• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liseli kız, öğretmenin hayatını kabusa çevirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Liseli genç kız, evli öğretmenine olan aşkını mesajla iletince hakim karşısına çıktı. Pişman olduğunu söyleyen genç kız beraat etti.

Vatan'ın haberine göre lise son sınıfta okuyan 18 yaşındaki İ.T'nin 32 yaşındaki öğretmenine aşık olmasıyla başlayan olay mahkemeyle sonuçlandı. Aşkını her fırsatta dile getiren öğrenci, öğretmenin cep telefonuna mesaj atarak birlikte olmak istediğini söyledi.

Hamile eşini arayıp rahatsız edince

Okulda bu öğrenciden köşe bucak kaçmaya başlayan öğretmen, genç kızın, hamile olan eşi M. Y'yi arayıp rahatsız etmesi üzerine savcılığa şikayette bulundu. Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede İ.T'nin öğretmenine cinsel tacizde bulunmak, öğretmeni ve eşinin huzur ve sükununu bozmak suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapsi istendi.

Hata yaptım üzgünüm

Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davada ifade veren öğretmen U.Y., öğrencisinin hislerine hiçbir zaman karşılık vermediğini ve ciddiye almadığını belirterek, "Konuyu tüm okul biliyordu. Hatta arkadaşlarım, öğrencim öğretmenler odasına gelmek istediği zaman beni 'Kaç İ. geliyor' diye uyarıyordu" dedi. Genç kız ise "Liseden mezun oldum. Haziran ayından beri ne kendisini gördüm ne de rahatsız ettim. Ama okuldayken hayranlığım saplantı noktasına gelmişti. Bu nedenle psikoloğa gittim. İlaç kullandım. Şimdi herhangi bir şey hissetmiyorum. Yaptığım hatalardan dolayı çok üzgünüm" dedi.

'Daha çok gençsin'

Genç kızın bu ifadesi karşısında, "Daha çok gençsin. Böyle duygular yaşaman normal ama bu şekilde olmaz. O senin öğretmenin. Senin kendi çevrenle böyle duyguları yaşaman gerekir. Üstelik kimseye rahatsızlık vermemen lazım" dedi.

mahkeme hakimi genç kızın samimi itirafları, yaşının küçük ve yaşadıklarının ergenlik dönemine denk gelmesi, platonik olarak aşık olduğu öğretmenini suç işlemek amacıyla rahatsız etmediğine kanaat getirerek beraat kararı verdi. vatan

Yanlış anlaşılmasın ama bu tip kızlar genelde hep iyi öğretmenlere denk geliyorlar. Ya öğretmeninde içinde olsaydı? Sonra ben istedim değil beni kandırdı, kullandı olurdu adı :25:

Zaten şimdiki liselilerin genelinde okulla ilişik yok ki
Nerede kavga etsem, nerede süslü olsam, nasıl şuna buna çatsam vs vs hep bu tip hareketler,düşünceler işte.
Artık çoğu çocukta okuma hevesi denen şey yok.

Biz öğretmenlerden korkardık şimdikiler öğretmeni hiçbir şeyine tutmuyor.

Öğretmen iyi bir adammış. İlgiden totosu kalkıp hamile eşini de aldatabilirdi :19:

Dün bir kızcağız vardı burda. İki konu açmıştı. Biri öğretmenin ona kötü gözle baktığı diğeri ise öğretmeninden hoşlandığıyla ilgili. O dakafayı bozmuştu. Umarım öğretmenin başına iş açmaz..

Benim kafama takilan, kiz ögretmenin numarasini almis? Ve bunun üstüne esininde numarisini bulmusta rahatsiz etmis?

birileri ergenlikte ki aşk sanılan şeylerin aşk olmadığını bi güzel şu gençlerin kafasına soksa, bu aşk sanrıları kaç gencin bir şekilde hayatını kötü etkiliyor çünkü

Biri geçenlerde buraya konu açmıştı öğretmenime aşık oldum buluşacağız diye bu kız o kız mı acaba :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlıyamadığım bir nokta var bu kız ögretmeninin telini nerden bulmuş,hadi buda yetmezmiş gibi bir eşinin telini bulmuş rahatsız etmiş nereden bulmuş ki ?

telefon numarasına ulaşmak çok zor değil ki, isim aratınca bile bi yerlerden çıkıyor bazen, oğlumun okulunun sitesi değişmeden önce eski sitesinde çoğu öğretmenin teli yazıyordu sitede, bazen de öğretmenler kendileri gayet rahat veriyor öğrencilerin bi ihtiyacı olur diye yani öğrenciye özel değilde, genel olarak bildiriyor

Dün bir kızcağız vardı burda. İki konu açmıştı. Biri öğretmenin ona kötü gözle baktığı diğeri ise öğretmeninden hoşlandığıyla ilgili. O dakafayı bozmuştu. Umarım öğretmenin başına iş açmaz..

Aaaa evet bende bir an o sandım. .. :). Hatta yazık adama bir günde başına neler gelmiş diye girdim konuya... allah yardımcıları olsun. İşleri çok zor gerçekten...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back