- Konu Sahibi tafi
- #4.701
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Nerde ameliyat oldunuz? Bende olucam şuan araştırıyorum da ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyiyim sukurNasıl oldunuz, iyice ayaklandınız mı, morluklar ve ödem ne durumda
Fiyat çok değişken, alınacak bölgeye göre , ameliyat süresine göre , hastaneye göre değişiyor, direk doktordan fiyat almanız daha doğru olur,benim bel , karın biraz sırt 20 bin civarıMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Nerde ameliyat oldunuz? Bende olucam şuan araştırıyorum da ..
Ne kadar ödediniz acaba?
Daha iyiyim sukurMorluklar iyice azaldi ama ödem bayagi var daha,hafif yuruyuslere basladim,bakalim ne kadar surecek ödemlerin gitmesi
![]()
Çok geçmiş olsun , bilgiler için teşekkürler, benim de ameliyata 1 hafta kaldıMerhaba arkadaşlar. Ben 4 şubat'ta liposuction yaptırdım. Ameliyatın üzerinden 21 gün geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası süreci paylaşmak istiyorum. Belki birilerine faydam olur.
Her şeyden önce, bunun bir ameliyat olduğunu hatırlatmak isterim. Yani bugün liposuction oldun yarın işe git gibi bir durum yok. Ama bazı estetisyenler böyle bir tablo çiziyor maalesef. Ameliyat sonrası için tam bilgilendirme yapılmıyor. Ameliyata giderken mutlaka yanınıza bir terlik ve rahat bir eşofman alın. çünkü ayaklarınız şişmiş olacak ve ayakkabıya girmeyecek. ayrıca ameliyat sonrası doktorunuz tarafından korse giydirilmiş şekilde çıkacaksınız. şişliklerinizi de hesaba katarsanız, ameliyata gittiğiniz pantolonla dönebilmeniz imkansız.
Ben; simit, göbek, basen, iç bacak ve iç diz kısımlarını aldırdım. yani oldukça geniş bir yüzey. toplamda 3,250 kg yağ alındı. kendi doktorum genel anestezi yapılacağını söylemişti fakat hastanedeki anestezi doktoru buna gerek olmadığını söyledi ve epidural yaptı. ameliyat esnasında rahatlatıcı bir şey verdiklerinden, gayet rahat ve mutlu oluyorsunuz. benim ameliyatım 3,5 saat sürmesine karşın ben yarım saat gibi hissettim.
Bir gece hastanede kaldım. sadece hareket ederken acı hissettim. onun haricinde ağrım olmadı. ilk 4-5 saat sonra hemşire gelip ayağa kaldırdı fakat tansiyonum düştüğü için gözüm karardı, neredeyse bayılacaktım. Gecenin ilerleyen saatlerinde hastane koridorunda 5-6 tur attım. Tabi gayet yavaş adımlarla.
Ameliyat sonrasında en az 3 gün bakıma ihtiyacınız olacak. Hareketler oldukça kısıtlı oluyor. tuvalete gitmekte, oturup kalkmakta çok zorlandım. ilk bir hafta oldukça ağır geçiyor. özellikle ameliyatın 2. günü bacaklarımın şişe şişe patlayacağını düşündüm. bacaklarımın çapı neredeyse 3 katına çıktı ve tam bir romatizmalı babaanne bacağına dönüştü. Hep öyle kalacak diye hafiften tırsmadım da değil. Bu arada sağ bacağım sol bacağıma göre daha çok şişti. Gözle görünür şekilde ebat farkı vardı, hala da tam eşit değil. Bu durum çok moralimi bozdu. doktoruma sorduğumda zamanla düzeleceğini söyledi. Hastanede kaldığım gece sol bacağım epey kanadı, sağ bacağım kanamadı diyebilirim. Zannedersem kanayan bacakta ödem daha az oldu. aslında bu kan değil, kanla karışık deri altına verilen sıvı.
Üçüncü günden sonra banyo yaptım ve masaja başladık. ilk günler çok hafif bir masajla başladık gittikçe masajın sertliğini ve süresini artırdık. Şimdi yaklaşık 45 dakika kadar sürüyor masaj. İlk günlerdeki şişlikler ve sertlikler gittikçe azalıyor. Fakat diz içlerindeki sertlikler hala aynı ve çok sert. 10. günden sonra ciddi şekilde rahatlama oldu ve yan yatabilmeye başladım. Üç günden beri de dizlerimi rahat kırabiliyorum. 10. günden sonra araba kullanmaya başladım ve misafir ağırladım. Şu an baya iyi durumdayım. Bir haftadır her akşam üzeri 1 saatlik yürüyüş yapıyorum.
