Lisans mezunuyum hem a hem b grubuna girebiliyor muyum????

süpersin bacım çok saol

kızlar aklıma takıldı. kpss 4B adayları sözleşmelipersonel mi oluyo. birde kpss de sadece genel kültür ve genel yetenek sınavına girsem kadrolu memur olarak atanabiliyormuyum ???

canım bildiğim kadarıyla 4b sözleşmeli.kadrolu gibi bi kaç hak tanındı ama tam bilgim yok o yüzden bi araştır derim
kpss sınavına girip (gk gy) ösymnin sitesindeki tercih listesinden yaparsn kadrolu atanırsın (sözleşmeli olduğunda sitede yazıyo zaten)
ama kpss ye girersin kurumların açıktan eleman alımlarını araştırısın onlar sözleşmelidir.en az 70 ister kurum içinde bi daha sınav yapılır öle başlarsın.ama istediği zman seni çıkartabilir
süpersin bacım çok saol

rica ederim canım

quietnrkn - hiçbiryerde senin verdiğin bilgiler kadar yararlısına rastlamadım.. benim gibi kpss ye gircek ama nereden başlayacağını kestiremeyenler için bu bilgiler ilaç niteliğinde...

umarım hedeflediğin kadrıya girersin

saol canım benim
bildiklerimi neden kendime saklıyım paylaşıyorum işte
inşallah hepimiz istedğimiz yerlerde oluruz canım

Ah şu masamda duran kpss kitapları ne kadar duygusalla kaç gündür açıp bakmadım (( 2010 iktisat mezunuyum okul bitti hemen evlendim evde oturmak süper rahat :) Kpss girip iyi bi puan almak istiyorum ama çalışamıyorum evde yaa üni.de bir gece de bir kitap bitiyordum şimdi tık yok azıcık hırs gelsin ilham gelsin bana yaaa ne olur :))) En azından okkalı bi 85 alsam ne kadar süper olur eşim çalışmamdan yana değil ama diyo ki kpss gir 90 al 90 aldım ama çalışmyorum :)) Strese girdim ne güzel bailmaıştım çalışmaya 1 aylık hamileym artık bebişşm şimdiden hazırlancak kpss ye :)

maşallah maşallah canım benim
bende 2010 meznuyum hemen işe girdim ama 2011de son 2 ay tutuştum
valla sen rahatsın çalışırsın canım bi güzel
4001den değilde kendi kodunu araştır 90a gerek kalmıyo genelde

Canım özel işte mi çalışıyosun? Özel iş çok zor eşim müsade etmez :) Alan sınavları zor canım ama iktisatla hukukğa bakacam onlarda çalışsam yaparım bişeler.. Bakalım işte bi hırs gelse çalışcam da işte nedesen çalmıyo kapımı :) Az kaldı ama bitiririm inşeALllah :)

Bem bir soru sormak ıstıyorum lisans ta yazılım muhendısıyım ama ısletme masterı yaptım.
gecen yıl gırdıgımde ısletme yazdılar ( sınava gırıs belgesıne) ama acaba daha dezavantajlı mı oldu.
Hanı dıyorsunuz ya 4lü kodlar. (4422 atıyorum) bakanlıklarda ıyı bır ıs ıcın ?

canım şimdi şöle bişey var.eğer alan sınavına girersen istediğin bakanlıklara göre o zaman bu tercih kodlarından değil p120 puan türüne kadar hangi puanla alıyosa onun en az80 puan olması lazım canım ki bakanlıklara başvur.amaa ben düz memur oucam dersen bunlar kurumlar için gçerlidir.mesela sgk,işkur yada valilikte memur onun için tercih kodu kullanılır.pek emin değilim bi klavuzdan incele istersen ama lisans kodunu dikkate aldıkları için sanırım ya 4001 yada yazılım müh kodundan tercih yapabilrisin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…