- 28 Ocak 2009
- 33.615
- 54.387
- Konu Sahibi MinikPiranha
Iste her iki tarafta tartaklama olayina girdiği için genel de iki tarafa da verilebiliyor keşke kardeşin karşılık vermeseydi.Eger ceza Alırsa Sene sonunda kalkar sicile işlemez.Yurt müdürü kardeşime sana bir şey olmaz Yusuf, ama tedbiren bu günlük evine git p.tesi kurul olacak demiş. Buna güvenerek almadı kardeşim darp raporunu dinlemedi beni. kardeşiminki nefsi müdafaya girmez mi. detaylı anlattı da kardeşim çocuk kardeşimin önce kafasına vurup sersemletmiş sonra da koltuğunun altına alıp kafasına yüzüne yumruk atmış dayak yiyecek çocuk değil 185 boyunda 90 kilo çocuk benim kardeşim ama kafasına vurunca yıldızları saydım abla gerçekmiş o diyor. çok vuramamış çocuğa arkadaşları ayırırken tuttuğu yeri bırakmadığı için diğer çocuğun t-shirt ü yırtılmış sadece...
çok hırslanmış yavrum benim. abla okuda bir ağırlığım vardı şimdi dayak mi yedi dicekler falan diyo
Artık yarını bekliyeceksiniz.
Ama siz de yurt idaresi ile görüşün niye doktora goturmemisler kafasına yumruk gelmiş çocuğun hadi beyin kanaması geçirse ne olacaktı yada yurtta doktor olmasi gerekmez mi.