Loccitane'In Shea serisi süper başarılı...
Ben 6 ay önce kadar Angelica serisini aldım. Almadan öncede mağazada çalışan kıza testerlarının olup olmadığını sordum çünkü yüzümde makyaj olduğundan orada denemem mümkün değildi. Kız hiç testerlarının kalmadığını filan söyledi(tabi bu standart cevap). Sonrada bana yüzümün problemli olmadığını, diğer bütün ürünlerin ağır gelebileceğini bunun çok hafif güzel bir nemlendirici olduğunu filan söyledi. Ben de dayanamadım tüm Angelica serisini aldım.
Sürdükten 10 dakika sonra bana öyle bir alerji yaptı ki ertesi gün gidip kıza suratımı gösterince kız resmen şoka girdi. Yüzüme sanki ısırgan otlarını koparıp sürmüşüm gibi parça parça kabardı, inanılmaz kaşındı ve kabardı. Anneme vermek zorunda kaldım hepsini o da gayet mutlu uzun bir süre kullandı herhangi bir alerjik etki olmadan. Ama ben normal değilim. Böyle mağazalarda söylüyorum benim çok hassas bir bünyem var, tester verin önce deneyeyim diye bana klasik tester dilencisi muamelesi yapıyorlar sinir oluyorum.
Sonrada böyle bir sürü para döktüğün bir dolu ürünü elden çıkarmak zorunda kalıyorsun.