LOBİOPLASTİ VE HUDOPLASTİ ve DOLGU SÜRECİM TÜM DETAYLAR..

Adınıza çok sevindim herkesin bünyesi aynı olmuyor malesef umarım görüntüden de memnun kalırsınız geçmiş olsun

Merhaba hangi Dr gittiniz

Benim de dün karından yağ alınıp dış dudaklara enjekte edildi ve gerçekten baya zor geçiyor ilk günler.
sizin şu anki halinizi merak ettim, kalan dolgu sizi tatmin etti mi? Benimki şu an inanılmaz şiş ve kırmızı, sosis örneği cuk oturuyor. İlerde memnun olacağımı düşünüp teselli ediyorum kendimi

İç dudaklardaki dikislerim düştü ama klitoris üzerindeki dikislerim hala duruyor.
birşey diycem bende hudoplasti ve lobioplasti ameliyatı oldum fakat benim klitoristimden kitle çıkardılar hastalığımdan dolayı oldum yani ameliyatı daha 3. günüm ödem ve morluk aşırı derecede var iç dudaklarımın tekinde dikiş açılmış gibi duruyor kremden sonra yanma ve akıntım oluyor ödem ve şişlik nezaman iner tam olarak?

Şu an 5. Günüm ve inliyorum resmen. Batmalar yanmalar gitmiyor gitmeyecek gibi. Allahım bir iyileşsem. Yağ dokusu işi zor. Acılı Sosisli sandviç

Şu an 5. Günüm ve inliyorum resmen. Batmalar yanmalar gitmiyor gitmeyecek gibi. Allahım bir iyileşsem. Yağ dokusu işi zor. Acılı Sosisli sandviç
şuanda nasılsınız ödemleriniz ne durumda? benim 33. günüm ve hala ödemlerim duruyor ayriyetten iç dudaklarımdaki birkaç dikişte duruyor klitoris üstündekiler düştümü bilmiyorum kara kara duruyor yara gibi sepsert

ameliyat üzerinden uzun süre geçmiş
son durumunuz nedir
özellikle dolgunun

Kabuk bağlamamıştı benim. Kaç gün geçti ameliyatın üzerinden?
Kabuk bağlamamıştı benim. Kaç gün geçti ameliyatın üzerinden?
44. günüm bugün doktor herşey yolunda dedi 2. kontrolümde yaraya da madecassol sür dedi hızlı iyileşmesi için ama moralimi çok bozuyor bide sivilce gibi bişey var orada klitoristimde kist vardı onu aldılar ameliyatta oyüzden sürecimiz belki aynı olmayabilir bilmiyorum ama psikolojim çok bozuldu

Ben Labioplasti amaliyatinini hafifa alib iki parça deri kesmeyi plastik cerrahi de yapar sandım.Ama kadin anatomisi ni iyi bilen yapmazsa hayatinizi kararta biliyormuş.Bende o mağdurlerden biriydim.Genitelim kadin genitelinden başka her şeye benziyodu.Duzetmek içn doktor arayışına başladım.GOOGLE de öne çikan jinokog doktorlara gittim. Maalesef bizim yapabileceğimiz bişey yok.Kafanda buyutma boyleda kullanabilirsin dediler.Ama görüntü iğrençti.Eski hali çok çok daha iyi di.Artik böylemi kalacak diye her gün ağliyordum.Bir gün kadinler kulübüda yorumlari okurken Ayni benim durumumda olan biri duzeltme amaliyatini dr YEŞİM YERÇOK hanima yaptirmiş çok memnun kaldiğini YEŞİM hanim mucizeler yaratiğini yazıyordu.O yorum banada umut oldu..YEŞİM hanim Benim içinde mucizeler yaratmak içn elinden gelenin yapti.Sonuçten çok memnunum.Hastasinin yuzunu gülmesi içn kolaya kaçmayan.Sizin mutlu olmanız içn elinden gelenini yapan tek doktor benim içn.Meşhur doktorlar imkansiz dediklerini aksine duşundiğimden daha güzel sonuç çikti.İYİki böyle doktorlar varmış.O yorum bana umut olmuşken benimde yorumum başkalarına umut olursa ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…