• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Lazer liposuction amelyatım :) 24 Aralık

Birde sanki eşitsizlik var sağ belim ile sağ basenden daha çok alınmış gibi.
İlk aylarda ödemden dolayı böyle farklılıklar olabiliyor 3-4 ay sonra düzeliyor genelde ama bazen ufak asimetriler olabiliyor

meme ameliyatı derken bi de bu sayfayı keşfettim. arzum77 arzum77 , FAZLANAZLI FAZLANAZLI kız sizler beni yolda çıkaracaksanız.hangi sayfaya baksam @arzum77seni görüuorum:KK31:@tboz fotoğrafları ben de görebilirmiyim.
Cok operasyon gecirenler heryerde cıkabiliyor karsına evet :) benim fotolarım kapalı artık yayın yapmıorum nazar değiyor :)) şaka tabi fotolarımı kaldırdım şimdilik ama ne operasyon istediini ve kendi şuanki durumunuda özelden yollarsan bikaç fotomu gönderebilirim tabiki özelden sana

Bende cumartesi ankarada ferruh bingul e kol ve karın olarak işlem yaptıracağım

Dün ameliyatımi oldum zerre kadar ağrım yok sabahtan beri kafede oturuyorum hiç bir şekilde sıkıntım yok şükür sadece çok fena grip oldum gripten olcem gören sadece grip sanır ameliyat olduğumu anlamaz bile

Merhabaaaa toprak2014
Bende aynı sekılde Ankara'da yaşayan bır lıposuction ve yağ transferi adayıyım. Yazdıklarını görünce çok sevindim. Ferruh bey den memnun kaldın mı? Genel olarak nasıl durumun?
Benim bel göbek sırttan liposutcion ve popoya yağ enjeksiyonu yapılacak. Tavsiye eder misin?

Dün ameliyatımi oldum zerre kadar ağrım yok sabahtan beri kafede oturuyorum hiç bir şekilde sıkıntım yok şükür sadece çok fena grip oldum gripten olcem gören sadece grip sanır ameliyat olduğumu anlamaz bile
  1. Merhabaaaa toprak2014
    Bende aynı sekılde Ankara'da yaşayan bır lıposuction ve yağ transferi adayıyım. Yazdıklarını görünce çok sevindim. Ferruh bey den memnun kaldın mı? Genel olarak nasıl durumun?
    Benim bel göbek sırttan liposutcion ve popoya yağ enjeksiyonu yapılacak. Tavsiye eder misin?

1. Merhabaaaa toprak2014

Kesinlikle tavsiye ederim ferruh bey gerçekten işinde başarılı taburcu oldum bugün hiç bir ağrım sızım yok ameliyattan sonra oyle yatmadım da sürekli kafeye çıkıp çay içtim beni gören ameliyat olduğumu bile anlamıyor grip yüzünden rahatsızım sanıyor

Arkadaşlar merhaba bende 15 inde hem liposuction hemde meme büyütme oldum. Sorum şu liposuction da hiç bir fark yok sizde de öylemi oldu. Hala pantolonlarım sıkıyor. Doktorum 5 lt aldım dedi görmesem inanmıycam o derece yani.
Ya kizlar Turkiye'de liposuction operasyonlarinin %80 i hep gozle gorululur sonuc alamamaktan bahsediyo.Ben yurtdisinda yasiyorum normalde bakiyorum cok ulkede ciddi sonuclar aliniyor.Ben ameliyat Turkiye'de olsun istiyorum,kendi dilimi bilen insanlar olsun etrafimda ama burda da dikkat ediyorum sonuclar hayalkirikligi.Hicbirinizin kesin sonuc aldigi tavsiye doktor yokmu? Ben kilolu bir bayanim bacak,sirt ve gobekten lipo dusunuyorum, ozellikle bacakta gozle gorulur sonuclar aldiginiz doktor yokmu?

