arttı:) sizin dr öyle olacak Allahım izni ile. Tükenmişlik ve sürekli yorgunluk depresyondan kaynaklı. Doğru ilacı bulursanız şayet hepsi bitecek. Tamamen diyemem ben henüz 4 aydır kullanıyorum hala ufak ufak kendini hatırlatsa da beni yeniden eski halime döndürdü. Sadece doğru doktor ve doğru ilaç. Hepsi geçecek..

Ben kullandım ve çok faydasını gördüm. Doktor kontrolünde süt vermeye de devam ettim . Benim modum düzeldikçe , uykum düzeldikçe sütüm de arttı:) sizin dr öyle olacak Allahım izni ile. Tükenmişlik ve sürekli yorgunluk depresyondan kaynaklı. Doğru ilacı bulursanız şayet hepsi bitecek. Tamamen diyemem ben henüz 4 aydır kullanıyorum hala ufak ufak kendini hatırlatsa da beni yeniden eski halime döndürdü. Sadece doğru doktor ve doğru ilaç. Hepsi geçecek..
Bana moral oldu gerçekten. Umarım doğru doktoru ve ilacı bulabilirim. Siz özele mi gitmiştiniz yoksa devlete mi?

Ben çok fazla gezdim. Özele gittim fakat ilk denemede ilaç doğru değildi. İkinci seferde doğru olanı buldum. Ben konuşmak isterseniz her zaman buradayım. Söz veriyorum geçecek öyle veya böyle. Bebeğiniz kaç aylık ?

Ben çok fazla gezdim. Özele gittim fakat ilk denemede ilaç doğru değildi. İkinci seferde doğru olanı buldum. Ben konuşmak isterseniz her zaman buradayım. Söz veriyorum geçecek öyle veya böyle. Bebeğiniz kaç aylık ?
3 aylık bebeğim. Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum.

Daha çook yeni bütün hisleriniz de normal. Yani bedensel bi hastalığınız yok:( beynimizdeki kalbimizdeki stresin vücuda vurması bu yorgunluk.. ben bebeğim 4 aylıkken ilaca baslamıstım. Merak etmeyin günden güne daha iyi olacaksınız. Tkafanızdaki evhamlarınızın hepsini atın. Siz sadece yeni doğum yapmış stresli bir annesiniz o kadar. Eğer herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa her zaman buradan yazabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım

Daha çook yeni bütün hisleriniz de normal. Yani bedensel bi hastalığınız yok:( beynimizdeki kalbimizdeki stresin vücuda vurması bu yorgunluk.. ben bebeğim 4 aylıkken ilaca baslamıstım. Merak etmeyin günden güne daha iyi olacaksınız. Tkafanızdaki evhamlarınızın hepsini atın. Siz sadece yeni doğum yapmış stresli bir annesiniz o kadar. Eğer herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa her zaman buradan yazabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba benim de 4 aylık bebeğim ve yoruldum tükendim durmuyor uyumuyor bu ilaçlar benim uykumu ağırlaştırır mı acaba gece kaç sefer kalkıyor çünkü

Merhaba kullandığınız ilaca göre değişir doktorunuza uyku yapmayacak bir ilaç istediğinizi söyleyin. Benim böyle bir sıkıntım olmadı merak etmeyin

Merhabalar bende kullanmıştım eger kullanmasaydım hiç iyilesemezdım iyiki de gıtmustim kullanmışım sizde hiç çekinmeyin gidin derim böyle aylar yıllar gecmez

Back
X