How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

liposuction magduruyum çok mutsuzum

Canımmm benim iyi ki varsın güzel kalpli insan ben de öyle yapıyorum unutmaya çalışıyorum gençliğin saf halleri ile acıyla geçen bir 15 yıl aferin ama sana sen de çok güçlüsün ayakların sağlam basıyor genç yaşına rağmen senin yaşında ben çok güçsüzmüşüm ekonomik özgürlüğüme rağmen maaşı mı eşim alıyordu vs ya işte bu da benim sınavımmış her şerde bir hayır varmış beni sevmeyenle evli olduğumu öğrenmek için bu kötü ameliyatları yaşamam gerekiyormuş
Hayatından bir pislik kaymış diyelim.seni maddi manevi sömüren biri için söylenecek söz bile yok inan. Sen en başından kendine yetebilen biriymişsin canım tek fark hayatında böyle bir eş musvettesi varken ezmiş olması .Hakkında en hayırlısı olmuş ilk defa boşanmana üzüldüm sozumu geri alıp bunları duyduktan sonra seviniyorum .

Hayatından bir pislik kaymış diyelim.seni maddi manevi sömüren biri için söylenecek söz bile yok inan. Sen en başından kendine yetebilen biriymişsin canım tek fark hayatında böyle bir eş musvettesi varken ezmiş olması .Hakkında en hayırlısı olmuş ilk defa boşanmana üzüldüm sozumu geri alıp bunları duyduktan sonra seviniyorum .
Şöyle düşün bu ameliyatlar eşinin gercek yüzünü görmek için bir bahane oldu. Vucudumuz mucizevi inan bana sende toparlayacaksin mutlaka eski haline kavusacaksin

Durumuzu yeni okudum çok üzüldüm...bu erkekler neden böyle görsellikle kafayi bozmus sanki kendileri cook yakisikli da. Benim evliligim de kilo yüzünden bitti. Hamilelikte aldigim fazla kilolar yüzünden..lohusaykene ayrildik insaf diyorum. Simdi ise aldigim kilolari geri verdim degermi görsellik için. Erkekler soguYabiliyor görsellik yüzünden ben bunu gördüm. Tabiki baska sorunlarimizda vardi ama burda patlak verdi is. Sonra zaten sogudu bir tuhaf oldu hareketleri degisti korumuyordu sanki yokmus gibiydi...Bende lipo yaptirmayi düsünüyordum ama okuduklarimdan sonra asla yaptirmam

Durumuzu yeni okudum çok üzüldüm...bu erkekler neden böyle görsellikle kafayi bozmus sanki kendileri cook yakisikli da. Benim evliligim de kilo yüzünden bitti. Hamilelikte aldigim fazla kilolar yüzünden..lohusaykene ayrildik insaf diyorum. Simdi ise aldigim kilolari geri verdim degermi görsellik için. Erkekler soguYabiliyor görsellik yüzünden ben bunu gördüm. Tabiki baska sorunlarimizda vardi ama burda patlak verdi is. Sonra zaten sogudu bir tuhaf oldu hareketleri degisti korumuyordu sanki yokmus gibiydi...Bende lipo yaptirmayi düsünüyordum ama okuduklarimdan sonra asla yaptirmam
Canım benim aynen öyle lipo çok zor bir ameliyat ablam basenlerinden olmuştu sonrasında diyetine dikkat etmezsen vücudunun başka yerlerinde orantısız yaģlanma oluyor misal bacak basen liposu sonrası kollarin gıdı bolgen kilo alabiliyor yağ hücrelerin Nerede çoksa ora kilolaniyor vs ...malesef öyle erkeklerin çoğu galiba ya da biz şansızız benim güvenim kırıldı 10 yıl oldu ayrılalı kendimi oğluma adamışım ama 2 yıl emzirme sürecinde meme sarkması oldu sırf kendimle barışık olayım diye meme toparlama ameliyatı olmak istiyorum ama o yaşadıklarından dolayı korkup vazgeçiyorum çünkü şansım yok estetikten yana :( senin rahatsızlığin sıkı bir diyetle düzelir yeterki sen iste azimle yeme alışkanlığını değiştir lipo bir mucize değil acısı da cabası ama benim sarkmış memeler ameliyatsiz hayatta düzelmez :((

Canım benim aynen öyle lipo çok zor bir ameliyat ablam basenlerinden olmuştu sonrasında diyetine dikkat etmezsen vücudunun başka yerlerinde orantısız yaģlanma oluyor misal bacak basen liposu sonrası kollarin gıdı bolgen kilo alabiliyor yağ hücrelerin Nerede çoksa ora kilolaniyor vs ...malesef öyle erkeklerin çoğu galiba ya da biz şansızız benim güvenim kırıldı 10 yıl oldu ayrılalı kendimi oğluma adamışım ama 2 yıl emzirme sürecinde meme sarkması oldu sırf kendimle barışık olayım diye meme toparlama ameliyatı olmak istiyorum ama o yaşadıklarından dolayı korkup vazgeçiyorum çünkü şansım yok estetikten yana :KK43: senin rahatsızlığin sıkı bir diyetle düzelir yeterki sen iste azimle yeme alışkanlığını değiştir lipo bir mucize değil acısı da cabası ama benim sarkmış memeler ameliyatsiz hayatta düzelmez :KK43:(

