• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liseli kız, tuvalette doğurdu bebeğini çöpe attı

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178

26292007.jpg

KONYA’da lise öğrencisi 16 yaşındaki Ş.Y., hastanenin acil servis tuvaletinde doğurduğu bebeğini çöpe attı. Hastane personeli tarafından son anda fark edilen bebek ve anne aynı hastanede tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Olay, dün Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi tuvaletinde meydana geldi. İddiaya göre erkek arkadaşından hamile kalan Sağlık Meslek Lisesi 3’ncü sınıf öğrencisi Ş.Y., hamileliğini ailesi ve çevresinden gizlemeyi başardı. Hamileliği 9’uncu ayını dolduran Ş.Y. dün mide bulantısı ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye geldi. Bu sırada ağrıları artan Ş.Y., doktora muayene olmadan kadınlar tuvaletine gitti. Kabine giren Ş.Y. burada bebeğini dünyaya getirdi. Ş.Y., korkarak bebeğini poşete koyup tuvalette bulunan çöp kutusuna attı.

Bu sırada tuvalet önünde geçen hastane personeli, bebek ağlamasını ve annenin iniltilerini duyunca tuvalete girdi. Personel anneyi kanlar içinde kabinde, yeni doğan kız bebeğini ise yanında çöp kutusunda buldu. Bunun üzerine anne aynı hastanenin kadın doğum servisinde, bebek ise yeni doğan ünitesinde küvöze konularak tedavi altına alındı. 3.5 kilo ağırlığında olduğu belirtilen bebek ile annenin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ş.Y.’nin, erkek arkadaşı 19 yaşındaki M.R.’den hamile kaldığı öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yazık ya yazık gençecik kızlar evlilik dışı ilişki yaşıyor olan masum bebeklere oluyor,
nasıl aileler var kız doğurana kadar nasıl farketmiyorlar aklım almıyor:KK43:

Aynen ya bende onu anlamıyorum.
35 kglık bebek dünyya getirmiş yani kilo alsa her yerinden bile alamaz illaki o karın byür ne sorumsuz aileler var ya

Aynen ya bende onu anlamıyorum.
35 kglık bebek dünyya getirmiş yani kilo alsa her yerinden bile alamaz illaki o karın byür ne sorumsuz aileler var ya

işte çocuklarıyla ne kadar ilgili oldukları buradan belli oluyor,

yazık bebeğe masum melek daha sorumsuzluklardan dolayı mutsuz bir birey olarak büyecek

işte çocuklarıyla ne kadar ilgili oldukları buradan belli oluyor,

yazık bebeğe masum melek daha sorumsuzluklardan dolayı mutsuz bir birey olarak büyecek
Evet ya kıyamam :(
Allah miniğin bahtını güzel etin.
Şanssız bir çocuk olarak doğru umarım hayatı bundan sonra ona güzellkler getirir :(

Evet ya kıyamam :KK43:
Allah miniğin bahtını güzel etin.
Şanssız bir çocuk olarak doğru umarım hayatı bundan sonra ona güzellkler getirir :KK43:

amin inşallah ama o kadar fazlalar ki biri büyümezse elbet biri mutsuz büyüyecek anasız babasız çocuk ne kadar mutlu olabilir ki?

En azından haberin sonundaki iddia doğru değildir insallah .
Ne yazarsam yazayım yetersiz kalacak çünkü .

ya hastaneye kadar gelmişsin ortaya çıkmıcak mı sandın, hastanede olmasa kimbilir ne yapacaktı bebeğe

bişey olmamış iyi ki bebeğe

ya hastaneye kadar gelmişsin ortaya çıkmıcak mı sandın, hastanede olmasa kimbilir ne yapacaktı bebeğe

bişey olmamış iyi ki bebeğe

iyi öldürememiş,başka yerde olsaydı sıkardı boğazını atardı çöpe,
fırsat bulamadı demek ki

Yeminle ben utanıyorum yapmayın bi aile kızının hamile olduğunu nasıl bilmez Allah aşkına bu kadar mı salaklar geri zeklaılar hiç mi karnı çıkmamış bu kızın akıl sır ermiyor valla
dip not:daha yazacak çok şey varda bugün susma günüm ben 9 yıldır evlat diye yanıyom Allahım haketmeyene verme ne olursun yarabbim :KK61::KK61:

annesi-babası ,çevresi 9 ay nasıl anlamaz? Kesinlikle inanmam.Evdeki kız hamile ama koca evde anlayan yok,öyle mi yani ? Hamilelik geçirmesem inanırdım belki.....

Sadece uzaktan gördüğüm Komşum 4 aylik hamileyken anlamistim .
Düşünün konusmayiz bile.
Bir insan her gün gördüğü kişinin karnini nasil fark etmez ya hu.
Yuh yani

Hadi aile anlamadı filan aklım almıyorda 16 17yaşındaki kızdaki de büyük bi cesaret ve nasıl bi soğukkanlılik doğur ve çöpe at. Ben mi çok korkagim yaa :-(

Ozgee_34,
rica etsem paylaştığınız haberlere link ekler misiniz? Haberin kaynağını paylaşma zorunluluğumuz var hem nerden alıntılandığını bilmek hemde yasal olarak kopyalanan sitenin şikayetine maruz kalmamak için :KK66:
Kaynak paylaşılmadığında konuyu kapatmak durumunda kalıyoruz.

Back