Merhaba, Estethica Ataşehir de ameliyat oldum, doktorum uğur Özdemir. Geçen yılda kendisine
meme büyütme ameliyatı olmuştum çok memnun kaldım. Fiyat:65 bin. Hayır bana diren takılmadı. Ameliyattan çıkınca kanama oldu ama ben hissetmedim bile, belimde gazlı bez sarılmıştı sadece o kan olmuştu onu değiştirdik. Bugün 12 günüm çok şükür çok çok daha iyiyim, ama tabii ki normal yaşantıma daha dönemedim . Benim için en önemlisi genital bölgemdeki şişlik tamamen indi, hafif morluk kaldı oda zamanla geçecektir. İlk hastaneden eve geldiğimdeki halim inanılmaz korkunçtu geçmeyecek sanmıştım, ama geçti çok şükür. Ödem ve morlukların 3. Ve 4. günden sonra başladığını bilip korkma sonradan neden böyle oldu diye .Hastanede de korkmana hiç gerek yok çünkü ağrı kesiciler veriliyor ve hasta bakıcıları herşeyinizi yapıyor. İlk ameliyattan çıkınca şiddetli ağrı olmadı bende, narkozun yan etkileri de fazla olmadı, sadece yürüyüş yaparken biraz baş dönmesi olmuştu o kadar. Ama bence bir gün hastanede kalın orada ağrı kesiciler daha iyi gelecektir size. Yürümede tabiki zorluk oluyor ama çok ağrılı olmuyor. İlk gün yavaş yavaş yürüyüşler başlıyor. Bana doktor daha dik yürümemi söylemişti ama cok dik yürümek mümkün olmuyor maalesef. Genel olarak operasyon bölgesinde uyuşukluk oluyor, ağrı sadece belde oluyor ama dayanılmaz bir ağrı değil. Ben 4. Günden sonra kendim yatıp kalkabildim. Şuan 12 günüm hala hafif ağrılar devam ediyor. Ben genital bölgemdeki şişlik yüzünden rahat hareket edemediğim için 5. gün duş alabilmiştim. Onun dışında ödemlerimin azalması için evde bol bol su içip yapıp yürüyüş yaptım. Bir de hastalık psikolojisi acaba geçmeyecek mi böyle mi kalacak gibi duygusal düşünebilirsin bunlar normal herkeste bu tarz şeyler okumuştum ben de kendimde yaşadım . Hiçbir şekilde olumsuzluğa kapılma bunların hepsi geçeci çünkü. Kısaca söylemem gerekirse evet ufak zorlukları hafif agrilari oluyor ama dayanılmaz değil kesinlikle yaptırdığına değer ben aynadan karnıma baktıkça mutlu oluyorum acılarımı unutuyorum. Korkma zaten ameliyatta hiçbir şey hissetmiyorsun ameliyattan sonra da olan olmuş biraz dayanıp vücudunu güzel halini hayal ederek zaman geçiyor emin ol. Sana da şimdiden geçmiş olsun olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsın