• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lisans işletme 2014 kpss çalışma günlüğüm

düz memurluklar çift senelerde oluyor canım yani 2014te
bende sorun olmaz kendi bölümünden ve 4001den yani herhangi lisans mezunu olarak istediğin yerleri yazabilirsin canım

umarım faydalı olabilmişimdir

düz memurluklar çift senelerde oluyor canım yani 2014te
bende sorun olmaz kendi bölümünden ve 4001den yani herhangi lisans mezunu olarak istediğin yerleri yazabilirsin canım

umarım faydalı olabilmişimdir

Merhaba, icime su serptin cok tesekkur ederim.
Kpss ye calismalarin nasil gidiyor?

Merhaba, icime su serptin cok tesekkur ederim.
Kpss ye calismalarin nasil gidiyor?

rica ederim canım
çalışmam yavaş ama hergün bakmaya çalışıyorum matematiğe
matematiğin kötü o yüzden bu sene sadece matematik olarak çalışıyorum dersane biterse daha güzel olacak nisan sonu gibi bitecekmiş
sen neler yapıyorsun canım

rica ederim canım
çalışmam yavaş ama hergün bakmaya çalışıyorum matematiğe
matematiğin kötü o yüzden bu sene sadece matematik olarak çalışıyorum dersane biterse daha güzel olacak nisan sonu gibi bitecekmiş
sen neler yapıyorsun canım

Ben de matematik ve tarih agirlikli calisiyorum. Liseden beri amerikada oldugumdan turk ve islam tarihinden cok uzak kaldim.
Hangi kaynaklardan faydalaniyorsun calisirken?

kızlar nasıl gidiyor??
ben hala taihteyim 20.yy. bitti 1. dünya şavaşına başladım şu an sadece video izliyorum kardeşimin dershane kitabı var onda konular ayrıntılı ve güzel anlatılıyor video izlerken aldığım notları o tarih kitabından çalışarak bütünleyeceğim ama zaman uzun zamana yayarak bu arada Türkçe için günde 1 saat kitap okumaya çalışıyorum çalışırken çok zor oluyor birde evli olunca ama inşş 2014 ilk atamasında memur olmak istiyorum birbirmizi teşvik edelim sizler nasıl çalışıyorsunuz???

canım iyi gitmiyor
sadece matematiği takip ediyorum onda da yaş problemlerini bitirdik
arada kitap okumaya çalışıyorum
bakalım elimden geldiğince çalışıyorum

kızlar neler yaptınız kimse neden bişey yazmıyor;
ihtiyaç yayınclığın 2013 kpss çalışma notları var orda konular ayrıntılı olarak anlatılmış katiplik sınavı geçsin ordan genel kültürü bölüm bölüm okuyacağım internettende okuduğum bölümlerle ilglili videolar izleyeceğim sizin başka bir öneriniz var mı?

kızlar neler yaptınız kimse neden bişey yazmıyor;
ihtiyaç yayınclığın 2013 kpss çalışma notları var orda konular ayrıntılı olarak anlatılmış katiplik sınavı geçsin ordan genel kültürü bölüm bölüm okuyacağım internettende okuduğum bölümlerle ilglili videolar izleyeceğim sizin başka bir öneriniz var mı?

canım ben sadece matematiğe yöneldim en büyük eksiğim

canım ben sadece matematiğe yöneldim en büyük eksiğim

canım matemetiğin konularını çözümlü kitaptan çalış ama sakın bırakma hergün mutlaka 10 soru bile olsa çöz. ben o yüzden son 6 ayda bakacağım önce genel kültür konularını sindirmem lazımm

canım matemetiğin konularını çözümlü kitaptan çalış ama sakın bırakma hergün mutlaka 10 soru bile olsa çöz. ben o yüzden son 6 ayda bakacağım önce genel kültür konularını sindirmem lazımm

canım iyice kendimi bırakmış durumdayım
sence matematik hangi konularından çalışmaya başlayayım

canım iyice kendimi bırakmış durumdayım
sence matematik hangi konularından çalışmaya başlayayım

sıradan git bence temek kavramlar asal çarpanlar rasyonel uslu koklu sayılar matematiğin a sı b si bunlardır...sakın problemlerden başlayım deme...hata edersin bu dediklerim hallolmadan yapamazsın denklem çözme öğrenmeden problem çözemesin müfredatı takip et adamlar boşuna sıralama yapmıyorlar...

Son düzenleme:
kızlar nasıl gidiyor lütfen birbirimizi teşvik edelim..
ne durumdayız?
günlük yaptıklarımızı yazalım birbirimizi teşvik edelim...
günlük mutlaka kitap okuyalım en az 50 sayfa...
tarihi baştan başlayacağım kesin karar verdim haftada mutlaka konu biteceğim...
matematiği eksik olan arkadaşım en başından çalış canım mesela sayılar konusunu bitir sonra diğer konuya geçerken bile sayılar konusundan mutlaka en az 5 soru çöz sürekli tekrarlı çalışma yap..
özel sektördeyim inanın bıktım seneye Rabbim nasip ederse memur olmak istiyorum beraber çalışalım.. Günlük yazmaya çalışacağım sizlerde yazın..
öptüm hepinizi..

kızlar nasıl gidiyor lütfen birbirimizi teşvik edelim..
ne durumdayız?
günlük yaptıklarımızı yazalım birbirimizi teşvik edelim...
günlük mutlaka kitap okuyalım en az 50 sayfa...
tarihi baştan başlayacağım kesin karar verdim haftada mutlaka konu biteceğim...
matematiği eksik olan arkadaşım en başından çalış canım mesela sayılar konusunu bitir sonra diğer konuya geçerken bile sayılar konusundan mutlaka en az 5 soru çöz sürekli tekrarlı çalışma yap..
özel sektördeyim inanın bıktım seneye Rabbim nasip ederse memur olmak istiyorum beraber çalışalım.. Günlük yazmaya çalışacağım sizlerde yazın..
öptüm hepinizi..

merhaba canım benimde matematik eksiğim var
bende özel sektördeyim
ve çok zor seni anlıyorum

merhabalar ,

ben de gecen hafta hiç ders calışmadım , bu hafta tekrar devam edeceğim , video konu anlatımı izleyip soru çözmeye calışyorum , türkçeden başladım 2. ünitedeyim ve özel sektörde olup çalışmak cok zor , pazartesi ve cuma günleri cok yogun o günler haric calışmaya calışıyorumm :SSSS
türkce ve cografyayı bitirip sonra tarih vatandaşlık calışacagım en sona matematiği birakacagım , şimdi çalışsamda unuturum 1 yıl gibi bir süre var , en azından yapabileceklerime öncelik verip iyice öğreneceğim ...

seneye dersaneye gitmeyi düşünmüyorum
bence zaman kaydı
oturup kendi başıma çalışmak daha iyi
sadece matematikte sıkıntım var
nasıl çalışmalıyım matematiğe sizce ?

matematik çalışmaya devam ediyorum gündüzleri film izliyorum ve yediklerime dikkat ediyorum

uzman kariyer matematik kitabına çalışıyorum :8::8::8:

bende geldim aranıza inşallah bu sene bende adam gibi çalışıp seneye giricem aöf işletmede okuyorum ve bu sene inşallah kalmam mezun olurum :)

Back