• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction görüşmem

marien

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
173
97
323
Artvin
Merhaba herkese, Sonunda estetik operasyon için bir Dr la görüştüm. Sizlerde bahsetmek ve fikirlerinizi almak istedim. Boyum 1.60 kilom 74 :((Zayıfken üst kısmım x small, alt kısmım 38-40 beden di. Doğumdan sonra bi 30 kilodan sonra yani göbeğim sarktı ve bacaklarım daha da şiş. Lazer epilasyon için gittiğimde Dr beyin içeride olduğunu farkettim ve görüşmek istedim. Baktı ve şunları söyledi. Bacaklarına komple (yani alt bacak dahil)liposuction yaparız. Göbeğinede hem liposuction hemde karın germe uygularız. Ayrıca yanlarınada liposuction yapmalıyız. Sorularım ve aldığım cevaplar;
1. Tekrar bebek istersem bebeğe sakıncası olurum dedim olmaz ama deforme olursun yine dedi
2.kilom bu operasyon için fazla değilim dedim , değil olabilirsin ama bu operasyon kilo verdirmez sadece görüntünü değiştirir dedi.
3.aktif yaşama ne zaman dönerim dedim,1-2 hafta dedi
4.fiyat sordum tabiki ,10 bin dedi

Söylemeyi unutmuştum , çökmeler veya izler korkutuyor dedim , bunlar 1000 de 1 ihtimal herkes yaptırıyor dedi, sonuçta böyle şeyler sık olsa biz bu işte tutunamayız dedi.
Kafamı kurcalayın şeyler (fikir verirseniz sevinirim)
1.alt bacakla ilgili çok fazla deneyim okumam,
2. Bu işlemi samsunda bir Dr yaptırmayı düşünüyorum ama herkes ist. Daki belli başlı kişiler ile ilgili yorum yapıyor, Dr bilindik olmaması ne derece önemli
3. Sizce zayıflayıp mı yaptırmalıyım
4. Fiyatı size nasıl geldi ve liposuction yerine lazer lipoliz diye mi ısrar etmeliyim?

Benim de görüşmelerim oldu, bana da 6000-7000 Eurolardan bahsettiler. Hastanelerin Bu kadar pahalı olduğunu sanmıyorum. Klinikler çok pahalı.
Lazer lipoliz yapılırsa, ileride tekrar yaptırmak gerekebilirmiş, öyle duydum.
Normal lipo.yaptırmayı düşünüyorum ben, bir arkadaşım 10 yıl önce oldu; hala göbeği yok.Hem fiyatı daha uygun.
Bilginize,

Benim de görüşmelerim oldu, bana da 6000-7000 Eurolardan baynıd8tiler. Hastanelerin Bu kadar pahalı olduğunu sanmıyorum. Klinikler çok pahalı.
Lazer lipoliz yapılırsa, ileride tekrar yaptırmak gerekebilirmiş, öyle duydum.
Normal lipo.yaptırmayı düşünüyorum ben, bir arkadaşım 10 yıl önce oldu; hala göbeği yok.Hem fiyatı daha uygun.
Bilginize,
Lazer lipolizde ilerde tekrar yaptirmak gerekirmiş diye bişey yok. Klasik liposuktion nasıl ise lazer lipo da aynıdır cnm.

kızlar ben 25 yaşındayım ve bacaklarından lazer lipo Olacağım .. dogum yapmadım ama bir iki sene içinde cocuk düşünüyoruz eşimle. Ben bu operasyonu bosuna mi yaptırıyorum sizce?

kızlar ben 25 yaşındayım ve bacaklarından lazer lipo Olacağım .. dogum yapmadım ama bir iki sene içinde cocuk düşünüyoruz eşimle. Ben bu operasyonu bosuna mi yaptırıyorum sizce?
T Tinkerbell9 bu senin hamilelikte alacağın kilolara ve emzirme döneminden sonraya kadar giden kilolara bağlı. Kimi kadınlar hamilelikten kiloları kalıyor kiminin ise 3 ayda bi gram fazlalığı kalmıyor. Birazda genetik olabilir. Doktorun ne diyor bu konuda?

T Tinkerbell9 bu senin hamilelikte alacağın kilolara ve emzirme döneminden sonraya kadar giden kilolara bağlı. Kimi kadınlar hamilelikten kiloları kalıyor kiminin ise 3 ayda bi gram fazlalığı kalmıyor. Birazda genetik olabilir. Doktorun ne diyor bu konuda?

Bugun mail attim canim bu sorularla ilgili... Seninde gunun yaklasiyor!

Ben ameliyat günümü aldım, Aralıkın ilk haftası kısmetse. Normal liposuction.
Ancak korkularım var.:( Lazer lipo önereceğiniz dr varsa, gider görüşürüm,aklımda kalmasın diye.
Nolur yaptıran arkadaşlar görüş paylaşsın.Tavsiye ederler mi normal liposuctionu?

Ne dicek merak ettim. Benide bilgilendir. Evet canım ya az kaldı ama sanki iyice yavaşladı geri sayım.

Canim doktorun söylediği tek sey. Bacaklar hamilelikte ödem yapar ve yeni haline kavuşur doğumdan sonra doğur besinlerle. Göbek deformasyonu genetik ve benim vücuduma bağlı birşeymis. Ben göbeğimi yaptırmıyorum zaten. O yuzden sıkıntı Yapmıyorum.

