Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle çokk teşekkür ederim açıklamaların için,baya bi karışıkmış kafamın karıştığı kadar var..
ben kamu yönetimi mezunuyum hem düz memurluk hemde bakanlıklar içinde tercih yapabiliorum anladığım kadarıyla..pekii hem sabah hem öğlen mi giriorum sınava,yani hem alan dersleerine hemde gl gy sınavlarına mı..4 seneden sonra ilk kez giriorum da biraz uzak kalmışım..
kızlar önümüzdeki sene hazırlanmayı düşünüyodum ama bedelli askerlik çıkınca eşim işleri benim üzerime yıkmasının gereği kalmadı. Bende artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum.Fazla zaman yok çalışmak için işletme mezunuyum dersaneye gitmeyi düşünmüyorum zaten dersane açılalı 3 ay falan oldu. bana evde çalışabileceğim kitap önerirmisiniz. mesela hangi kitapları önerirsiniz.
aslında bu benim ilk girişim olacak. oturumlar hakkında bilgi verirmisin. mesela sadece genel kültür ve genel yetenekle nereleri tercih edebilirim. birde lisans A grubu varmış, sanırım o da müfettiş falan olmak isteyenler için. aklım biraz karışık. İşletme mezunuyum. Alanımdan girmek istesem hangi derslerin kitaplarını almayım. ingilizcem sınava girecek kadar iyi değil . bu durumda ne yapmam lazım. :26:
yaa arkadaşım sen süpersin. çok teşekkür ederim. karmaşık konular ama benim bey beni şehir şehir gezdirmezsanırım düz memur olucam bu durum da da B grubuna hazırlanıcam. Gk ve Gy yeter. Düz memur olanlarda müfettiş yardımcılığına falan sınavla hazırlanıp başvurabiliyomuş. olmadı o şekilde yükseltirim. Allah büyüktür. şimdi verdiğin linkleri inceliyorum. okulda bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe dersi almıştım. acaba bilgisayar işletmenliği dersi için yeterli olurmu. yardımların için tekrar tekrar teşekkür ederim. bu gün güvenderin kitabını alırım. arada da gazetelerin verdiği denemeleri çözmeyi düşünüyorum.. netten de matematik dersi videolarını takip edicem. sana da kolay gelsin Allah yardımcın olsun benden bol bol dua aldın
![]()
peekiiiiiiiii ozmn ben alan derslerinden olan sınava başvru yapıp ona giricem,bölelikle hem alan hem de gy-gk dende sınava girmiş oluyorum .,sonrasında da puanıma göre iki gruptan da tercih yapabiiliiyorum glb..işin özeti böleee mi,yoksa gene mi anlamamışımbende 2011 de girdim canım sınava ilk defa
hemde bi ingilizceye girmedim keşke girseydim :26:
3w.memurlar.net/haber/107/
canım bu linkte (w leri düzeltirsin) alanların hangi katsayıyla hangi puan türünden aldıkları yazılı.bunların arasında hedefin varsa alan sınavına gir derim ben.yoksa gereksiz.ama aklında olsun bi bayan içinde zordur.çünkü şehir şehir geziyosun denetleme olduğu için.
düz memurluk için sadece cts sabah gk gy girmen yeterli.istersen cts ing sınavına gir.ösym tarafından atanma oluo ama ayrıca sözleşmeli atamalarda oluyo bunlarda ya kpds dil puanını yada kpss ing net sayısını dikkate alırlar
düz memurluk sınavı cts sabahtantır.ister memurluk için ister alan için gir bunlara girmek zorundasın.alan istiyosan cts ing sınavına da girmek zorundasın.alan sınavın pzrdır.onun linkide bu canım
3w.meridyenbilisim.com/sayfa/kpss_alan_bilgisi.aspx
sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışrım canım![]()
canım ben gçeen sene çok araştırdım valla kimse yardım etmedi
bildiğim bişeyi neden paylaşmıyım
ünv de gördüğün kredili bilgisayar derslerini ispatlayınca kabul ediliyo canım
netten çıkmış sorularada bak mutlaka
saol canım
inşallah atanıcaz hepimiz![]()
peekiiiiiiiii ozmn ben alan derslerinden olan sınava başvru yapıp ona giricem,bölelikle hem alan hem de gy-gk dende sınava girmiş oluyorum .,sonrasında da puanıma göre iki gruptan da tercih yapabiiliiyorum glb..işin özeti böleee mi,yoksa gene mi anlamamışım![]()
İnşallah Ben şimdi Güvenderin kitaplarını araştırmaya başladım. ya bu akşam iş çıkışı ya da yarın alıcam.
yaa çok teşekkür ederim ilgine,bilgilerini paylaştığın için de..bende kitap alııcam o zmn bende güvender alayım,bide alan derslerinden dersaneye yazılııcam ocakta başlıooomuş.bu arada sen hangi ildesin?
eğer ANKARA daysan dersane de önerebilr misn diiicektim :)
rica ederim canım yardım edebilcem başka bişey varsa burdayım sorun
istanbuldayım ben ama yine tavsiye ediyim alan içiin yazılcaksan murat eğtime git.ama gk gy için ihtiyaç derim.bide pegem vardı sanırım ankarada o da iyi
zaten alan kitap olarak hocalrın ders kitaplarını önerriler.mesela kpss iktisat için ilker parasız yada zeynel dinler der herkes.ben zeynel dinleri daha çok beğeniyorum.bide kendi notlarından bakarsın.ayrıca ihtiyacın cep kitapları var alan için muhasebe genel hukuk özel hukuk maliye ve iktisat olarak onları bende aldım kısa notlar var faydalı
ayrıca muratın alan soru bankasını aldım iktisatı baya zorladı beni sölemeden geçemicem![]()
ben seni listeme eklemek istioorum,herhangi bi sorum olursa sana danışmak isterim.gönderdimm![]()
ablalar teknik eleman kadrosu nası oluyo peki? mühendis mimar yani?