illa ki herkes depresyona giriyor mu? ya da doğumdan sonra neler hissediliyor...bu udurumda neler yaptınız.çıkıp gezdiniz mi vs...? merak ediyorum neler olduğunu
sanırım 10 kadından 8 i yaşamıştır bunu. yaşamayan diğer 2 si de hastaneden sonra bir ton bakıcı kapısında bekleyen, kilo vermek için karın gerdiren, evinde yemek dahi yapacak insanlar bulunan. eşiyle bir kaç gün kaçamak yaparken gözü arkasında kalmayacak kapasitede olan bizim zengin dediğimiz insanlar sanırım.bunun dışında kalan normal aile yapısı olan her kadın yaşıyor bunu. ben şunları yaşamıştım.
1.) eşim beni sevmiyor artık...
2.) artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.(zaman ayıramadığımızdan birbirimize)
3.) çok çirkinleştim.
4.) hormonlar düzene girene kadar anan ağlıyor tabi bu durumda gergin olabiliyorsun gerek iş, gerekse özel hayatında gereksiz ani çıkışların getirdiği tartışmalar can sıkıyor. sonrasın da her işin ters gidiyor gibi görünebilir..
bu liste uzar gider...ama emin ol bitecek. bu süre sana bağlı biraz ama zaman alıyor maalesef. bu stres bittikten sonra yeniden doğmuş gibi olacaksın. eşinin aslında seni ne kadar sevdiğini ve her şeyin önceki hayatından daha güzel olduğunu anlayacaksın.
lohusa depresyonu mu oda ne ki :44::44:
valla iki çocuk doğurdum hiç bi şeyede girmedim...
ama doğum sonrası başkalarını depresyona sokmuşluğum vardır
Loğusa depresyonu yaşanmaz canım YaŞaTıRLaRrr.............:118:
AmA sen sadece kucağına aldığın sağlıklı bebeğini düşün....Gerisi boş ve de boşş...:130::116:
Neden yasatırlar o nedemek yaaa
Yanı herkez herseye karısır gbı bırsey mı bu
illa ki herkes depresyona giriyor mu? ya da doğumdan sonra neler hissediliyor...bu udurumda neler yaptınız.çıkıp gezdiniz mi vs...? merak ediyorum neler olduğunu
Ben depresyon yasayanlardanim maalesef. Evden cikamamak en büyük derdim birde eşimin kaprisleri anlayissizligi beni bıktırdı. Ama gel git şeklinde oluyor bendeki depresyon hali. Suan siyah sütü okuyorum daha öncede okumuştum ama tekrar okumak istedim. Elif safakta aynı şeyi yaşamış çok güzel bir kitap tavsiye ederim
Gecmıs olsun canım arkadasım kendıne ıyı bak dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?