• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L'occitane ürünleri kullanan?

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
selam kızlar ben bu organik ürünlere cok meraklıyım daha once yves rocher falan kullandım ama cok memnun kalmadım yüz temizleyicilerinden daha sonra araştırdım kora organics diye bir marka oda hosuma gitti ama onu yurt dısından getirtmek baya bi zor o yuzden türkiyedeki ürünleri arastirdim tekrar bu loccitane markasının kırmıızı pirinc diye matlastirici bir serisi var kullanan gözlemleyen arkadaslar yazabilir mi? birde eger aranızda kora organıcs kullanan varsa yurt dısından falan onlarda yazarsa cok sevinirim :)

L'occitane güzel , doğal , pahallı ;/ bir marka.Almond body lotionı ,lavantalı sabununu , rose de nuit parfümünü ,el kremini ,minik kavanozlu rujunu, küçük metal kutudaki shea butterını kullandım.Ama kırmızı pirinç serisini hiç bilmiyorum.

Loccitane'In Shea serisi süper başarılı...
Ben 6 ay önce kadar Angelica serisini aldım. Almadan öncede mağazada çalışan kıza testerlarının olup olmadığını sordum çünkü yüzümde makyaj olduğundan orada denemem mümkün değildi. Kız hiç testerlarının kalmadığını filan söyledi(tabi bu standart cevap). Sonrada bana yüzümün problemli olmadığını, diğer bütün ürünlerin ağır gelebileceğini bunun çok hafif güzel bir nemlendirici olduğunu filan söyledi. Ben de dayanamadım tüm Angelica serisini aldım.
Sürdükten 10 dakika sonra bana öyle bir alerji yaptı ki ertesi gün gidip kıza suratımı gösterince kız resmen şoka girdi. Yüzüme sanki ısırgan otlarını koparıp sürmüşüm gibi parça parça kabardı, inanılmaz kaşındı ve kabardı. Anneme vermek zorunda kaldım hepsini o da gayet mutlu uzun bir süre kullandı herhangi bir alerjik etki olmadan. Ama ben normal değilim. Böyle mağazalarda söylüyorum benim çok hassas bir bünyem var, tester verin önce deneyeyim diye bana klasik tester dilencisi muamelesi yapıyorlar sinir oluyorum.:19: Sonrada böyle bir sürü para döktüğün bir dolu ürünü elden çıkarmak zorunda kalıyorsun.

Son düzenleme:
Loccitane'In Shea serisi süper başarılı...
Ben 6 ay önce kadar Angelica serisini aldım. Almadan öncede mağazada çalışan kıza testerlarının olup olmadığını sordum çünkü yüzümde makyaj olduğundan orada denemem mümkün değildi. Kız hiç testerlarının kalmadığını filan söyledi(tabi bu standart cevap). Sonrada bana yüzümün problemli olmadığını, diğer bütün ürünlerin ağır gelebileceğini bunun çok hafif güzel bir nemlendirici olduğunu filan söyledi. Ben de dayanamadım tüm Angelica serisini aldım.
Sürdükten 10 dakika sonra bana öyle bir alerji yaptı ki ertesi gün gidip kıza suratımı gösterince kız resmen şoka girdi. Yüzüme sanki ısırgan otlarını koparıp sürmüşüm gibi parça parça kabardı, inanılmaz kaşındı ve kabardı. Anneme vermek zorunda kaldım hepsini o da gayet mutlu uzun bir süre kullandı herhangi bir alerjik etki olmadan. Ama ben normal değilim. Böyle mağazalarda söylüyorum benim çok hassas bir bünyem var, tester verin önce deneyeyim diye bana klasik tester dilencisi muamelesi yapıyorlar sinir oluyorum.:19: Sonrada böyle bir sürü para döktüğün bir dolu ürünü elden çıkarmak zorunda kalıyorsun.

Angelica serisi pek tekin değilmiş anlaşılan :53:

Kırmızı pirinç serisinin cilt temizleyicisini kullandım açıkçası normal bir temizleyiciden pek bir farkı yok çok hafif bir köpüğe dönüşüyor yumuşak ama organik değil. Ayrıca bu seri kalktı yerine daha etkili güzel bir serinin geleceğini söylüyorlardı. Arkadaşlar L'occitane 'ın bazı ürünleri organik sadece hepsi öyle değil, angelica özlü toniğini de kullanmıştım çok güzel kokuyordu alkolsüzdü vs. Ama gerçekten ülkemizde ürünler çok pahalı satılıyor ve ürünleri de harikalar yaratmıyor :40: Avalon Organics diye bir marka var fiyatları uygun , Huiles Baumes 'e de bakabilirsin

Kırmızı pirinç serisinin cilt temizleyicisini kullandım açıkçası normal bir temizleyiciden pek bir farkı yok çok hafif bir köpüğe dönüşüyor yumuşak ama organik değil. Ayrıca bu seri kalktı yerine daha etkili güzel bir serinin geleceğini söylüyorlardı. Arkadaşlar L'occitane 'ın bazı ürünleri organik sadece hepsi öyle değil, angelica özlü toniğini de kullanmıştım çok güzel kokuyordu alkolsüzdü vs. Ama gerçekten ülkemizde ürünler çok pahalı satılıyor ve ürünleri de harikalar yaratmıyor :40: Avalon Organics diye bir marka var fiyatları uygun , Huiles Baumes 'e de bakabilirsin

Ürünlerin pahalı olmasına ve harikalar yaratmadığına katılıyorum. Birkaç ürün gerçekten başarılı ama diğerleri benden vasatın az üstünde not alır. Loccitane fiyat / performans açısından sınıfta kalır. Mesela ben o kadar sete verdiğim parayla gidip bir Estee Lauder kit alabilirdim çok rahat.
Kiehl's markasını çok denemek istiyorum fakat Ankara'da henüz yok. Bu markayı deneyen var mı aranızda?

