Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim şuan 4. Günüm. Oturup kalkarken zorlanıyorum. Onun haricinde bi sıkıntım yok. Ödemim var tabi. Memeler de yapıldıgı için extra bi zor oluyor oturup kalkmak ama cokta sıkıntılı değil. Cok fazla morlugum yok. Sonuçları görmek için can atıyorum 1 aya çıkar heralde biraz

Sizinle aynı gün aynı operasyonları olmuşuz :) Ne kadar sürdü operasyon. Hangi dr acaba. Benim silikon takılması çok çok kolay geçmişti ama bu biraz zorladı beni. Bugün gayet iyiyim çok şükür. Halsizlik var sadece

Merhaba. Bana göbek basen gıdı ve diziçi lipo artı meme dikleştirme ve silikon yapıldı. Doktor adını mesaj atarsanız paylasabilirim bugün nasılsınız? Ben artık sadece korseyi giyip cıkarırken zorlanıyorum. Yardım gerekiyor. Onun haricinde her işimi yapabiliyorum

Bana göbek basen lipo ve meme protezi çıkarıp dikleştirme yapıldı. Dünden beri baya iyiyim. Normale döndüm diyebilirim. Yatarken oturup kalkarken biraz ağrı var. Ama eskiye göre halsizlik var cabuk yoruluyorum. Yani herşey yolundaydı ta ki gece meme bandaj yerinde kan görene dek. Şu an beklemedeyiz dr akşam görecek. Inşallah herşey yolundadır

Çok geçmiş olsun öncelikle. Bandajdaki kanda bir sorun olmamıstır umarım.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Bandajdaki kanda bir sorun olmamıstır umarım.
Çok şükür sorun yokmuş. Oradaki flaster mi ne adı o tahriş etmiş. Sizin şişlikler ne durumda. Benim hiç bisey alınmamış gibi sisim . Çok erken geçecektir tabi ki

Çok şükür sorun yokmuş. Oradaki flaster mi ne adı o tahriş etmiş. Sizin şişlikler ne durumda. Benim hiç bisey alınmamış gibi sisim . Çok erken geçecektir tabi ki
Ohh çok şükür Valla ben de aşırı şişim ama aceleci olmamak lazım sabredicez iyi zamanda ameliyat olduk, yaza cillop olucaz

Ohh çok şükür Valla ben de aşırı şişim ama aceleci olmamak lazım sabredicez iyi zamanda ameliyat olduk, yaza cillop olucaz
Merhabalar,bu sabah nihayet oldum operasyonumu bende,hastane yatagimdan yaziyorum sizlere,cok sukur ilk gunum bekledigimden iyi gectiKollar ve tum bacak lipo oldum...Agrilarim dayanilmiycak gibi degilYurumeyi denedim zordu ama oldu,yarin cikicam hersey yolundaysa hastaneden,balon gibi sisim o cok gicik ama yapacak bisey yok bekliycem sonucu görebilmek icin,hoscakalin kizlarIlk firsatta gelismeleri yazarim

Çok geçmiş olsun şimdi sabırla beklicez

Kızlar izmirde sadece alt bacak lipo fiyatları nedir. Bilen varsa yazabilir mi? Kuzenim düşünüyor.

Herkese Merhaba, uzun bir araştırma sürecinden sonra, bel, karın ve sırt liposaction için doktoruma karar verdim, 06 Mart operasyon günün, işlem sonrasında yaşadıklarımı buradan paylaşırım

Herkese Merhaba, uzun bir araştırma sürecinden sonra, bel, karın ve sırt liposaction için doktoruma karar verdim, 06 Mart operasyon günün, işlem sonrasında yaşadıklarımı buradan paylaşırım
Simdiden cok gecmis olsunbenim de 10 gun oldu operasyonumu olali,,ödem ve morluklar haric bir sikintim yok cok sukur

Simdiden cok gecmis olsunbenim de 10 gun oldu operasyonumu olali,,ödem ve morluklar haric bir sikintim yok cok sukur
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun, umarım biran önce istediğiniz sonuca ulaşırsınız,doktorunuz kim di

Bende lipödem var malesef,yani sekil ve guzellikteb ziyade rahatlamak icin yapilacak operasyonum,ama yinede korkuyorum tabi ki,ins pisman olmam diye umut ediyorum
karbonhidrat,gluten ve şekerden uzak durmak gerekiyor.Ameliyat da çözüm olmuyor malesef lipödem hastalığında.Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…