size de şimdiden geçmiş olsun. umarım her şey yolunda gider.Çok geçmiş olsun , bilgiler için teşekkürler, benim de ameliyata 1 hafta kaldı
Bana mı sordunuz, bilemedim ama , ben bu hafta sonu olucam, doktorum , Bağdat CD sinde , Hakan öçselDoktorunuzun ismi nedir fiyatı da çok uygun
Bana mı sordunuz, bilemedim ama , ben bu hafta sonu olucam, doktorum , Bağdat CD sinde , Hakan öçs
Canim gecmis olsun.bakabilirmiyim onceki sonraki resimlerineNe kadar alındı bilmiyorum ama üç sene oldu öncesi sonrası arkadan çekim resim var birtane onu özelden yazarsan atabilirim
Merhaba plastik cerrahi asistanıyım. Liposuction süreci çok zor bir süreç değildir. Ameliyat olduğunuz günün sabahı hastaneden çıkış yapıyorsunuz 1 hafta içindede normal hayatınıza gayet sağlıklı bir şekilde dönebiliyorsunuz. Anlatılan gibi yağların çukurlaşması dalganlanma vs birşey söz konusu değil tabiki bu doktorla alakalı birşey sonuçlarının iyi olduğu bir doktor da yaptırırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Bunu reklam olarak değil ama benim çaıştığım plastik cerrahımın insagram hesabını takip edip sonuçlarını görmenizi tavsiye edebilirim.dr altan yücetaş insagram hesabından bakabilir fikir edinebilirsiniz .merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
merhaba bende bağdat caddesine yakınım. memnun kaldınız mı?Bana mı sordunuz, bilemedim ama , ben bu hafta sonu olucam, doktorum , Bağdat CD sinde , Hakan öçsel
vay beee. epey zormusMerhaba arkadaşlar. Ben 4 şubat'ta liposuction yaptırdım. Ameliyatın üzerinden 21 gün geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası süreci paylaşmak istiyorum. Belki birilerine faydam olur.
Her şeyden önce, bunun bir ameliyat olduğunu hatırlatmak isterim. Yani bugün liposuction oldun yarın işe git gibi bir durum yok. Ama bazı estetisyenler böyle bir tablo çiziyor maalesef. Ameliyat sonrası için tam bilgilendirme yapılmıyor. Ameliyata giderken mutlaka yanınıza bir terlik ve rahat bir eşofman alın. çünkü ayaklarınız şişmiş olacak ve ayakkabıya girmeyecek. ayrıca ameliyat sonrası doktorunuz tarafından korse giydirilmiş şekilde çıkacaksınız. şişliklerinizi de hesaba katarsanız, ameliyata gittiğiniz pantolonla dönebilmeniz imkansız.
Ben; simit, göbek, basen, iç bacak ve iç diz kısımlarını aldırdım. yani oldukça geniş bir yüzey. toplamda 3,250 kg yağ alındı. kendi doktorum genel anestezi yapılacağını söylemişti fakat hastanedeki anestezi doktoru buna gerek olmadığını söyledi ve epidural yaptı. ameliyat esnasında rahatlatıcı bir şey verdiklerinden, gayet rahat ve mutlu oluyorsunuz. benim ameliyatım 3,5 saat sürmesine karşın ben yarım saat gibi hissettim.
Bir gece hastanede kaldım. sadece hareket ederken acı hissettim. onun haricinde ağrım olmadı. ilk 4-5 saat sonra hemşire gelip ayağa kaldırdı fakat tansiyonum düştüğü için gözüm karardı, neredeyse bayılacaktım. Gecenin ilerleyen saatlerinde hastane koridorunda 5-6 tur attım. Tabi gayet yavaş adımlarla.
Ameliyat sonrasında en az 3 gün bakıma ihtiyacınız olacak. Hareketler oldukça kısıtlı oluyor. tuvalete gitmekte, oturup kalkmakta çok zorlandım. ilk bir hafta oldukça ağır geçiyor. özellikle ameliyatın 2. günü bacaklarımın şişe şişe patlayacağını düşündüm. bacaklarımın çapı neredeyse 3 katına çıktı ve tam bir romatizmalı babaanne bacağına dönüştü. Hep öyle kalacak diye hafiften tırsmadım da değil. Bu arada sağ bacağım sol bacağıma göre daha çok şişti. Gözle görünür şekilde ebat farkı vardı, hala da tam eşit değil. Bu durum çok moralimi bozdu. doktoruma sorduğumda zamanla düzeleceğini söyledi. Hastanede kaldığım gece sol bacağım epey kanadı, sağ bacağım kanamadı diyebilirim. Zannedersem kanayan bacakta ödem daha az oldu. aslında bu kan değil, kanla karışık deri altına verilen sıvı.
Üçüncü günden sonra banyo yaptım ve masaja başladık. ilk günler çok hafif bir masajla başladık gittikçe masajın sertliğini ve süresini artırdık. Şimdi yaklaşık 45 dakika kadar sürüyor masaj. İlk günlerdeki şişlikler ve sertlikler gittikçe azalıyor. Fakat diz içlerindeki sertlikler hala aynı ve çok sert. 10. günden sonra ciddi şekilde rahatlama oldu ve yan yatabilmeye başladım. Üç günden beri de dizlerimi rahat kırabiliyorum. 10. günden sonra araba kullanmaya başladım ve misafir ağırladım. Şu an baya iyi durumdayım. Bir haftadır her akşam üzeri 1 saatlik yürüyüş yapıyorum.