Herkese tekrar merhaba,
Cumartesi sabah 08:00 de ameliyata girdim 12:00 de odamdaydım, uyuma, ameliyat, uyanma yaklaşık 4 saat sürdü, uyandığımda çok aşırı üşüyordum, sanırım ameliyathanede ısı pompasıyla yatağımı ısıttılar, odada üzerime 2 yorgan örtüldü, hiç bu kadar üşüdüğümü bilmiyorum, mide bulantım, baş dönmem olmadı, mide bulantısı için ilaç verilmiş,sırt, karın bel toplam 2700 Cc yağ alınmış, ameliyat sonrası hiç kanamam olmadı, ama olmasıda normalmiş,diren takılmadı, bişeyler yedikten sonra yürütüldüm, yürürken hiç zorlanmadım, sadece kalmak çok zordu, ilk gece biraz ağrılı geçti, ağrıdan ziyade rahatsızlık hissi, kımıldayamamak, çünkü zaten sürekli ağrı kesici veriyorlar, ikinci gün sabah doktorum geldi, pansumanımı yapıp , tüm bölgeyi bantları ve tekrar korsemi giydim ve taburcu oldum, evde de oturup kalmak dışında bir sıkıntı yoktu, bugün 3. Günüm daha rahatım çocukların yataklarını bile toparladım, sadece tuvalet sonrası korsenin alt kopcalarını takacak kadar edilemiyorum , ayakta yürürken ,hiç sıkıntım yok, doktorumun verdiği antibiyotik ve ağrı kesiciyi kullanıyorum.sonuç la alakalı bişey söylemek çok erken, ciddi bir şişliğim var buna rağmen eski halimden ince gözüküyorum., ilerleyen zamanları da paylaşacağım, umarım güzel bir sonuç alır , öncesi sonrası fotolarıda koyarım,
Bu arada merak edenler için yaşım 46 boy 167 kilo 67
tüm emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun
sevgiler