How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

liposuction magduruyum çok mutsuzum

Herkese merhaba.arkadaşlar ah arkadaslar ahhhhhhh. On iki bin kez ah demek istiyorum. Yüreğim gene de sogumaz ya. Arkadaşlar bir yıl 7ay önce şubat 15de umutlarla pırıl pırıl hayallerle girdiğim hastaneden büyük bir fiyasko ile ayrıldım. Turkiye nin en ünlü doktoru bakın en ünlülerden birisi demiyoum en ünlüsü olan şahıs hayatımı karartti. Liposuction ameliyatı oldum arkadaşlar. Olmaz olsaydım. Doktorum kasik bolgemden iki delik açarak yapacaktı bu ameliyati. Ameliyattan çıktığımda vucudumda tam 12delik vardı. Doktoruma benden aldığınız yağ kütlesi nerde diye sorduğum da resmini çektim sonra gösteririm diye beni geçiştirdi. Sözüm ona hiç ağrım sizim olmayacaktı bir buçuk ay olduğum yerde öylece yattım. Ameliyattan önce sisliklerin inme suresinin altı ay olduğunu söyleyen doktorum ameliyattan sonra bir sene iyilesme süreniz var dedi. Ve şimdi de iki yıl da ancak geçer diyor. Ameliyat için verdiğim 12bin tl çöpe gitti. Çünkü şu an her yerim sis. Ameliyat izlerim geçmedi. Karın bolgemde çökme meydana geldi. Aldığım sonuç berbat. Ben en iyisi olsun diye en ünlü sözüm ona en iyi doktora gittim ama sonuç tam bir hüsran. Arkadaşlar sırf bu konu için bu ve benzeri operasyonları yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için buraya üye oldum. Bu konu hakkında ve estetik cerrahlari hakkında bilgi almak isteyen arkadaslarim istediğiniz soruyu sorabilir bilgi alabilisiniz. Yeter ki kanmayalim insanlara inanıp sağlığımız dan ve zorla kazandığımız kazancimizdan olmayalım. Lütfen bilinclenelim. Teşekkürler.

Cok gecmis olsun merwesecil. Ben de pazartesi gunu forumlarda ismine rastlayamadagim bir hekime vaser lipo yaptiracagim. Doktorunu cok merak ettim. Ozelden yazman mumkun mu?

canım geçmiş olsun. Neden doktorun adını yazmıyorsun ki bırak afişe olsun sana bu eziyeti yaşatan kişi.

canım geçmiş olsun. Neden doktorun adını yazmıyorsun ki bırak afişe olsun sana bu eziyeti yaşatan kişi.

Canım çok saol tatlım arkadaşlar doktoru karalama kampanyası yaptığımı düşünür diye söylemedim ki o afişe olmayı çok hak ediyor ozelime gelene söylüyorum ama tatlim

çok geçmiş olsun.
ben de arkadaşlar gibi hakkını araman gerektiğini düşünüyorum. fakat anlattıklarında bir gariplik var.
Ben de yaklaşık 1,5 yıl önce liposuction yaptırdım. sonuçtan da memnun kaldım açıkçası.

sen kilo verdikten sonra karın bölgende sarkma olduğundan ve bunu lipo ile aldırmak istediğinden bahsetmişsin.
ama sarkık deri lipo ile alınmaz, düzeltmek için karın germe ameliyatı gerekir.
ve eğer sadece karın bölgene lipo yapıldıysa 12 delik mümkün değil bence.
çünkü bana 'bel,göbek,basen,iç bacak ve diziçine yapıldı. ve toplamda 11 kesim var.

operasyondan önce doktorumla konuştuğumda, ödemin ortalama 3 ayda geçeceğini, tam sonucu ise 1 yılda göreceğimi söylemişti. ama ben neredeyse 3 ayda sonucu gördüm diyebilirim.

önce, yanında hakkını savunabilecek bir yetişkinle doktorunla tekrar görüşmeni tavsiye ederim.

tekrar geçmiş olsun.

Canım y
çok geçmiş olsun.
ben de arkadaşlar gibi hakkını araman gerektiğini düşünüyorum. fakat anlattıklarında bir gariplik var.
Ben de yaklaşık 1,5 yıl önce liposuction yaptırdım. sonuçtan da memnun kaldım açıkçası.

sen kilo verdikten sonra karın bölgende sarkma olduğundan ve bunu lipo ile aldırmak istediğinden bahsetmişsin.
ama sarkık deri lipo ile alınmaz, düzeltmek için karın germe ameliyatı gerekir.
ve eğer sadece karın bölgene lipo yapıldıysa 12 delik mümkün değil bence.
çünkü bana 'bel,göbek,basen,iç bacak ve diziçine yapıldı. ve toplamda 11 kesim var.

operasyondan önce doktorumla konuştuğumda, ödemin ortalama 3 ayda geçeceğini, tam sonucu ise 1 yılda göreceğimi söylemişti. ama ben neredeyse 3 ayda sonucu gördüm diyebilirim.

