• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Lazer liposuction amelyatım :) 24 Aralık

@banbini cok tşk ederim. Lazer lipo iyi bişey :) iyi bi dr a yaptırırsan güzel sonuclar alırsın ama cok da basit bi operasyon değil ilk zamanlar yapılan bölgeye göre oturup kalkmalar da zorluklar oluyor biraz ama bu kişinin agrı acı eşiğine göre de değişiyor ücretlerde cok değişken istanbuldaysan bildiğim kadarıyla 6-7 bine yapanda var 25 bine yapanda var cok ucuk rakamlar yani :) bu benim 2. Amelyatım ilkinde mucizevi sonuclar alınca ihtiyaç hissettiimden 2. Yi hiç düşünmeden aynı dr a oldum amelyatımı şimdi incelmeyi bekliyorum :)
tboz tboz bende İstanbuldayım doktorun u bana soyler mısın? Cok ucuk rakamlar veriyorlar bana :(

Arkadaşlar fotograflarımı kaldırdım dr um Alpaslan topçuydu ben memnun kaldım ama herkes memnun olmayabilir olmayanlarıda var. Benim sonucum cok basarılıydı ama ben malesef bogazımı hiç bi zaman tutamadıgım için hep kilo aldım eskisi kadar kötü olmasada kilo alınca o güzel vücut bozuluyor yinede malesef

Benimde İkinci lipo olucak. 8 sene önceydi lazer lipo yatırdıgımda. Yaptırdıktan 8 ay sonra hamile kaldım yanı vucudumun tadını cıkaramadım :) :)

Benimde İkinci lipo olucak. 8 sene önceydi lazer lipo yatırdıgımda. Yaptırdıktan 8 ay sonra hamile kaldım yanı vucudumun tadını cıkaramadım :) :)
BEnde 2 kez oldum ama akıllanmadım . Akıllanacagımdan emin olsam 3. İçin doktorumu ikna ederdim ama kendime güvenemiyorum malesef
Bu arada dogum yaptıysan karın lipo bence faydalı olmaz germe gerekebilir iyi araştırmanı tavsiye ederim fiyatlar ucuk derken ne bilemiyorum ama 10 binin üstündedir bence

Kızlar lipodan sonra kilo almayın. Bu basit bir işlem değil. Bir kaç yılda bir liposakşın yapılmaz. Boğazımı tutamıyorum yok. Dikkat edeceksiniz. Kilo sabit kalmaz ama en fazla 2-3 kilo alıp verebilirsiniz. Görüntü muhafaza edilecek.

Back
X