Lisans işletme 2014 kpss çalışma günlüğüm

bende geldim aranıza inşallah bu sene bende adam gibi çalışıp seneye giricem aöf işletmede okuyorum ve bu sene inşallah kalmam mezun olurum :)

merhaba canım
bu sene aöf sistemini değiştirdiler elinden geldiğince derslerini zamanında çalış ilerde üzülmeni istemem

bende katılabilir miyim :)
soru sorucam ben bu sene 4. sınıfım ama biterememe ihtimalim yüksek ve kimsenin haberi yok mezun olmadan yada alttan dersim olursa girebiliyor muyum??

arkdaslar ben bu sene kpss ye girecğim. kpss kitaplarımı ................. sitesinden aldım ayrıca Çağdaş Türk ve Dünya tarihiyle ilgili de bu sitede yazı okudum ilgilenenlere

bende katılabilir miyim :)
soru sorucam ben bu sene 4. sınıfım ama biterememe ihtimalim yüksek ve kimsenin haberi yok mezun olmadan yada alttan dersim olursa girebiliyor muyum??

merhaba canım tabi katılabilirsin
mezun durumunda olman yeterli zaten sınav 2 sene geçerli
hangi bölüm okuyorsun ?

matematik matematik matematik

hangi konudan başlasam bıktım senden matematik

ben üni. okuyorum lisanans kpss için sormuştum ama mezun olamazsam liseden de girmek istiyorum bakalım nasip yardımcı olursak birbirimize güzel geçer belki bu süreç..teşekkürler bu arada

kızlar meraba bende size katılmak isterim fakat benim tek farkı ben işletme önlisans mezunuyum ama bende işi o kadar ciddiye aldım ki lisans kitaplarından çalışıyorum 2 aydır tam olarak başlayamadım aslında bende 2014 eylül kpss giricem eşim memur özelde olmuo uymuo desek daha doğru bende memur olmak istiyorum kısaca ...

merhaba benimde 2 küçük oğlum var onlarla çalışmaya çalışıcam.bende işl.mezunuyum.matematik bende 0 senin aldığın kitaplar nasıl anlatımından anlıyor musun?çocukla nasıl çalışıyorsun

merhaba arkadaşlar
eksik dersim olan matematikten başladım çalışmaya
sizin nasıl gidiyor

yargı mı ihtiyaçmı pegem mi yada başka dersane mi karar veremiyorum
önerebileceginiz dersane var mı

Arkadaşlar meraba, fen fakültesi mezunuyum matematik yaparım gibi geliyor ama şu genel yetenek genel kültür tarih diğerleri... nasıl hallolucak bilmiyorum. Kitap okumayı severim eyvallah da sözel özürlüyüm sırf bu sebepten sayısala geçmiştim. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

x yayıncılığın ders notları serisini al. tarihte mutlaka hakan dede'nin videolarını edin zaten söylediğim notlardaki tarihi o hazırladı.
Tarihi halletmez hatta sevmezsen ben burdayım :)
Onun dışında vatandaşlık ezber istiyor maalesef. Coğrafyayıda görsel olarak çalışırsan tamamdır..

Evliyim ve 2 yasinda oglum var zor olacak ama artik memur olmak istiyorum

hem çalış hem dersaneye git temmuza kadar dişimi sıkmak zorundayım
matematik çalışmalıyım

Evliyim ve 2 yasinda oglum var zor olacak ama artik memur olmak istiyorum

merhaba. bende nişanlımla aynı evde kalıyorum hemen hemen aynı durumdayız yani ev işleri noktasında. bir de senin çocuğun varmış. ne zaman nasıl çalışacaksın? nasıl zaman yaratacaksın? fikir alışverişinde bulunmak iyi olur diye düşündüm. bende dersaneye gidemiyorum çalışmadığım için =( ailemden yardım da isteyemiyorum =(

selam kızlar

bende evliyim ve kpss maratonuna katıldım.
konuları bitiriyorum test çözüyorum 2 gün sonra aynı konudan test çözdüğümde çok yanlışım çıkıyor.
hemen unutuyorum. tarih zorluyor beni . ben ders ders çalışıyorum türkçeyi bitirdim sayılır 2-3 konu var çalışmadığım. anlatım bozukluğu dilbilgisi felan.türkçeden noktalama işaretlerini çalıştım iyi çözüyordum aslında . bugün biraz noktalama işaretlerinden soru çözeyim dedim. yarıdan fazlası yanlış çıktı. benim de moralim bozuldu bıraktım çalışmayı.

çok can sıkıcı bi durum sürekli zamanda bulamıyorsunki hergün her konuyu tekrar et. daha bir sürü ders konusu var çalışılacak. of off çalışma hevesim gitti resmen.. biraz motive olmam lazım kızlar.. motive edin beniiiiii ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…