- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.921
Canım fazla harcama yapamam mistik cayıda metoyu hizlandırır diye okudum markette görüncede aldım görmesem aklıma bile gelmezdiMistik caylari ic sonra düşüş bekle.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım fazla harcama yapamam mistik cayıda metoyu hizlandırır diye okudum markette görüncede aldım görmesem aklıma bile gelmezdiMistik caylari ic sonra düşüş bekle.![]()
İçme şu ara. Sadece maden suyu yoğurt ve maydanoz tozu.Canım fazla harcama yapamam mistik cayıda metoyu hizlandırır diye okudum markette görüncede aldım görmesem aklıma bile gelmezdi![]()
Hava nasıl sıcaksa mini kot şort rambo sitil badı yada şifon kolsuz gömlek ☺☺Yarin ne giysem acebaaa![]()
Sicak değil ama capri giyebilirim belki.Hava nasıl sıcaksa mini kot şort rambo sitil badı yada şifon kolsuz gömlek ☺☺
Güzel ama hava kış soğuğu
Ok mistik rafta dursunİçme şu ara. Sadece maden suyu yoğurt ve maydanoz tozu.
Adanada sıcaktan yılanlar apartmana tırmanıyor. Haberlerde görmüştüm.Buralar sıcak akşamları serin![]()
Benim haberim yokAdanada sıcaktan yılanlar apartmana tırmanıyor. Haberlerde görmüştüm.
Güneşi seviyorum.![]()
Umarım birinci katta oturmuyorsun.Benim haberim yokben sevmiyorum güneşi
2 ci kattayımİnadına bol giyinmiş.
Umarım birinci katta oturmuyorsun.![]()
Ehhh kilpayi.2 ci kattayım![]()
Görüşürüz tatlımEhhh kilpayi.
Şarjım bitiyor zaten yarın da okul var.
İyi geceler görüşürüz.