Serkan Sayılkan.Bu isim benim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş için gittim Lazer Lipo dedi,sırt ve basende çalışalım dedi.Oldum üç ay geçti harika bir sırt ve basen ancak Göbiş orda duruyor...Revizyon dedi,para almadı ya bir alakasızlık,bir ilgisizlik.
İçerden iki yerinden germiş bide.Şimdi bir yıl geçti,iğrenç biçimsiz engebeli ve bi de üstüne sarkmış bi göbişim oldu.Germeden olmaz dedi.Arkadaşım en baştan söyleseydin,hiç o acıları da çekmeseydim,paramda heba olmasaydı.Yazıklar olsun diyorum,başka da bir şey demiyorum.Serkan Sayılkan mı öleceğimi bilsem gitmem...

ben de normal liposuction oldum aralık20de 20gün oldu. karın bel ve arka (böğür) kısımdan toplam 4lt aldım dedi. 20.gündeyim ama hala eski kiloma düşmedim. ameliyattan sonra 4 kilo almıştım. bu hesabba göre 8 lt ödemim var demek düşünmesi çok kokkunç:) ama görüntü olarak çok abartı durmuyodu şuan görüntü olarak eskisinden zayıf duruyorum. buralarda okuduğum için ben de çok korkuyodum engebeden falan doktoruma sordum o tamamen doktor hatası dedi masajla falan da geçmez dedi. şuan rahatsız edici engebe yok ama hafiften bazı yerlerde var gibi. umarım ödemden öyle gözüküyordur.böyle kalsa da pek sorun değil göze batmıyo ama ilerlerse diye çok korkuyorum. daha önce yaptıranların engebeleri ne zaman ortaya çıktı ne zaman iyice kötüleşti acaba bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen...

bir de bende bacakdan liposuction yaptırmak istiyorum ama karından daha tehlikeli diyorlar deformite açısından. ameliyat günü alan arkadaslar nerdesiniz merak ediyorum nasıl geçti şuan ki durumunuz nasıl. boşlamayın canım buraları:)

Söylemeyi unutmuştum , çökmeler veya izler korkutuyor dedim , bunlar 1000 de 1 ihtimal herkes yaptırıyor dedi, sonuçta böyle şeyler sık olsa biz bu işte tutunamayız dedi.
Kafamı kurcalayın şeyler (fikir verirseniz sevinirim)
1.alt bacakla ilgili çok fazla deneyim okumam,
2. Bu işlemi samsunda bir Dr yaptırmayı düşünüyorum ama herkes ist. Daki belli başlı kişiler ile ilgili yorum yapıyor, Dr bilindik olmaması ne derece önemli
3. Sizce zayıflayıp mı yaptırmalıyım
4. Fiyatı size nasıl geldi ve liposuction yerine lazer lipoliz diye mi ısrar etmeliyim?
Fiyat Pahalı geldi bana ben İzmir'de can kopala Göğüs büyütme sikkelerine karın germe basen bacak lipo olucam beni eklersen fiyatı özelden yazarım canım ve iyi bir doktor

Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...

Merhaba lazerlipo operasyonu geciricem ama iyilesme suresi ve morluk iz kalması gibi kabuslar aklımdan cıkmıyor bu operasyonu gecirmis olan ve iyilesme surecini paylasmasinı rica ediyorum. Ve izmirde guzel bir doktor tavsiyesi olan varmi 4ayim var bu sure zarfı da iyilesmis olmam.gerekir ne olur yardımci olun tesekkurler...
Merhaba. İzmir'de benim bildiğim birkaç dr var. Aslında yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Tavsiye etmek hata belkide. Yine de bir kaç isim söyleyeyim siz görüşüp, ücret ve ameliyat hakkinda bilgi alıp karar verirsiniz. Nejdet şişman var lazer lipo yapıyor. Eray Copçu var güven veren bir dr. Bir de Ufuk Bilkay var.

Korkacak bişey yok canım. Liposakşın en kolayı. Oturunca falan ilk günler ağrı oluyor morluk şişlik kaçınılmaz bir durum zaten. 1 aya morluklar gidiyor. Ben İstanbul'da vaser lipo yaptırdım. Klasik lipodan farkı yok gb geldi bana. 2009da klasik lipo yaptırmıştım. 4 aya iyileşirsiniz. Hangi bölgelerden lipo yaptırmak istiyorsunuz?

Korkacak bişey yok canım. Liposakşın en kolayı. Oturunca falan ilk günler ağrı oluyor morluk şişlik kaçınılmaz bir durum zaten. 1 aya morluklar gidiyor. Ben İstanbul'da vaser lipo yaptırdım. Klasik lipodan farkı yok gb geldi bana. 2009da klasik lipo yaptırmıştım. 4 aya iyileşirsiniz. Hangi bölgelerden lipo yaptırmak istiyorsunuz?

tesekkur ederım yogun olan bolgeler bacak kalca ama tum vucut olması gerekıyor goruntu bakımından

tesekkur ederım yogun olan bolgeler bacak kalca ama tum vucut olması gerekıyor goruntu bakımından
Anlıyorum, sorunlu bölgeler genellikle dizden yukarısı ve basenler simitler oluyor. umarım istediğiniz gibi olur ameliyat sonucunuz. Bu konuyu takip eden çok arkadaş yok sanırım benden başka :)

Back
X