Ben geçirmiştim. Psikiyatristim her 10 kadından birinde görüldüğünü söylemişti. O kadar kötü bir şey değil. 1 yıl tedavi oldum geçti. Umarım siz yaşamazsınız...
Benim çocuğum zor bir bebekti hem onun etkisi hemde yukarıda arkadaşım dediği gibi çevrendekilerin de faktörü var.
Genel fikrim her kadın er geç depresyonla tanışır zaten...
bu durumu yaşamayan bilemez o ne öyle der ama çk zor bir durum kimse başıma gelmez demesin ben yaşadım ve hala kalıntılı halde azda olsa devam ediyor tam 1 sene oldu daha hala tam olarak sıyrılamadım şu durumdan başka bir insan oldum sanki anlatması zor kelimelere dökmek zor neşelenip sevinmen gereken durumundan istemeden mutsuzluk duymak acı verici ve yorucu anne olamıyorum hissedemirum die kendine bunları sölemek okadar iç acıtıcıki anlatamam keşke bende hiç böle bişeyden haberdar olmasaydımdoğum yapana kadar değildimde zaten ben hiç böle olacağını tahmin etmemşt,m şükür ilkinden daha iim ama çook zor evereler attlattım tek başıma kimsenin haberi olmadan (eşim hariç)sessizce içimde yaşadım ve yaşıyorum herşeyi emzirmem kesilsin dr gidicem daha ii olabilmek için ama ilk önce çcuğum için gidicem daha ii ve kendinden emin güçlü bir anne olabilmek için allah kimseye yaşatmasın herkes bebeğini anneliğini doya doya yaşasın inşallah rabbim onları korusun ...