- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu da bugün aldığım minik kutum aslında içinde kum saatimiz vaarFiyatı 5.99 TL
Eki Görüntüle 957764 Eki Görüntüle 957765 Eki Görüntüle 957766
İşte bu da bugün aldığım minik kutum aslında içinde kum saatimiz vaarFiyatı 5.99 TL
Çok teşekkürler canımÇok ciclermiş canım eminim evinde de çok hoş görüneceklerdirrr![]()
Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamızaİşte karşınızdalar
Tül perdem
Eki Görüntüle 966085 Eki Görüntüle 966086
Fon perdemizin resmini bulamadım kendim çektim
vede güneşliğim hepsi krem tonlarında
Eki Görüntüle 966087 Eki Görüntüle 966088
Bunlarda yatak odamızın gülleri
Eki Görüntüle 966091
Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamızaİşte karşınızdalar
Tül perdem
Eki Görüntüle 966091
Tül perdem
Eki Görüntüle 966091
Çok teşekkür ederim güzel yorumun içinMerhabalar çeyiziniz çok hoş ve çok zevkli hazırlanmış. Perde seçiminiz de tam tarzınızı yansıtıyor. Şeker gibi bir eviniz olur inşallah![]()
Hayırlı olsun bidenem...
Çok tatlı perden olsun tüllerin olsun çiçeklerin olsun![]()
English Home'un tüllerinin uzunluğu ve eni nasıl tatlım kestircekmisin evine göre ilerde :26: Hazır dikili olarak satın alınıyor değil mi ?
Amin nehircim inşallah hepimizin çok teşekkürlernehirnil111Son aldıklarında harika canım sıcacık bir evin olacak inşallah güle güle kullan
Smuu çok teşekkürler bebikimmÇok yerinde tercihler yapmışsın gözdecim, bende englısh home' dan almayı hayal ediyorum şimdilik, inş. memnun kalırsın.![]()
_Soleil_Perdeler çok güzeller canım güzel bir seçim olmuşHem renk uyumu hemde desenlerin uyumu harika
Tabiki pembe aşığıyımmEbruuLysende pembe aşığısın galibaçok güzeller canım güle güle kullan
Aaa bak amaaacanımm uzun süredir bakmıomuşum topiğine çook beğendim tüllerini aşkla kullan![]()
![]()
Amin canımmm inşallahhcanımmm perdelerin ne şeker öyle güle güle kullanmak nasip olsun :)