Ya kizlar Turkiye'de liposuction operasyonlarinin %80 i hep gozle gorululur sonuc alamamaktan bahsediyo.Ben yurtdisinda yasiyorum normalde bakiyorum cok ulkede ciddi sonuclar aliniyor.Ben ameliyat Turkiye'de olsun istiyorum,kendi dilimi bilen insanlar olsun etrafimda ama burda da dikkat ediyorum sonuclar hayalkirikligi.Hicbirinizin kesin sonuc aldigi tavsiye doktor yokmu? Ben kilolu bir bayanim bacak,sirt ve gobekten lipo dusunuyorum, ozellikle bacakta gozle gorulur sonuclar aldiginiz doktor yokmu?
Aynen bende olmak istiyorum ama güven ve maddiyat konusu düşündürüyor çok fazla reklam peşinde koşan üye var insan çok tereddüt ediyor

Aynen bende olmak istiyorum ama güven ve maddiyat konusu düşündürüyor çok fazla reklam peşinde koşan üye var insan çok tereddüt ediyor
Kesin sonuc diye birşey yok ben 2 kez lipo oldum her ikisinde de ben kendi şahsım adıma cok memnun kaldım tabiki ufak tefek pürüzler olabilir ama bi bütün olarak baktıgımda bana göre mükemmeldi ama benim vücudum bence cok güzel sonuc veriyor lipoda aynı ya da başka dr a olan kişilerde aynı değişimi göremedm ama bence lipodan sonra eger biraz yemeyi kaçırırsak normalde alacağımızdan daha fazla kilo alınıyor 2 kez lipo olan biriolarak bu konuda cok tecrübeliyim cok fazla yedim evet son 6 ayda ve hayatımda görmediğim olmadıgım kadar bi kiloya görüntüye eriştim o yüzden lipo olan ya da olacaklara tavsiyem benim gibi iradesiz olmayıp beslenmelerine dikkat etmeleri S semra-nz

Kesin sonuc diye birşey yok ben 2 kez lipo oldum her ikisinde de ben kendi şahsım adıma cok memnun kaldım tabiki ufak tefek pürüzler olabilir ama bi bütün olarak baktıgımda bana göre mükemmeldi ama benim vücudum bence cok güzel sonuc veriyor lipoda aynı ya da başka dr a olan kişilerde aynı değişimi göremedm ama bence lipodan sonra eger biraz yemeyi kaçırırsak normalde alacağımızdan daha fazla kilo alınıyor 2 kez lipo olan biriolarak bu konuda cok tecrübeliyim cok fazla yedim evet son 6 ayda ve hayatımda görmediğim olmadıgım kadar bi kiloya görüntüye eriştim o yüzden lipo olan ya da olacaklara tavsiyem benim gibi iradesiz olmayıp beslenmelerine dikkat etmeleri S semra-nz

hahhahah banamı diyon irade bende %100 hahhahha :)))) bu son lipom daha yemem :KK45:

%100 diye hiç bir estetik ameliyatında sonuç yok valla ararsanız sorunda bulursunuz kusurda ha şuda var bu ameliyatlar sonrası gerçekten yemeye içmeye spora sarmak lazım yoksa ıhhh :))) bacak sıkıntı ben bacak lipo oldum dalgalanma ve çökmeler oluyor klasik lipo asla tavsiye etmem

tboz tboz Merhaba Tatlım.. selülit ameliyatından nasıl bir sonuç aldın? Memnunmusun,gidişat nasıl yani?
Bende oldum,popo estetiği ile birlikte. Şu an gayet iyi görünüyor,daha bir ay oldu ama merak ediyorum zamanla birşeyler çıkarmı ortaya diye.
Olmadı vellashape cihazına girersin demişti doktorum gerçi ama ..

Birde şunu eklemek istiyorum,bence lipodan sonra korse kullanımı Ve sonrasında kıyafet seçimi çok çok önemli!! Özellikle karın lipodan sonra misal düşük bel,karın bölgesini sıkan,ortadan kesen kıyafetler iz ve çökme yapıyor. Daha öncesi bu sorunu yaşadım,tamda pantolonumun düğme yeri çökmüştü biraz.
Popodan Sonra külot şeklinde korse kullanılmıştı,alt lastik kısmı baktım iz yapıyor hemen gittim paçalı korse aldım kullandım. Bunlar önemli detaylar,sonucu etkiler kesinlikle..

FAZLANAZLI FAZLANAZLI uzun zamandır estetik olmuyor :)))
ben önce zatı muhteremin bozduğu yerleri bi düzelttirebilsem başka şey istemiyorum ihtiyacım yok. sadece dr eli ile simetrisi görüntüsü güzelliği bozulmuş yerlerin düzeltilmesi lazım

bana sadece 1 hafta korse giydirdi artı benim düşük pantolonum ya da çamaşır izimle ilgili yer değil zaten özelden de çakallık yapmaya çalışanlar var ehehe sanki anlamıyoruz

Back
X