Ürünlerin pahalı olmasına ve harikalar yaratmadığına katılıyorum. Birkaç ürün gerçekten başarılı ama diğerleri benden vasatın az üstünde not alır. Loccitane fiyat / performans açısından sınıfta kalır. Mesela ben o kadar sete verdiğim parayla gidip bir Estee Lauder kit alabilirdim çok rahat.
Kiehl's markasını çok denemek istiyorum fakat Ankara'da henüz yok. Bu markayı deneyen var mı aranızda?

Evet haklısın birkaç başarılı ürünü haricinde bir esprisi yok L'occitane kullanmanın. Kiehl's kullanmadım ama ben de merak ediyorum deneyen varsa yorumlarınızı bekliyoruz :3:

bu markanın kült ürünü el kremi dile biliyorum.tester vermişlerdi bana lekeler için onu hiç beğenmemiştim yüzümde temizleyici sürmüş gibi köpürüyordu resmen ve çok suluydu.vücüt için krem almıştım o da iyiydi ama çok çabuk bitiyor.o paraya değmiyordu bence

foruma yeni üye olduğum için cevap geç olacak ama belki işe yarar
L'occitane'ın el kremini kullandım gerçekten eli yumuşacık yapıyor,peony diye bir duş jeli var onu da kullandım ama memnun kalmadım çok katı çok zor akıyor.badem sütü konsantresi var sıkılaştırıcı olarak onu kullananlar çok memnun
Kiehl's markasınında bir kremi var ter kokusunu önlemek için onu kullanmıştım ter oluşumunu önlemedi ama koku tamamen ortadan kalktı ondan da memnun kalmıştım

yukarıda yazdığım krem
$img-thing.jpg

Bu markanın eşime parfüm seti geldi hediye olarak. Normalde Dolce Gabbana kullanır ve dolceden bile daha kalıcı oldu diyebilirim. Eşim çok memnun kalınca arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak pembe serisinden (şu an hatırlayamadım adını) aldım. Sonrasında da konuştuğumda çok memnun olduğunu söyledi ki kendisi gerçekten seçicidir. Kalıcı ve çok pahalı olmayan parfüm düşünürseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba,

Şampuanını,saç kremini ve duş jelini kullandım inanılmaz güzel ve kalıcı bir kokusu var duştan çıkınca bütün ev kokuyordu diyebilirim ama o kadar para vermeye gerek var mı bir daha sanmıyorum.

Merhaba,

Şampuanını,saç kremini ve duş jelini kullandım inanılmaz güzel ve kalıcı bir kokusu var duştan çıkınca bütün ev kokuyordu diyebilirim ama o kadar para vermeye gerek var mı bir daha sanmıyorum.

Merhaba, katılıyorum size. Immortelle göz kremi, Lavanta şampuanı (yurtdışından aldım), Verbena şampuanı ve Shea el kremi kullandım. Çok beğendim aslında ama sonra başka markaların ve bu o kadar da güzel ürünleri keşfedince onlara geçtim.:34:

Merhaba kızlar, l'occitane sevdiğim ve her ay gerçekleşen %30 indirim günlerinde bişiler aldığım bir marka.
Badem sütlü nemlendiricisi, badem sütlü yagı ve badem sütlü banyo yagı favorim:21:
Ayrıca shealı el kremi elleri çok güzel nemlendiriyor, shealı ayak kremi de güzeldi.
Lavantalı ayak kremini kullanmıştım ama kokusunu sevmedim malesef.
Parfüm olarak da yeşil çaylı parfümünü öneririm, ben duş jelini de almıştım.

Loccitane'nin Angelica serısınden yıkama köpüğü,ve toniğini satın alıp kullandım ılk zamanlar ıyıydı ancak sonrasında standart bır urune donustu benım ıcın diğer ürünlerle çok bir fark gozlemleyemedım evet tonıgı alkol ıcermedıgı ıcın cıldı yakıp kurutmuyor ancak temızleme acısından bana yeterlı gelmedı

Merhabalar, L'occitane ve Yves Rocher asla kıyaslanmaz. Çok farklılar ve L'occitane kesinlikle daha kalite bi marka. Sabunlar, şampuanlar ve badem vucut yağı en çok sevdiğim ürünlerdir.

selam kızlar ben bu organik ürünlere cok meraklıyım daha once yves rocher falan kullandım ama cok memnun kalmadım yüz temizleyicilerinden daha sonra araştırdım kora organics diye bir marka oda hosuma gitti ama onu yurt dısından getirtmek baya bi zor o yuzden türkiyedeki ürünleri arastirdim tekrar bu loccitane markasının kırmıızı pirinc diye matlastirici bir serisi var kullanan gözlemleyen arkadaslar yazabilir mi? birde eger aranızda kora organıcs kullanan varsa yurt dısından falan onlarda yazarsa cok sevinirim :)
Ben kullandım bu urunu .Onunla beraber pek çok ürün kulandım Organic sınıfından.Pek güzel sonuçlar almadım dogrusu.Cildim bebek teni kadar hassas .Çok kaprisli özel bakım gerekiyor .Loccitane den bb krem Hassas ciltler için bakım seti şampuanlar bi sürü şey kullandım .Hiç birini begenmedim.Şimdi sadece Pion serisinden parfumlerini kullaniyorum . organik kozmetik ürünlere gelice arkadaşım bir Rusya markası olan Organic Shop ürünleri tavsiye etti. Kendisi kullanıyormuş . Cildi bebek popsu gibi))) Sipariş etmegi düşünüyorum Bakalım .

Back