Bence yaptirma yada söyle yap bitkisel seyleri dene? Veya sporla toparlanirmi? Ya böyle bir deneyimden sonra ben olsam kesinlikle girismezdim sanirim senin yerinde olsam. Hani sadece gözüm korktugundan diyorum. Büyük ve riskli ameliyatlardan zaten korkarim mecbur kalmadikca bence dursun.
Orantisiz yaglanma ne kötü birseymis o kadar kötü oldugunu bilmiordum:KK43:yagmurdan kacarkene toluya tutulmak bu olsa gerek:KK43:
Ben daha yeni ayrildim, alti ayi gecti biraz. Sanssiziz iste napalim...hamileligimin son aylarindaydim düsünsene son kez doktordayiz, bayagida riskli gecti dogumda risk çok fazla asiri kanama sorunum vs var ve bunlarla ilgili ciddi seyleri konusurkene doktoruma sordugu soru su: dr bey dogumdan sonra ne kadar sürer ki bunun kilo vermesi? Doktor tersledi esim olacak insani agzina saglik haketti vallahi.Sonra durduk yere kavga cikariyordu ona cok degistigini söyledim, eskiden ne güzel birbirmizin gönlünü alirdik, hediyelesirdik simdi dogumgünü hatirlayan bir ben oldum niye bana böyle yapiyorsun diyince bana demistiki icimden tabiki sana hediye almak geliyor meselaaa giysi ama yeni bedenini de bilmyiorum ki. Ama ne bilim farkli söyledi kakti basima. Hepside fena zoruma gidiyor. Suan diyetisyene gidiyorum o sekil zayifladim hatta hamile kaldigim kilomdayim...iste erkekler böyledir, yeniden evlenmei asla asla düsünmüyorum da benimde güvenim kirildi tipki senin gibi, öyle güvenmistimki inanmistimki ona ama yari yolda birakti beni...

Canım benim okurken bile kalbim ağladı ameliyat konusunda haklısın öyle kalsın diyorum çünkü bana ihtiyacı olan bir oğlum var ben öyle de kabul ediyorum vücudumu evlenmeyi de hiç düşünmedim ayrıldığimda oğlum 5 yaşındaydı eşimin yedekte hazır beklettiğı varmış zaten ayrılır ayrılmaz evlendi mustafa Ceceli gibi tek fark ben anlamamışım resmen uyumuşum saf saf canım güçlü ol seni sevmeyene uzülmeye değmiyor evladına ver bütün sevgini herkes ölümü tadacak elbet hesabın öbür dünyaya kalsın canım inşallah biz cennete onlar cehenneme. ..hayat aslında çok kısa 21 de evlendim 30 da ayrıldım yaş olmuş 41 bu saatten sonra ameliyat olsam ne olur olmasam ne olur önemli olan mutlu olmayı becerebilmek güçlü ol arkadaşım hayata küsme ben çok küsüp barıştım kimsenin ruhu bile duymadı bu sürede zaman akıp gitti boşa

Ay canim benim ya bayagi erken evlenmissin, ben otuzumda evlendim malum üniverste falan derken yas eriyor kemale...Ama yasini neden takiyorsun kafana her yasin ayri bir güzelligi var...ben yeni büyürken hep 30lu yaslarin üstündeki bayanlara imrenirdim böyle saclar makyajlari tarzlari bir yerine oturmus:))

Evet zaman zaman isyan ediyorum çok degistirdi bu evlilik beni...bende ogluma adayacagim kendimi':KK43:Alisacagim bu duruma ama yazik oldu herseye onca emege. Bir sene sürdü evliligim...

Senin suçun yok o olayda, adam karaktersizmis kesinlikle. Bak dün tamda bir hikaye okudum tamda erkeklerin yapisini anlatiyor. Kadin ne kadar mükemmel olursa olsun yetinmezler..

