Doğuma Hazırlık liya ismine yorum lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dr_corcia

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
60
23
88
kızımın ilk ismi nevin olacak ama 2. isimde karar veremedik. Liya nasıl acaba ?

Himm anlami guzel ancak ben sahsen dilimize bu kadar yabanci olan yeni jenerasyon isimlerden hoslanmiyorum:)
birde ismin sonuna eklenince nevinliya sanki tek isim gibi oluyor:) hangi isme eklesen berabermis gibi oluyor soyleyince:D

Ben ilk kez duydum ama anlamı güzelmiş doğruysa.
Biraz yabancı isim gibi, eğer bu siZi rahatsız etmiyorsa koyun bence. :)

Liya nedense bana eksik söylenen bir kelime gibi geldi

Bence kötü
Bakıyorum da hep isimle ilgili konu açıyorsun sevgili meslektaşım
Benim sevdiklerimi yazayım belki beğenirsin

Ayça Aylin Ece Elçin İpek Mira ( malum diziden önce beğeniyordum şimdi her kız çocuğuna koyuyorlar) Zeynep Işıl Ezgi
Elif Melike

Bence kötü
Bakıyorum da hep isimle ilgili konu açıyorsun sevgili meslektaşım
Benim sevdiklerimi yazayım belki beğenirsin

Ayça Aylin Ece Elçin İpek Mira ( malum diziden önce beğeniyordum şimdi her kız çocuğuna koyuyorlar) Zeynep Işıl Ezgi
Elif Melike
haklısın canım, isim konusu çok zorladı beni, ilk bebeğim 8 hf lıkken missed abortus oldu, bu bebeğimde de uterin arterde notch saptandı, riskli durumdayım zaten, anlayacağın iyice bunaldım..

haklısın canım, isim konusu çok zorladı beni, ilk bebeğim 8 hf lıkken missed abortus oldu, bu bebeğimde de uterin arterde notch saptandı, riskli durumdayım zaten, anlayacağın iyice bunaldım..
İnşallah sağlıkla doğar canım, 30 haftayı geçmiş büyümüş baya maşallah.
Nevin kayınanne ismi mi?
Liya filan koyma bence ya çok eğreti duruyor.

İnşallah sağlıkla doğar canım, 30 haftayı geçmiş büyümüş baya maşallah.
Nevin kayınanne ismi mi?
Liya filan koyma bence ya çok eğreti duruyor.
nevin kendi annemin ismi, annem 3 yıl önce aniden evre 4 meme ca tanısı alıp, 2 hf içinde 57 yaşında iken vefat etti, 3 yıldır hergün ağlıyorum anneme , acısı artıyor azalmıyor..Eşim teklif etti annemin ismini koymayı, benim de hoşuma gitti, koyucaz inşallah.

Back
X