• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Lipoik asit koenzimq10 ve evening prımrose

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
Geçen hafta gazetede osman müftüoğlunun yazısında okudum. 40 yaş üstü bayanların bu üçlüyü bir ay kür halinde kullanmaları gerektiğini yazıyordu. Bende solgarın lipoik asit , koenzimQ 10 , evening prımrose aldım. Birkaç gündür içiyorum. Bakalım sonuç ne olacak

Nutriway de ilgili urunler var. Ben de kullaniyorum. Genc kalip kalmayacagimizi ya da etkisi yillar sonra anlasilabilir :)
31 yasimdayim. Gozlerde hiccc kirisiklik yok. Goz kremimi ve cilt bakimimi da duzenli yapiyorum...

Son düzenleme:
Geçen hafta gazetede osman müftüoğlunun yazısında okudum. 40 yaş üstü bayanların bu üçlüyü bir ay kür halinde kullanmaları gerektiğini yazıyordu. Bende solgarın lipoik asit , koenzimQ 10 , evening prımrose aldım. Birkaç gündür içiyorum. Bakalım sonuç ne olacak

yaş mutlaka 40 üzeri mi olmalı?? ben 28 yasındayım ama 2 yılda cildim çok yaşlandı kremlere inanmıyorum cok şey denedimm..side sonuç ne oldu

ee sonuç nedir?

Ben memnun kaldım cildim sıkılaştı . Ama 2aydır içmiyorum sanki sarkma başladı gibi. Benim cildim yağlı ve gözenekli olduğu için sorunum kırışıklık değil sarkma. Şu an elimde hylanuronik asit var solgarın onu bitireyim bu üçlüye tekrar başlayacağım galiba.

Ben memnun kaldım cildim sıkılaştı . Ama 2aydır içmiyorum sanki sarkma başladı gibi. Benim cildim yağlı ve gözenekli olduğu için sorunum kırışıklık değil sarkma. Şu an elimde hylanuronik asit var solgarın onu bitireyim bu üçlüye tekrar başlayacağım galiba.
peki vitaminlere başlamadan önce sarkma varmıydı?
belki onlar yapmış olabilir ....peptitli kremlerde öyle oluyor çünkü...cildi çok çabuk toparlıyolar bırakınca da gereğinden fazla sarkabiliyor cilt....

Back
X