önce, yanında hakkını savunabilecek bir yetişkinle doktorunla tekrar görüşmeni tavsiye ederim.

tekrar geçmiş olsun.

Tatlım teşekkür ederim. Bana ameliyatta girmeden önce sadece karın dedi. Ama çıktım sirtim yanlarım göbek de ligim bacak bas en bolgem her yerden yağ almış.Ben sadece karın bolgem diye istedim. Bana bırak bana bırak dedi. Sonuç bu. Ödem hala geçmedi. Sırtım i hala hissetmiyorum. Kendisiyle görüştüğümde iki yıla geçer diyor. Hani bir yıldı diyorum susuyor allahın belasi

hissizlik en fazla 6 aya kadar sürüyor diye biliyorum. benim 5. ay gibi geçmişti tüm hissizliklerim.
ve senin iznin olmadan tüm vücüduna lipo yapmaları da normal bir durum değil.
ama sanıyorum ki bu konuda aksini ispatlayamazsın. çünkü operasyondan önce imzalatılan formlarda hangi bölgelere yapılacağına dair bilgi olmuyor. =(

Arkadaşlar yoğun istek üzerine söylüyorum doktorum fatih dagdelendi. Lütfen bir kez daha düşünün. Benim yaptığım hatayı yapmayin
Çok geçmiş olsun,bende senin gibi mağdurun başka doktorlardan.nasıl bulucam işini bilen,güvenilir doktor onun araştırmasındayım.iki doktor un hatalarını kim düzeltebilir bilmiyorum...sen ne yaptın?

Çok geçmiş olsun,bende senin gibi mağdurun başka doktorlardan.nasıl bulucam işini bilen,güvenilir doktor onun araştırmasındayım.iki doktor un hatalarını kim düzeltebilir bilmiyorum...sen ne yaptın?

selam olmadımı ikinci ameliaytın da sorun ne sonkinde peki resimlerin varmı sonki ameliayatının ?

selam olmadımı ikinci ameliaytın da sorun ne sonkinde peki resimlerin varmı sonki ameliayatının ?
Selam canım,ikinciyi oldum.bu iyice bozdu.sağlam yerlerimide bozdu.bu doktor iyice beceriksiz miş.reklamla isim yapmışlar.şimdi daha çok mutsuzum.hiç elleme dediğim yerleri benim onayım olmadığı halde ısrarla olmaz dedim.diz içlerinden ve basenlerimden de yağ almayı teklif etmişti.sakın dedim,ben hatlarından memnunum sadece iç bacaktaki dalgalanmayı yok edin dedim.amaa kafasına göre yapmış,göbeğinden yağ aldığı yerler düzensiz.dizlerimin içinden yağ almış, dalgalanma bu defa dizlerime kadar iniyor şimdi.bacaklarımı eski kalınlığına döndür dedim,şimdi daha inceldi.kök hücre yaptı sözde yalannn.basenlerimden yağ almış bu defa bacak dış cephesinde bozdu.kalçamın yan tarafları da eridi.o dolgun doğal kalçanın bozdu....şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl bulurum çok iyi doktoru

Selam canım,ikinciyi oldum.bu iyice bozdu.sağlam yerlerimide bozdu.bu doktor iyice beceriksiz miş.reklamla isim yapmışlar.şimdi daha çok mutsuzum.hiç elleme dediğim yerleri benim onayım olmadığı halde ısrarla olmaz dedim.diz içlerinden ve basenlerimden de yağ almayı teklif etmişti.sakın dedim,ben hatlarından memnunum sadece iç bacaktaki dalgalanmayı yok edin dedim.amaa kafasına göre yapmış,göbeğinden yağ aldığı yerler düzensiz.dizlerimin içinden yağ almış, dalgalanma bu defa dizlerime kadar iniyor şimdi.bacaklarımı eski kalınlığına döndür dedim,şimdi daha inceldi.kök hücre yaptı sözde yalannn.basenlerimden yağ almış bu defa bacak dış cephesinde bozdu.kalçamın yan tarafları da eridi.o dolgun doğal kalçanın bozdu....şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl bulurum çok iyi doktoru

Anladım canım valla iki doktorunu da olan memnun kalan çok bende memnun kalmamıştım biliyorsun ama beceriksiz demek doğru olmaz adamlar okumuş bu işi yıllardır yapıyorlar, senin istemediğin yeri nasıl yaptı anlamadım yada sebep niye yapmış? Tekrar tekrar lipo zaten dokuyu mahvediyor benim doktorum dokun bozulmuş ellemeyelim dedi sadece sarkan yere yağ dolgusu yapıldı,valla bence daha sen doktor bulma 3 den de memnun olman zor tatlım sıkıntı daha büyümesin Tunç beye de aranız iyi ise başka bişey varsa yapabileceği yapar.

