Merhaba herkese, Sonunda estetik operasyon için bir Dr la görüştüm. Sizlerde bahsetmek ve fikirlerinizi almak istedim. Boyum 1.60 kilom 74 (Zayıfken üst kısmım x small, alt kısmım 38-40 beden di. Doğumdan sonra bi 30 kilodan sonra yani göbeğim sarktı ve bacaklarım daha da şiş. Lazer epilasyon için gittiğimde Dr beyin içeride olduğunu farkettim ve görüşmek istedim. Baktı ve şunları söyledi. Bacaklarına komple (yani alt bacak dahil)liposuction yaparız. Göbeğinede hem liposuction hemde karın germe uygularız. Ayrıca yanlarınada liposuction yapmalıyız. Sorularım ve aldığım cevaplar;
1. Tekrar bebek istersem bebeğe sakıncası olurum dedim olmaz ama deforme olursun yine dedi
2.kilom bu operasyon için fazla değilim dedim , değil olabilirsin ama bu operasyon kilo verdirmez sadece görüntünü değiştirir dedi.
3.aktif yaşama ne zaman dönerim dedim,1-2 hafta dedi
4.fiyat sordum tabiki ,10 bin dedi
1. Tekrar bebek istersem bebeğe sakıncası olurum dedim olmaz ama deforme olursun yine dedi
2.kilom bu operasyon için fazla değilim dedim , değil olabilirsin ama bu operasyon kilo verdirmez sadece görüntünü değiştirir dedi.
3.aktif yaşama ne zaman dönerim dedim,1-2 hafta dedi
4.fiyat sordum tabiki ,10 bin dedi