Cilt Bakımı Ürünleri living nature

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

WOMAN

Nirvana
Pro Üye
30 Mart 2009
13.987
62.773
selamlaaaar,

bu markayı benim bi kaç arkadaşım kullandı, bayıldılar. ben de çooook zorla testerlarını istedim yeni geldi, kullannca yazarım tekrar.

walla gayet kaliteli duruo, organik olduğu için de gözüm kapalı tavsiye ederim. paraya biraz daha kıyalım ama cildimiz daha güzel olsun di mi opuyorumnanaktan

buyrun ürünün sitesinden alıntı:

Hoşgeldiniz uzun bulutun ülkesine, Yeni Zelandaya!

Güney Pasifik Okyanusunda bir ada ülkesi olan Yeni Zelanda bir iklim harikası.

Özel konumu; bölgeye has bitki örtüsü oluşmasını sağlamış.

LIVING NATURE bu bitkileri kullanarak 100% doğal kozmetik hazırlıyor saf-canlı-dokunulmamış.

Burada size Yeni Zelanda'nın özellikle değerli ham maddeleri MANUKA Balı ve MANUKA Yağı ile hazırlanan LIVING NATURE
doğal kozmetiği ile tanıştıracağız!

Avustralya 'nin teatree ağacının familyasından gelen MANUKA, antiseptik özelliği ile teatree göre %33 daha fazla.

Bütün ürünlerdeki ortak özellik;
Tüm ham maddeler Hava ve Toprak açısından temiz bir ortamda yetişdiğinden

‘doğal kozmetik’ olmanın yüksek kriterlerini karşılıyor.

PARABEN , ALKOL , BOYA , PARFÜM , GENETİK DEĞİŞİME UĞRAMIŞ HAM MADDE
ve HAYVANSAL veya HAYVANLAR üzerinde Test edilmiş Ham madde içermez.

'BDIH‘Kontrollü Doğal Kozmetik’ sertifikasına sahip.

Living Nature ürünlerinin insanın en büyük organı olan cildimize en büyük yararı, doğal çalışmasını destekleyip,
fonksiyonlarının tekrar oluşmasını sağlamaktır. Cildimiz en hassas organımız olup ona verdiğimiz bakıma ve maruz
kaldığı şartlara tepkisini çok açık gösterir.

10,30 veya 40 yıl sonra nasıl görünmek istediğinize bugün yaptığınız doğru seçimle karar verebilirsiniz!

Sizde cildinizin, Living Nature’ın yaşayan, onun nefes almasını sağlayan ürünlerine vereceği tepkiye şaşıracaksınız.

LIVING NATURE İngiltere deki Doğal Sağlık'dan' 2008 Güzellik Ödüllü ile onurlandırıldı!

X