Arkadaşlar hata yapıp hatasının arkasında durmayan doktorları burada belirtmeliyiz ki bir daha aynı hatayı tekrarlamasınlar ya da yaptıkları hatayı telafi etmek için insancıl her türlü yaklaşımı sergilesinler. Benim hayatımı karartan doktorları artık yazıyorum istediğim gibi ben düştüm siz düşmeyin diye ...Prof dr KBB uzmanı Özcan Çakmak (kendini artık yüz bölgesi estetikçisi olarak tanımlıyor aldığı belgeyle )prof dr onur erol (hiç ölmeyecekmiş gibi bir kibir bir kibir sorgu meleklerine bakalım kibirli davranacak mı adam burnumu mahvetti cebimdeki tüm birikimim çöpe gitti onun ve Özcan Çakmak ın yüzünden eşim beni boşadı kaldım oğlumla bir başıma hayat işte. ..Ayrıca prof dr a ameliyat olurken çok dikkat edin 2003 yıllarında ben onep kliniğe gittim prof ücreti 7 milyar diğer dr lar 4 ila 5 milyar a ameliyat yapıyordu ben prof olsun dedim onur erol ü tercih ettim meğer o fellowluk eğitimi de veriyormuş yanında yeni yetişen dr ilker manavbaşı ile girmiş ameliyatıma gerisini siz anlayın çıktığımda iğrenç bir burun ...Bunun hukuk mücadelesini versen ne çıkar adam pişkin benim en güçlü güvendiği adalet ilahi adalet Allah a kurban olurum sen bilirsin Allah ım ver cezalarını Amin

Arkadaşlar hata yapıp hatasının arkasında durmayan doktorları burada belirtmeliyiz ki bir daha aynı hatayı tekrarlamasınlar ya da yaptıkları hatayı telafi etmek için insancıl her türlü yaklaşımı sergilesinler. Benim hayatımı karartan doktorları artık yazıyorum istediğim gibi ben düştüm siz düşmeyin diye ...Prof dr KBB uzmanı Özcan Çakmak (kendini artık yüz bölgesi estetikçisi olarak tanımlıyor aldığı belgeyle )prof dr onur erol (hiç ölmeyecekmiş gibi bir kibir bir kibir sorgu meleklerine bakalım kibirli davranacak mı adam burnumu mahvetti cebimdeki tüm birikimim çöpe gitti onun ve Özcan Çakmak ın yüzünden eşim beni boşadı kaldım oğlumla bir başıma hayat işte. ..Ayrıca prof dr a ameliyat olurken çok dikkat edin 2003 yıllarında ben onep kliniğe gittim prof ücreti 7 milyar diğer dr lar 4 ila 5 milyar a ameliyat yapıyordu ben prof olsun dedim onur erol ü tercih ettim meğer o fellowluk eğitimi de veriyormuş yanında yeni yetişen dr ilker manavbaşı ile girmiş ameliyatıma gerisini siz anlayın çıktığımda iğrenç bir burun ...Bunun hukuk mücadelesini versen ne çıkar adam pişkin benim en güçlü güvendiği adalet ilahi adalet Allah a kurban olurum sen bilirsin Allah ım ver cezalarını Amin
Arkadaşım çok üzüldüm durumuna :KK43: özellikle sırf yanlış estetik yüzünden eşinle boşanmana:110:sanırım eşin estetiğe karşıydı sende yaptırıp kötü sonuç çıkınca öfkeyle boşandınız. Inşallah düzelirsiniz. Malesef sende işi sadece ticarete döken estetik deyince para gözüyle bakan doktorlara denk gelmişsin bir de üstüne kobay muamelesi görüp hem maddi hem manevi psikolojinle oynamislar. Dava açsan yeridir böyle doktorlara ki arada iyi işini duzgun yapan doktorlarimiz ayırt edilsin. Cok gecmis olsun canim dilerim onlar cezalarini bulur sende biran önce iyi olursun:dua:

Arkadaşım çok üzüldüm durumuna :KK43: özellikle sırf yanlış estetik yüzünden eşinle boşanmana:110:sanırım eşin estetiğe karşıydı sende yaptırıp kötü sonuç çıkınca öfkeyle boşandınız. Inşallah düzelirsiniz. Malesef sende işi sadece ticarete döken estetik deyince para gözüyle bakan doktorlara denk gelmişsin bir de üstüne kobay muamelesi görüp hem maddi hem manevi psikolojinle oynamislar. Dava açsan yeridir böyle doktorlara ki arada iyi işini duzgun yapan doktorlarimiz ayırt edilsin. Cok gecmis olsun canim dilerim onlar cezalarini bulur sende biran önce iyi olursun:dua:

