• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liseli öğrencileri Duman konseri diye kandırıp AKP mitingine götürdüler!

tabi canım, AKEPEDEN önce kimin cep telefonunda 3G varmış. haydi çıksınlar da söylesinler bakalım kimde varmış. Şimdi inşiallah allahın da izniyle 5G çıkacak.

Çok enteresandır Akp'den önce Kadınlar Kulübü de yoktu. Bu kadar kadın fikrini bir araya gelip söyleyebiliyorsa bu Akp'nin başarısıdır. Bu kadar nankör olmayın!!

Kinaye yapmissiniz ama ben size coook hak veriyorum gercekten,
disardan bakinca gercekten acinacak haldeydiniz...
10-15 sene önce Türkiye´ye geldigimde evime dönmek icin can atardim,
kesilen sular mi, havadaki pis kokular mi, devlet dairelerinizdeki sistem bozuklugu,yürümeyen isler ve hala bu yüzden kuyruk kuyruk cekilen cileler mi (ki kabul,bu konuda hala cok daha yolumuz var, egitim sart(!) ), plansiz projesiz yollar mi, trafik mi...
Haa, Allah büyük, iyi ki hastanelere düsmedim, ama düseni ve muhtac olani rehin kalani cok duydum zamaninda...

Hic birseyin "mükemmel" oldugunu iddia eden yok,
fakat 80-90li yillardan sonra, özellikle Bilisim caginin hizla büyüdügü bi dönemde, neden ülkemiz bi adamin ileriye gidememis ya da götürülmemis?
Ha, AKP olmasaydi öyle de böyle de gelistirdi mutlaka ülke öyle mi?
Nasil görmek isterdim o günleri diyecegim ama iyi ki de görmek nasip olmamis.

Kinaye yapmissiniz ama ben size coook hak veriyorum gercekten,
disardan bakinca gercekten acinacak haldeydiniz...
10-15 sene önce Türkiye´ye geldigimde evime dönmek icin can atardim,
kesilen sular mi, havadaki pis kokular mi, devlet dairelerinizdeki sistem bozuklugu,yürümeyen isler ve hala bu yüzden kuyruk kuyruk cekilen cileler mi (ki kabul,bu konuda hala cok daha yolumuz var, egitim sart(!) ), plansiz projesiz yollar mi, trafik mi...
Haa, Allah büyük, iyi ki hastanelere düsmedim, ama düseni ve muhtac olani rehin kalani cok duydum zamaninda...

Hic birseyin "mükemmel" oldugunu iddia eden yok,
fakat 80-90li yillardan sonra, özellikle Bilisim caginin hizla büyüdügü bi dönemde, neden ülkemiz bi adamin ileriye gidememis ya da götürülmemis?
Ha, AKP olmasaydi öyle de böyle de gelistirdi mutlaka ülke öyle mi?
Nasil görmek isterdim o günleri diyecegim ama iyi ki de görmek nasip olmamis.

Bilişim çağı dediğimiz 2000'lerden sonrasını kapsıyor. 80'leri-90'ları değil. Öyle hızlı ilerliyor ki teknoloji birkaç ay takip etmeseniz kaçırmış oluyorsunuz yenilikleri, yazılım anlamında özellikle. 2000'den önce öyle değildi takdir edersiniz ki.

Evet bu çağda ilerlemeyi bırak gerideyiz bile, bilişimden çok çok daha fazla yararlanabilmemiz lazım. Ama "Bulut diye bir şey çıkarmışlar, çok da kafayı yormamak lazım insan delirir valla bunları anlayacağım diye" konuşan Teknoloji Bakanlarımız olduğu sürece geride kalmaya mahkumuz.

Bilişim çağı dediğimiz 2000'lerden sonrasını kapsıyor. 80'leri-90'ları değil. Öyle hızlı ilerliyor ki teknoloji birkaç ay takip etmeseniz kaçırmış oluyorsunuz yenilikleri, yazılım anlamında özellikle. 2000'den önce öyle değildi takdir edersiniz ki.

Evet bu çağda ilerlemeyi bırak gerideyiz bile, bilişimden çok çok daha fazla yararlanabilmemiz lazım. Ama "Bulut diye bir şey çıkarmışlar, çok da kafayı yormamak lazım insan delirir valla bunları anlayacağım diye" konuşan Teknoloji Bakanlarımız olduğu sürece geride kalmaya mahkumuz.

şaka yapıyorsun? :KK57:

Back
X