Arkadaşlar merhaba lipoction ve bbl hakkında bilgi vermek istedim iki senedir bende burada olsun sosyal medyada olsun araştırma içerisindeydim korkulu rüyam diyebilirdim bu sayfaya girip her gece mi okumuyordum derken cesaretimi topladım ve bugün oldum ameliyatımı çok şükür belki yapacak arkadaşlar için bir faydam olur diye yazmak istedim eminim benim gibi sürekli araştırma içinde olanlar varmış hiç korktuğum ve tahmin ettiğim gibi olmadı şükürler olsun ben acıdan bağıracağım çığlık atacağımı falan sanıyordum asla olmadu ufak tefek ağrılarınız oluyor bunlar normal İstanbul’da yaptırdım doktorumun adı Süleyman Özer eli o kadar hafifmiş ki hemşireler olsun doktorum olsun çok çok iyiler şiddetle tavsiye ederim olacak arkadaşlar hiç korkmayın bakın ilk günden yazabiliyorum size yarın ikinci günüm daha da iyi olacağımı umıt ediyorum çevremde beni korkutan insanlar çok oldu ama hislerini dinledim lipoction bbl oldum iki sezeryan doğum yaptığım için o dikiş üstünde kalan tüpsek görüntümden çok rahatsız oluyordum onu da o ölü deriyle de aldı hocam 62 kiloyla girdim sporla bile gitmiyordu oraya yağlarımda vardı onlar alındı sarkmaması için j plazma yöntemi de kullanıyor şimdilik bu kadar faydam olduysa ve olacaksa ne mutlu bana