Canım çok teşekkür ediyorum acıma ortak olduğun için eşim çoktan buldu başkasını ve evlendi senden daha güzelini buldum diyerek ben oğlumla boynu bükük kaldım o doktorlara yalvardim yaptığınız hatayı düzeltin diye ...yine para istediler ben de avukata gittim aynı onep kliniği mağduru bir beyefendinin de avukatıymış kendisi ..onun burnu hiç yoktu doktor hatasından onep hatayı kabul etmiyormuş kaç yıldır adli tıp raporu vs itirazlar mahkeme de sürunüyormuş o hasta. ..bana bunlara hiç bulaşma demişti avukat. .anlayacağınız bu tip medyatik doktorların ensesi kalın benim hesabım öbür dünyaya kaldı :((ben bu yüzden eşimin ailesinden de dayak yedim inşallah o doktorlar ilahi adaletten dayak yerler

Canım çok teşekkür ediyorum acıma ortak olduğun için eşim çoktan buldu başkasını ve evlendi senden daha güzelini buldum diyerek ben oğlumla boynu bükük kaldım o doktorlara yalvardim yaptığınız hatayı düzeltin diye ...yine para istediler ben de avukata gittim aynı onep kliniği mağduru bir beyefendinin de avukatıymış kendisi ..onun burnu hiç yoktu doktor hatasından onep hatayı kabul etmiyormuş kaç yıldır adli tıp raporu vs itirazlar mahkeme de sürunüyormuş o hasta. ..bana bunlara hiç bulaşma demişti avukat. .anlayacağınız bu tip medyatik doktorların ensesi kalın benim hesabım öbür dünyaya kaldı :KK43:(ben bu yüzden eşimin ailesinden de dayak yedim inşallah o doktorlar ilahi adaletten dayak yerler
Ilahi adalet diye bir şey var canım hiç merak etme çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda yakayı ele verir. Allah'a havale etmişsin zaten inşallah belâlarını bir şekilde bulurlar. Insan hakkına girmek dünyadaki en büyük gunahtir .bir de yuvanı yikmislar. Esin senden daha güzelini buldum diyerek seni yari yolda birakip görselligi seven bir insanmış hakkında en hayırlısı olmuş diyorum böyle adamlar sevmesin daha iyi sevgileri batsın seven adam destek olurdu onun içinde varmış dua et canım kurtulmuşsun ondan. Çocuk bir şekilde buyur baksana çocuğunu bile düşünmeden ayrılıp evlenebiliyor .sen bundan sonra kendini düşün kendine bak iyi olmaya çalış güçlü kadını hiçbirşey yıkamaz. Allah yardımcın olsun bitanem

Ilahi adalet diye bir şey var canım hiç merak etme çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonunda yakayı ele verir. Allah'a havale etmişsin zaten inşallah belâlarını bir şekilde bulurlar. Insan hakkına girmek dünyadaki en büyük gunahtir .bir de yuvanı yikmislar. Esin senden daha güzelini buldum diyerek seni yari yolda birakip görselligi seven bir insanmış hakkında en hayırlısı olmuş diyorum böyle adamlar sevmesin daha iyi sevgileri batsın seven adam destek olurdu onun içinde varmış dua et canım kurtulmuşsun ondan. Çocuk bir şekilde buyur baksana çocuğunu bile düşünmeden ayrılıp evlenebiliyor .sen bundan sonra kendini düşün kendine bak iyi olmaya çalış güçlü kadını hiçbirşey yıkamaz. Allah yardımcın olsun bitanem
ınanamiyorum ya ailesinden dayak yemissin bunu nasıl yapabilirler. Şuan onlardan kurtulduğuna daha çok sevindim R Reyhanzade Ne olur onlardan uzak dur bebeğim ailenle çocugunla ol herzaman

Canımmm benim iyi ki varsın güzel kalpli insan ben de öyle yapıyorum unutmaya çalışıyorum gençliğin saf halleri ile acıyla geçen bir 15 yıl aferin ama sana sen de çok güçlüsün ayakların sağlam basıyor genç yaşına rağmen senin yaşında ben çok güçsüzmüşüm ekonomik özgürlüğüme rağmen maaşı mı eşim alıyordu vs ya işte bu da benim sınavımmış her şerde bir hayır varmış beni sevmeyenle evli olduğumu öğrenmek için bu kötü ameliyatları yaşamam gerekiyormuş

Back