bende geldim aranıza inşallah bu sene bende adam gibi çalışıp seneye giricem aöf işletmede okuyorum ve bu sene inşallah kalmam mezun olurum :)
bende katılabilir miyim :)
soru sorucam ben bu sene 4. sınıfım ama biterememe ihtimalim yüksek ve kimsenin haberi yok mezun olmadan yada alttan dersim olursa girebiliyor muyum??
merhaba benimde 2 küçük oğlum var onlarla çalışmaya çalışıcam.bende işl.mezunuyum.matematik bende 0 senin aldığın kitaplar nasıl anlatımından anlıyor musun?çocukla nasıl çalışıyorsunmrb kızlar bende 2014 kpss hazırlananlardanım işletme mezunuyum su ara hangı kıtapdan yararlanabılırım dıye konuları arastırıp en yakın zamanda kaynaklarımı temın eder etmez ıns baslıcam derslere ama nasıl olcak bılmem muhtemelen geceler gunde 2 saat seklınde olur cunku kucukde bı kızım var 1.5yasında o uyanıkken olmaz bu yolda sıze yoldas olmaya hazırım her turlu destek bılgılerımı yazarım bırbırımıze ıns yardımcı olur azmımızı 2014 kadar surdururuz cunku uzun ve zorlu bı yol olucak..
Arkadaşlar meraba, fen fakültesi mezunuyum matematik yaparım gibi geliyor ama şu genel yetenek genel kültür tarih diğerleri... nasıl hallolucak bilmiyorum. Kitap okumayı severim eyvallah da sözel özürlüyüm sırf bu sebepten sayısala geçmiştim. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
bu matematik başa bela :/
Evliyim ve 2 yasinda oglum var zor olacak ama artik memur olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?