• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

little white dress

cceren_33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
32
6
288
avonun kampanya 4 itibariyle satışa sunulacak olan yeni parfümü little white dress...ben panoramadan istemeyi düşünüyorum acaba panoramadan sipariş eden başka arkadaşlar varsa parfümle ilgili fikrini söyleyebilirmi. bende istemeyi düşünüyorum ama kararsızım.güzel bir kokumu acaba fisfisfis

arkadaşım beniim elime katolog ulaştı.ben beğendim.fiyatı 28 küsür kampanya 4 de.ben sipariş vercem bu ay.kokusu hoşuma gitti.noa parfüm varya..... onu andıran bir kokusu var

ben de sipariş edicem
güzele benziyor
black ı biraz ağırdı
ama bu daha hafif

ben de çok beğendim hatta arkadaşım panoramadan istedi aldık mis mis kokuyor herkes soruyor parfümünü

kızlar belki garip bir soru ama inanın bilmiyorum.panoroma nedir ?

avon temsilcisi değilsin sanırım o yüzden panoromayı bilmemen tabiki garip değil. panoroma avon temsilcilerine gönderilen ayrı bir broşür diyebiliriz.yani bir sonraki katalogta satışa sunulacak olan ürünlerin tanıtımı,satıştan kaldırılacak ürünlerin bilgisi ve satış temsilcilerine özel birçok bilginin yer aldığı broşür. yani satış temsilcilerine özel.müşterilere verilmez ancak müşterileri bilgilendirmek amacıyla kullanılabilir.umarım anlatabilmişimdir.

avon temsilcisi değilsin sanırım o yüzden panoromayı bilmemen tabiki garip değil. panoroma avon temsilcilerine gönderilen ayrı bir broşür diyebiliriz.yani bir sonraki katalogta satışa sunulacak olan ürünlerin tanıtımı,satıştan kaldırılacak ürünlerin bilgisi ve satış temsilcilerine özel birçok bilginin yer aldığı broşür. yani satış temsilcilerine özel.müşterilere verilmez ancak müşterileri bilgilendirmek amacıyla kullanılabilir.umarım anlatabilmişimdir.

evet canım.temsilci değilim.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Back