• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Loccitane ütünlerinden kullananlar buraya

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

adress

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
18
0
36
Aydın
merhaba uzun araştırmalrım sonucu kararımı verdim ve kızılay ykmdeki loccitane mağazasına uğradım ki

görevli kız okadar neşe dolu ve samimiydi ki çoğu ürünle ilgli bilgi aldım merak ettiklermi sordum

denedim ve büyük boy shea yağlı el kremini aldım inanılmaz güzel herkese tavsiye ederim üstelik içerği

de piyasadaki çoğu el kremi gbi ağır kimyasallarla dolu değil:)

loccitane ürünlerini deneyenler neler denediklerini ve yorumlarını yazabilirlerse sevinirim

Ben Angelica serisini kullanıyorum toniği peelingi ve serumunu resmen tüm yüzümde olan sivilcelerim şuan sadece çene bölgemde bir tane ve burun altımda birazcıklar ve cildimi yumuşacık yapıyo tavsiye ederim halamın cildi kurudur kollarına shea yağı+mango öZlü nemlendiricisini kullanıyo resmen cildi düZeldi birde ölmez otlu olan divine serisini kullanıyor cildini gerginleştirdi şahsen kendiİ çok memnun bende kiraz çiçekli ve portalal çiçekli parfümünü kullandım harika kokuyolar fakat kalıcı değiller o yüzden tavsiye etmiyorum.kullandığım bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur.

Back