Arkadaşlar merhaba lipoction ve bbl hakkında bilgi vermek istedim iki senedir bende burada olsun sosyal medyada olsun araştırma içerisindeydim korkulu rüyam diyebilirdim bu sayfaya girip her gece mi okumuyordum derken cesaretimi topladım ve bugün oldum ameliyatımı çok şükür belki yapacak arkadaşlar için bir faydam olur diye yazmak istedim eminim benim gibi sürekli araştırma içinde olanlar varmış hiç korktuğum ve tahmin ettiğim gibi olmadı şükürler olsun ben acıdan bağıracağım çığlık atacağımı falan sanıyordum asla olmadu ufak tefek ağrılarınız oluyor bunlar normal İstanbul’da yaptırdım doktorumun adı Süleyman Özer eli o kadar hafifmiş ki hemşireler olsun doktorum olsun çok çok iyiler şiddetle tavsiye ederim olacak arkadaşlar hiç korkmayın bakın ilk günden yazabiliyorum size yarın ikinci günüm daha da iyi olacağımı umıt ediyorum çevremde beni korkutan insanlar çok oldu ama hislerini dinledim lipoction bbl oldum iki sezeryan doğum yaptığım için o dikiş üstünde kalan tüpsek görüntümden çok rahatsız oluyordum onu da o ölü deriyle de aldı hocam 62 kiloyla girdim sporla bile gitmiyordu oraya yağlarımda vardı onlar alındı sarkmaması için j plazma yöntemi de kullanıyor şimdilik bu kadar faydam olduysa ve olacaksa ne mutlu bana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lipoction ve bbl yapacaklar okuyun
- Konu Sahibi Fk-96
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun bende çok istiyorum boy ve kilo nedir birde siz sanırım karın germede oldunuz mini karın germemi tam mı yapıldı şuan çok yenisiniz daha sonra nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim çok istiyorum bende cesaretimi toplayıp olamıyorum bir türlü birde doktora karar veremedim ne kadar ödediniz acaba
Karın germe de olacaktım mini karın germe ama doktorum gerek duymadı için yapılmadı sezeryan scar revizyon yapıldı onun yerine boy :1.70 kilo 62 doktorum Süleyman Özer kesinlikle tavsiye ediyorum bu tür ameliyatlar da risk çok fazla duymuşsunuzdur beyne pıhtı atma ihtimali çok yüksek bunun için bile önlem alındı bana o kadar iyiler ekipler bence hiç korkma bugin ikinci günüm gayet iyyim ufak tefek ağrılarım var bunlar da normal
Merhaba, j plazma işe yarıyormu gerçekten? Ben karın gerdirmekten vazgeçtim agrılı diye lipo ve j plazma önce denemek istiyorum, deride daha sonrası için sarkma olıyor mu?Arkadaşlar merhaba lipoction ve bbl hakkında bilgi vermek istedim iki senedir bende burada olsun sosyal medyada olsun araştırma içerisindeydim korkulu rüyam diyebilirdim bu sayfaya girip her gece mi okumuyordum derken cesaretimi topladım ve bugün oldum ameliyatımı çok şükür belki yapacak arkadaşlar için bir faydam olur diye yazmak istedim eminim benim gibi sürekli araştırma içinde olanlar varmış hiç korktuğum ve tahmin ettiğim gibi olmadı şükürler olsun ben acıdan bağıracağım çığlık atacağımı falan sanıyordum asla olmadu ufak tefek ağrılarınız oluyor bunlar normal İstanbul’da yaptırdım doktorumun adı Süleyman Özer eli o kadar hafifmiş ki hemşireler olsun doktorum olsun çok çok iyiler şiddetle tavsiye ederim olacak arkadaşlar hiç korkmayın bakın ilk günden yazabiliyorum size yarın ikinci günüm daha da iyi olacağımı umıt ediyorum çevremde beni korkutan insanlar çok oldu ama hislerini dinledim lipoction bbl oldum iki sezeryan doğum yaptığım için o dikiş üstünde kalan tüpsek görüntümden çok rahatsız oluyordum onu da o ölü deriyle de aldı hocam 62 kiloyla girdim sporla bile gitmiyordu oraya yağlarımda vardı onlar alındı sarkmaması için j plazma yöntemi de kullanıyor şimdilik bu kadar faydam olduysa ve olacaksa ne mutlu bana
Siz zayıfmıssınız belki ondan gerek durmadı peki yeterince yağ çıktımı bbl için benim kilo var ama kas oranım yağdan fazla olduğu için tartıya takılmıyorum birde zayıflık sevmiyorum göbek kol bel sırt lipo istiyorum jplasma ile denemek istiyorum önce çünkü karın germeden korkuyorum bende iki sezeryan doğumu yaptım göbek gitsede alt karın gitmiyor zaten dümdüz olmasını istemiyorum hafif göbek tatlı bile duruyor mankende olmayacağıma göre önce jplasma ile lipo düşünüyorum süt bölgelerime oradaki yaglarıda bbl istiyorum kalça yanlarıma ince bel büyük kalça seviyorumKarın germe de olacaktım mini karın germe ama doktorum gerek duymadı için yapılmadı sezeryan scar revizyon yapıldı onun yerine boy :1.70 kilo 62 doktorum Süleyman Özer kesinlikle tavsiye ediyorum bu tür ameliyatlar da risk çok fazla duymuşsunuzdur beyne pıhtı atma ihtimali çok yüksek bunun için bile önlem alındı bana o kadar iyiler ekipler bence hiç korkma bugin ikinci günüm gayet iyyim ufak tefek ağrılarım var bunlar da normal
Evet pıhtı çok korkutuyor birde ağrısı var karın germe risli bir ameliyat peki bbl ve lipoda da varmıdır pıhtı olayı hiç bilmiyorum doktora danışmak gerekiyor şuana kadar sadece iyi doktor ve fiyat araştırması yaptık yüzyüze daha bir doktorla bile görüşmedimKarın germe de olacaktım mini karın germe ama doktorum gerek duymadı için yapılmadı sezeryan scar revizyon yapıldı onun yerine boy :1.70 kilo 62 doktorum Süleyman Özer kesinlikle tavsiye ediyorum bu tür ameliyatlar da risk çok fazla duymuşsunuzdur beyne pıhtı atma ihtimali çok yüksek bunun için bile önlem alındı bana o kadar iyiler ekipler bence hiç korkma bugin ikinci günüm gayet iyyim ufak tefek ağrılarım var bunlar da normal