Yalandir yalan benim mis gibi akepem mumkun degil yapmaz ayol
Icraate bakmak lazim duka yollar yapildi, biz ne acilar cektik zamaninda hem... Zulumler gordukkk iskenceleeer...Ya yalan söylese de vardır bir bildikleri. Ayrıca biz de Akp'nin her şeyini doğru bulmuyoruz ama lütfen.
Yine de inadına RTE!!!
Icraate bakmak lazim duka yollar yapildi, biz ne acilar cektik zamaninda hem... Zulumler gordukkk iskenceleeer...
Önceden ekmeği karneyle alıyorduk Nancy, bu millet tüp kuyruklarını da biliyor, SSK kuyruklarını da biliyorr. Çok şükür artık eskisi gibi sıra beklemiyoruz, randevu sistemi geldi çünkü internet diye bir şey icat edildi, bilgi teknolojileri gelişti ay pardon Akp sayesinde yazacaktım :) Akp buldu interneti.
Önceden ekmeği karneyle alıyorduk Nancy, bu millet tüp kuyruklarını da biliyor, SSK kuyruklarını da biliyorr. Çok şükür artık eskisi gibi sıra beklemiyoruz, randevu sistemi geldi çünkü internet diye bir şey icat edildi, bilgi teknolojileri gelişti ay pardon Akp sayesinde yazacaktım :) Akp buldu interneti.
tabi canım, AKEPEDEN önce kimin cep telefonunda 3G varmış. haydi çıksınlar da söylesinler bakalım kimde varmış. Şimdi inşiallah allahın da izniyle 5G çıkacak.Önceden ekmeği karneyle alıyorduk Nancy, bu millet tüp kuyruklarını da biliyor, SSK kuyruklarını da biliyorr. Çok şükür artık eskisi gibi sıra beklemiyoruz, randevu sistemi geldi çünkü internet diye bir şey icat edildi, bilgi teknolojileri gelişti ay pardon Akp sayesinde yazacaktım :) Akp buldu interneti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?