IMG_2129.jpg

...umariz yere ayaginiz takilir da düsersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım gerçekten de öyle ...herkesin ayrı bir sınavı var bu dünyada bizimki de buymuş. Ben 21 yaşında öğretmen oldum atandım her türlü yalan dolanla kandırdı evet demezsem kendini terör kurşunu önüne atacakmış çatışmada ölecekmiş bensiz dünyanın anlamı yokmuş vs acıdım evlendim doğurdum kilomla burnumla dalga geçti sonrası malum

Amin canım gerçekten de öyle ...herkesin ayrı bir sınavı var bu dünyada bizimki de buymuş. Ben 21 yaşında öğretmen oldum atandım her türlü yalan dolanla kandırdı evet demezsem kendini terör kurşunu önüne atacakmış çatışmada ölecekmiş bensiz dünyanın anlamı yokmuş vs acıdım evlendim doğurdum kilomla burnumla dalga geçti sonrası malum
Meslektasiz:))

seninkide tam bi cinsmis yaa...Elde etmek icin kirk takla atmis resmen...burnunlami dalga geciyor? Evlenmeden görmemismi burnunu hayret birsey ya...

Canm ne güzel erkenden ögretmen olmussun. Burda 30umuzdan evvel zor hele lise ögretmenligi daha uzun bir bölüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle etek açanın dostu olmaz derler ya evlenince artık benim diyerek istediği gibi davrananlardan birine denk gelmişim malesef ... 90lı yıllarda lise 3 yıl eğitim fakültesi 4 yıl idi şimdi lise 4 yıl eğitim fakültesi 5 yıl oldu ben 90lı yılların çocuğu olarak 21 yaşında lise öğretmeni oldum 20 yıllık öğretmenim ama kendime faydam yok başkalarının gözünü açarken terzi kendi söküğünü dikemezmiş. ..burnum doğuştan çok güzeldi estetikli gibi ucu hafif kalkık ama. Malesef nazar olmuş duvardan kaya parçası olan yere düşmüşüm milimlik yanından geçmiş im düşerken burnumun deliği kayanın sivri çıkıntısına takılıp çıkmış içeriden yırtılmalar olunca gelişme çağında burun deliği asimetrisi yaşadım vs adam onunla dalga geçerdi neyse olan oldu hayat bu herkese farklı davranıyor hayat

Estetikli gibi duran burunlar bayiliyorum:)) ya cocukken olabilir öyle kazalar ama kimin haddinle dalga geçmek hem evlendikten sonra degistide sani aniden hayret birsey ya.
Evet evlendikten sonra degisen bir modeldi bendekide. Özel günler siradan günlere döndü, benim hediyeleri alip kendisi hicbirsey yapmiyordu...öyle iste.
Masallah ne güzel erken baslayinca bayagi tecrübe kazanmissiniz hemde genç yasta.Türkiyede ben bunu seviyorum, hayata hemen atiliyor insan. burada egitim süreci cok uzun hemde asiri teorik :/ bu terzi sökügünü dikemez meselesini bende çok çok düsünüyorum. Ama herkes öyle yaa, dikkat ettimde, bizler ama daha bir dikkat ediyoruz kendimizi yokluyoruz çünki her hareketimiz örnek olusturmak zorunda :) herkesin bir derdi var dertsiz insan yokki...

Tanistigima çok memnun oldum- unutma insan kendini sevince hersey yoluna girer. Bende bunu kendime uyguluycam elimden geldikce:)

Estetikli gibi duran burunlar bayiliyorum:)) ya cocukken olabilir öyle kazalar ama kimin haddinle dalga geçmek hem evlendikten sonra degistide sani aniden hayret birsey ya.
Evet evlendikten sonra degisen bir modeldi bendekide. Özel günler siradan günlere döndü, benim hediyeleri alip kendisi hicbirsey yapmiyordu...öyle iste.
Masallah ne güzel erken baslayinca bayagi tecrübe kazanmissiniz hemde genç yasta.Türkiyede ben bunu seviyorum, hayata hemen atiliyor insan. burada egitim süreci cok uzun hemde asiri teorik :/ bu terzi sökügünü dikemez meselesini bende çok çok düsünüyorum. Ama herkes öyle yaa, dikkat ettimde, bizler ama daha bir dikkat ediyoruz kendimizi yokluyoruz çünki her hareketimiz örnek olusturmak zorunda :) herkesin bir derdi var dertsiz insan yokki...

Tanistigima çok memnun oldum- unutma insan kendini sevince hersey yoluna girer. Bende bunu kendime uyguluycam elimden geldikce:)
Canım çok güzel ve çok anlamlı yorumların sen neredesin sanırım yurt dışında öģretmensin

başka bir hastaneye başvurun eğer operasyon hatalı ise size rapor vermek zorundalar tazminat davası açabilirsiniz. geçmiş olsun
Güzellikler. Ilgilendiginiz için geçmiş olsun dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Zamanınızı ayırdığınız için sağ olun var olun allah sizi sakının böyle tatsız olaylardan. Hiç merak etmeyin bu hatanın bedelini mutlaka odeticem
tv lere kadar cikicam. Kimse parasını kolay kazanmiyor giden sağlık ve umutlar da geri gelmiyor. Siz siz olun dikkat edin. Sağlıklı mutlu günler saygılar

Gecmis olsun Nerde ve Kime yaptirdi zu?

Back