evt arkdaşlar sabah tarihle başladım calışmaya demiştim. bugünlük çalışmamı bitirdim. eşim evde yoktu akşam o yüzden iyi çalıştım.islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim.Önce hakan dede den konu anlatımı dinledim not alarak sonra data tarihten konu anlatımını okudum.sonrada yargıdan soru çözümü yaptım .Ama tarihim sıfır benim cok yanlışlarım cıkıyor cok moralim bozulyor 140 soruda 25 yanlış normal değil demi...
peki tekrar birinci ünite konu çalışıp tekrar soru mu çözsem yoksa ünite atlasam mı tarihte nasıl calışcam hiç bilmiyorum
ben her güne bir ders koydum hafta içlerine bugün matematik günüm mesela calıştığım gün ki dersin ilk ünitesini bitirmeye calışıorum dün türkçeden sözcük anlamı bitirdim yaklaşık 150 soru çözdüm bugün de daha hiçbir derse bakamadım eşim akşam karakola giderse yine o zaman matematik temel kavramlar soru çözerim matematikten konu çalışmıyorum allahtan matematiğim iyi genel kültür de benim problemim..
matematikde 4 unitedeyim ama bi yandanda kizim ve uykuszlukla bas eiorum ins anlamisidmdir konu bitimindeki sorulari cozuorum ama uykum cok gelio ins su uykusuz don cabuk atlatirizdq bende tam odaklanirim
merhaba herkese.bende seneye kpss b gurubundan sanşımı denemek istiyorum.siz şimdiden başlamıssınız ne güzel ben yaz tatilinde başlarım diye düşünmüştüm.birbirimizin desteğiyle umarım seneye hepimiz atanırız[
erken başlamak ve sınav gününe kadar bırakılmaması gereken bir durum
artık tecrübe ettim eksiklerimizi kapatmamız çok önemli
sınava giren çok ve onları elemek lazım
bol soru çözerek inş hep birlikte kazanacağız
merhaba kızlar,
bende 2014'te gireceğim genel kültür ve genel yetenek
iş hayatım yoğun, ama ben yine de bir yerlerden başlamak istiyorum. genel yetenek fena değilde genel kültürüm kötü:26: tarih için video izleyip sonra kitaptan çalışıp sonrasında testini çözmeye karar verdim. sizlere soracağım şey şu:
video için kimi önerirsiniz? nereden dinliyorsunuz? videolar var internette ama hangisi güvenilirdir? teşekkürler şimdiden
merhaba ekol hocadan dinlemiştim geçen sene çalışırken faydalı olmuştu ama ihtiyaç yayıncılığın şeker modeli kitaplarıda faydalı geçen sene son 3 ay hazırlanabildim ama olmadı inş 2014 olsun istiyorum artık
kızlar bende ekol hocadan tarihe çalışmıştım pelin hoca güzel anlatıyor
benimde matematik sıkıntı
yapamıyorum
önereceğiniz birşeyler var mı
merhabalar
çalışmaya sonunda başladım önce tarihten 20. yy netten videosunu izledim not aldım akşam vaktim olursa kitapdan çalışarak temize geçerim
sizler ne yaptınız kızlar???
merhaba kızlar
hem iş hem ders aynı anda yürütmek inan çok zor geliyor
sıkılıyorum içimden gelmiyor ders çalışmak
nasıl düzenli olacağım nasıl vaktinde çalışacağım offffff
kızlar yardımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?