- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
-
- Konu Sahibi beyazpapatya35
Merhaba, kime oldunuz liplifti ve memnun musunuz ?Merhaba kızlar yıllar sonra tekrar forumdayım diğer sayfamı kaybettim neyse umarım eski dostlarla karşılaşırız ben yine size yardıma geldimdün gözkapağı estetiği ve lip lift oldum merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz Fotoğraf ekliyorum ilk an henüz şişmeden yani gözleri ekleyemiyorum isteyene özelden atabilirim
çok geçmiş olsun sonuç iyi olur inşallah. bende göz kapağı olmak istiyorum ama korkuyorum kime hangi hastanede ve fiyat olarak ne kadara oldunuzMerhaba kızlar yıllar sonra tekrar forumdayım diğer sayfamı kaybettim neyse umarım eski dostlarla karşılaşırız ben yine size yardıma geldimdün gözkapağı estetiği ve lip lift oldum merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz Fotoğraf ekliyorum ilk an henüz şişmeden yani gözleri ekleyemiyorum isteyene özelden atabilirim
Cok güzel olmus gecmis olsunMerhaba kızlar yıllar sonra tekrar forumdayım diğer sayfamı kaybettim neyse umarım eski dostlarla karşılaşırız ben yine size yardıma geldimdün gözkapağı estetiği ve lip lift oldum merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz Fotoğraf ekliyorum ilk an henüz şişmeden yani gözleri ekleyemiyorum isteyene özelden atabilirim
göz kapaklarınız iyileştiyse foto eklermisiniz ayrıca fiyat ameliyat bilgisi verebilirmisinizMerhaba kızlar yıllar sonra tekrar forumdayım diğer sayfamı kaybettim neyse umarım eski dostlarla karşılaşırız ben yine size yardıma geldimdün gözkapağı estetiği ve lip lift oldum merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz Fotoğraf ekliyorum ilk an henüz şişmeden yani gözleri ekleyemiyorum isteyene özelden atabilirim
Özelden yazarsanız atayım fiyatı 7500göz kapaklarınız iyileştiyse foto eklermisiniz ayrıca fiyat ameliyat bilgisi verebilirmisiniz
Aydın MamakCok güzel olmus gecmis olsun
rica etsem banada atarmisiniz? Bu arada doktorunuz kim?
Merhaba göz kapağı işlemi için bende fatih atmacayı düşünüyorum memnun kaldınız mı iz çok belli oluyor mu rica etsem fotoğrafınıza bakabilirmiyimCanlarım benim konuyu açıp kaçmış gibi oldımUnutmuşum çok özür İki ameliyatımdan da çok memnun kaldım Göz kapağı acıbadem taksim Fatihatmca dudaklipliftaydınmamak Doktor adı vermek doğru mu bilmiyorum ama Yardımcı olmak istedim isteyene özelden fotoğraf atabilirim
teşekkür ederim yazdım özeleÖzelden yazarsanız atayım fiyatı 7500
Ben isterimCanlarım benim konuyu açıp kaçmış gibi oldımUnutmuşum çok özür İki ameliyatımdan da çok memnun kaldım Göz kapağı acıbadem taksim Fatihatmca dudaklipliftaydınmamak Doktor adı vermek doğru mu bilmiyorum ama Yardımcı olmak istedim isteyene özelden fotoğraf atabilirim
Merhaba ben de göz kapağımı Fatih beye yaptırıp çok memnun kalmıştım, şimdi liplift istiyorum detayları paylaşabilirseniz sevinirimCanlarım benim konuyu açıp kaçmış gibi oldımUnutmuşum çok özür İki ameliyatımdan da çok memnun kaldım Göz kapağı acıbadem taksim Fatihatmca dudaklipliftaydınmamak Doktor adı vermek doğru mu bilmiyorum ama Yardımcı olmak istedim isteyene özelden fotoğraf atabilirim
ın Mamak memnunumMerhaba ben de göz kapağımı Fatih beye yaptırıp çok memnun kalmıştım, şimdi liplift istiyorum detayları paylaşabilirseniz sevinirim