Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar.bende 15 gun once liposuction oldum 2.5 kilo alındı toplamda.karin simitler ve bacak arasından.bugun kontrole gittim doktorum gayet iyi 3 ay korseyi hic cikarma sporunu düzenli yap dedi.fakat kilom hala degismedi ameliyattan onceki kilomdayim hala ve esitsizlikler vardi vucudumda hala var mesela simit bolgesi sag tarafta daha belirgin solda daha az hala öyle acaba bunlar ne zaman geçer düzgün olur mu vücudum? Bir de korsemi doktoruma sormayi unuttum bacak bolgesi yeterince sıkı fakat karın böyle aşırı aşırı sıkmıyor degistirmem gerekir mi cevap verirseniz cok memnun olurum.

Gördüm fotograflari cok guzel,Doktor beyin de dedigi gibi o sıkıntıyı madem çektin dikkat et,pantolon giydiğin de korse rahatsız ediyor mu çaba çünkü muhtemelen ben operasyondan 10 gün sonra kadar is başı yapacağım,mecburum pantolon giymeye.

Bugün eşofman içine giydim terletti . Elbiselerle biraz daha rahat . Ama ben gittim bugün çalışırken içime giymek için daha ince ama sıkı bir korse aldım onu giyeceğim bu korseler çok kalın kalıyor

Benim bel bölgemde aynı şekilde. Sağ ve sol eşit değil, ve morluk farklılıklarıda var ama araştırdığımda iyileşme sürecince eşitlendiğini söylüyorlar. (tabi doktor eşit yağ aldıysa) benim sağ ile sol arasında derinin altında bulunan yaraların sertlik/büyüklük farkı var. Muhtemelen şekil farkını bunlar çıkarıyor. 3 ay giyme olayını hiç görmedim bana biraz uzun gibi geldi doğrusu.

Muhtemelen 3 ayi en iyi sonuc alınsın diye söylüyor doktorum biraz uzun evet ama faydasi oluyorsa ne kadar isterse takabilirim:) sadece biraz buyuk sanki cok rahat ediyorum ama boyle olmamali sanki daha darını m bedeni almayi düşünüyorum sizin nasil acaba

Benim önceki korsem çok sert ve rahatsız ediciydi, bugün ilçede olduğumdan dolayı iyi bi korse bulamadım yine Türk malı Soles diye bi bel bölgesi toparlayıcı korse aldım. Bu bayağı esnek ve dokusu yumuşak, biraz az sıkıyor gibi hissettiriyor ama ben memnunum. L beden aldım, önceki gelenekseldi her ölçüye uyuyordu ama boyu uzundu, alttan katlanma vs. yapıyordu.

Bugün eşofman içine giydim terletti . Elbiselerle biraz daha rahat . Ama ben gittim bugün çalışırken içime giymek için daha ince ama sıkı bir korse aldım onu giyeceğim bu korseler çok kalın kalıyor
Canım senin durumlar nasıl, ödemlerin azalmaya devam ediyor mu?

Bu arada internetten liposuction deneyimi araştırırken birisi Hirudoid ve Arnica kremden bahsetmiş. Evde şans eseri hirudoid krem buldum ve kullanmaya başladım. Yaklaşık 5 gün oldu ve gerçektende morarma azalması ve ödem atma konusunda faydası olduğunu düşünüyorum.

anladim ben de variteks kullanıyorum cok memnunum sadece bol geliyor o da yenisini alıp deniycem bakalim nasil olcak.tesekkurler cevap icin :₺

merhaba, ben 25 gun once lipomatik oldum ilk günler daha önce görünüyordum korseli koresiz şimdi korseli indeyim çıkarınca yeterince incelmemiş gibiyim siz sonucu ne kadar surede aldiniz sikilasma ne kadar zaman sonra oldu cevap verirseniz sevinirim 12bin tl para verdim umarım boşuna değildir

valla bence biraz dah arastir
merhaba. ayni durumdan muzdaribim göbek simitler mide den lipomatik oldum bende 25. günüm bende de oyle afaki bi değişlik olmadi eskisi gibi neredeyse o yuzden sıkıntılıyım o kadar para vermemi cektiklerime mi yanayım sizin son durumunuz nasıl

merhaba, yaptırdınız mi bilmiyorum bende aynı durumdaydım 2dogumdan sonra kaslarim gevşedi bel cevremden 3lt alindi ilk hafta cok güzeldi kıvrımlı duruyordu incecikti simdi 27. günümdeyim korsesiz eski hali gibi cok moral bozucu belki kas gevsekligimdendir diyorum kendimce doktorum sabret düzelecek diyor bende sabırla bekliyorum

basiniz sagolsun cok cok üzüldüm dava falan etmediniz mi bahsettiğiniz doktor tam bi paragöz endoskopik yuz germe kaş kaldırma ve yag enjeksiyonuna 45bin istedi şaka gibi degil mi muayenesi de ücretli kapısından bile geçmeyin

Şuan ne durumdasın.

Bende bel ve karin cevresinden liposuction yaptirmak istiyorum ama izmirde herkesin tavsiye ettigi dr clasıc liposuction yapiyormus. yaklasik 1,5 kilo yag alicak. Sarkma olmaz deri toplar dedi ama ben giris izlerinden korkuyorum dikis atilmiyacak cok ufak iz kalir diyor.forumda da hic izlerden sikayetci olan yok cok kafama takiliyor bu iz meslesi yardimci olabilecek var mi acaba

Fiyatını yazarmısın rica etsem ? Benim ameliyatım Tarık beyde 19 Ekim de . Merak dan soruyorum bana fazla geldi çünkü fiyat ama işinde uzman olduğunu okuduğum için kabul ettim yinede

Merhaba, rica etsem doktor ismi verebilir misiniz bana. Şuan araştırmada bir doktorla görüşüyorum ama sizinkini de merak ettim

bence dikkatli düşünülmesi gereken bir konu. benimde bir arkadaşım yaptırdı ama sonrasında oda pişman . Bunun yerine bölgesel inceltme işlemi uygulatabilirsiniz veya sporla incelebilirsin
Merhaba arkadaşınız neyi yaptırdı hangi liposuction ı yaptırdı biraz daha açıklarmısınız,bende güvenebileceğim bı doktor arıyorum bölgesel yağ toparlama, liposuction için bu waser lazer veya lipomatik olabilir en iyisi hangisi

merhaba arkadaslar ben 19 aralıkta operasyona giriyorum
korkuyorum ama bende yazarım artık nediyim can tatlı gelio ama ırsı bi dengesizlik var vucudumda 90 76 117 ölçülerim bakalım nolucak
Kime ne yaptırıyorsunuz, ameliyat dan sonra bilgi alalım sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…