• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LİPODEM mi sizce

herhangibiri4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
15
21
3
28
arkadaşlar yıllardır diyet uyguluyorum. ergenlikten beri aç bıraktım kendimi fakat ideal kilomdada olsam bacaklarımdan bir santim dahi incelemiyordum. Diyetler yapıp her gün 2 saat spora gittiğim halde belim incecik hale geliyor bacağım aynı kalıyordu. Üst beden xs alt 44 beden ve biçimsiz. Son yıllarda kollarımda yağlandı ve ordan da incelemedim ne yaparsam yapayım.Artık aşırı yoruldum ve diyeti de bıraktım sporu da. Bacaklarıma hafif bastırdığımda resimdeki görüntü meydana geliyor. Sizce bunlar selülit mi lipodem mi?

Eklentiler

• 1000007487.jpg
    1000007487.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000007486.jpg
    1000007486.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000007488.jpg
    1000007488.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 16
arkadaşlar yıllardır diyet uyguluyorum. ergenlikten beri aç bıraktım kendimi fakat ideal kilomdada olsam bacaklarımdan bir santim dahi incelemiyordum. Diyetler yapıp her gün 2 saat spora gittiğim halde belim incecik hale geliyor bacağım aynı kalıyordu. Üst beden xs alt 44 beden ve biçimsiz. Son yıllarda kollarımda yağlandı ve ordan da incelemedim ne yaparsam yapayım.Artık aşırı yoruldum ve diyeti de bıraktım sporu da. Bacaklarıma hafif bastırdığımda resimdeki görüntü meydana geliyor. Sizce bunlar selülit mi lipodem mi?

Selamlar arkadaşım
Ben bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama
İnsta’da gulsjourney diye biri var gül ismi

Lipodemli kendisi
İncelersen belki fikir sahibi olabilirsin
Yaptıklarını yediklerini falan da paylaşıyor

Uzgunum ama lipödem gibi duruyor. Yatarken bacak baldır ayak altı yanmaniz oluyor mu? Kaslarınız esnek mi ? Bunlarda lipodemle ilişkili yancı hastaliklar

Back