düz memurluklar çift senelerde oluyor canım yani 2014te
bende sorun olmaz kendi bölümünden ve 4001den yani herhangi lisans mezunu olarak istediğin yerleri yazabilirsin canım
umarım faydalı olabilmişimdir
Merhaba, icime su serptin cok tesekkur ederim.
Kpss ye calismalarin nasil gidiyor?
rica ederim canım
çalışmam yavaş ama hergün bakmaya çalışıyorum matematiğe
matematiğin kötü o yüzden bu sene sadece matematik olarak çalışıyorum dersane biterse daha güzel olacak nisan sonu gibi bitecekmiş
sen neler yapıyorsun canım
kızlar neler yaptınız kimse neden bişey yazmıyor;
ihtiyaç yayınclığın 2013 kpss çalışma notları var orda konular ayrıntılı olarak anlatılmış katiplik sınavı geçsin ordan genel kültürü bölüm bölüm okuyacağım internettende okuduğum bölümlerle ilglili videolar izleyeceğim sizin başka bir öneriniz var mı?
canım ben sadece matematiğe yöneldim en büyük eksiğim
canım matemetiğin konularını çözümlü kitaptan çalış ama sakın bırakma hergün mutlaka 10 soru bile olsa çöz. ben o yüzden son 6 ayda bakacağım önce genel kültür konularını sindirmem lazımm
canım iyice kendimi bırakmış durumdayım
sence matematik hangi konularından çalışmaya başlayayım
kızlar nasıl gidiyor lütfen birbirimizi teşvik edelim..
ne durumdayız?
günlük yaptıklarımızı yazalım birbirimizi teşvik edelim...
günlük mutlaka kitap okuyalım en az 50 sayfa...
tarihi baştan başlayacağım kesin karar verdim haftada mutlaka konu biteceğim...
matematiği eksik olan arkadaşım en başından çalış canım mesela sayılar konusunu bitir sonra diğer konuya geçerken bile sayılar konusundan mutlaka en az 5 soru çöz sürekli tekrarlı çalışma yap..
özel sektördeyim inanın bıktım seneye Rabbim nasip ederse memur olmak istiyorum beraber çalışalım.. Günlük yazmaya çalışacağım sizlerde yazın..
öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?