Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım, isim konusu çok zorladı beni, ilk bebeğim 8 hf lıkken missed abortus oldu, bu bebeğimde de uterin arterde notch saptandı, riskli durumdayım zaten, anlayacağın iyice bunaldım..Bence kötü
Bakıyorum da hep isimle ilgili konu açıyorsun sevgili meslektaşım
Benim sevdiklerimi yazayım belki beğenirsin
Ayça Aylin Ece Elçin İpek Mira ( malum diziden önce beğeniyordum şimdi her kız çocuğuna koyuyorlar) Zeynep Işıl Ezgi
Elif Melike
İnşallah sağlıkla doğar canım, 30 haftayı geçmiş büyümüş baya maşallah.haklısın canım, isim konusu çok zorladı beni, ilk bebeğim 8 hf lıkken missed abortus oldu, bu bebeğimde de uterin arterde notch saptandı, riskli durumdayım zaten, anlayacağın iyice bunaldım..
nevin kendi annemin ismi, annem 3 yıl önce aniden evre 4 meme ca tanısı alıp, 2 hf içinde 57 yaşında iken vefat etti, 3 yıldır hergün ağlıyorum anneme , acısı artıyor azalmıyor..Eşim teklif etti annemin ismini koymayı, benim de hoşuma gitti, koyucaz inşallah.İnşallah sağlıkla doğar canım, 30 haftayı geçmiş büyümüş baya maşallah.
Nevin kayınanne ismi mi?
Liya filan koyma bence ya çok eğreti duruyor.
nevin rahmetli annemin ismiIki ismi birlikte mi kullanacaksiniz?
birlikte zor olur sanırımIki ismi birlikte mi kullanacaksiniz?