- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
tabi canım, AKEPEDEN önce kimin cep telefonunda 3G varmış. haydi çıksınlar da söylesinler bakalım kimde varmış. Şimdi inşiallah allahın da izniyle 5G çıkacak.
ay sen cok tatlı bi kıssınDün elime bi kağıt tutusturdu akp li salagin teki
Miting varmış
Ben de yırtıp yüzüne attım yürü git lan işine dedim
Kinaye yapmissiniz ama ben size coook hak veriyorum gercekten,
disardan bakinca gercekten acinacak haldeydiniz...
10-15 sene önce Türkiye´ye geldigimde evime dönmek icin can atardim,
kesilen sular mi, havadaki pis kokular mi, devlet dairelerinizdeki sistem bozuklugu,yürümeyen isler ve hala bu yüzden kuyruk kuyruk cekilen cileler mi (ki kabul,bu konuda hala cok daha yolumuz var, egitim sart(!) ), plansiz projesiz yollar mi, trafik mi...
Haa, Allah büyük, iyi ki hastanelere düsmedim, ama düseni ve muhtac olani rehin kalani cok duydum zamaninda...
Hic birseyin "mükemmel" oldugunu iddia eden yok,
fakat 80-90li yillardan sonra, özellikle Bilisim caginin hizla büyüdügü bi dönemde, neden ülkemiz bi adamin ileriye gidememis ya da götürülmemis?
Ha, AKP olmasaydi öyle de böyle de gelistirdi mutlaka ülke öyle mi?
Nasil görmek isterdim o günleri diyecegim ama iyi ki de görmek nasip olmamis.
çocuklar telef olurdu.ohh yeahhh :headbang yapan üye şeysi:
ya Metallica konseri diye götürselerdi daha feci bir yıkım olurdu
Bilişim çağı dediğimiz 2000'lerden sonrasını kapsıyor. 80'leri-90'ları değil. Öyle hızlı ilerliyor ki teknoloji birkaç ay takip etmeseniz kaçırmış oluyorsunuz yenilikleri, yazılım anlamında özellikle. 2000'den önce öyle değildi takdir edersiniz ki.
Evet bu çağda ilerlemeyi bırak gerideyiz bile, bilişimden çok çok daha fazla yararlanabilmemiz lazım. Ama "Bulut diye bir şey çıkarmışlar, çok da kafayı yormamak lazım insan delirir valla bunları anlayacağım diye" konuşan Teknoloji Bakanlarımız olduğu sürece geride kalmaya mahkumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?