Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

Liplift yaptıranlar cevaplayabilir mi? Sonrasında
Gülerken Diş etleri daha bariz mi gözüküyor?
Gülüşünüz değişti mi?
Kaç ay sonra rahatça gülmeye dudak hareket etmeye başladınız?
Bi miktar daha görünür oluyor dişler , diş etinin görünmesi diş be ağız yapınıza ve doktorun ne kadar aldığına bağlı , benim ilk liplift im kötü sonuçlandığı halde dişim ve dudaklarım yine de güzel görünüyordu , 2. Lipliftimi izi daha az görünür kılmak için daha iyi olduğunu düşündüğüm bi doktora yaptırdım , bugün 5.günüm .. bakalım ne olacak ..

Gayet iyi görünüyor , sigara kullanıyor musunuz yaşınız küçük ama sormak istedim şeker insülin vb bi rahatsızlığınız var mı ? İzleriniz güzel toplamış maşallah

2. Lipliftinizi kime yaptıedınızz ve fotoğrafınız var mı acaba

Merhaba fotoğraf atabilir misiniz acaba?

Lütfen bana hangi doktora olduğunuzu söyler misiniz? Ve nerede oldunuz? Eğer sorun olmazsa fotığraf da atabilir misiniz? Siz de yaşamışsınızdır ameliyat öncesi bu süreci çok kararsız ve umutsuzum

Lütfen bana hangi doktora olduğunuzu söyler misiniz? Ve nerede oldunuz? Eğer sorun olmazsa fotığraf da atabilir misiniz? Siz de yaşamışsınızdır ameliyat öncesi bu süreci çok kararsız ve umutsuzum

Ameliyatınızı oldunuz mu? Bana fotoğraf atabilir misiniz? Bu ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızım

Fotığrafta çok güzel görünüyor acaba şimdiki halini de bana atabilir misiniz çok çekinyorum bu ameliyattab ama çok olmak istiyorum çok mutsuzum şimdiki haliyle

Merhaba bana gönderebilir misiniz ben liplift ameliyatı olmayı düşünüyorum
2. Lipliftinizi kime yaptıedınızz ve fotoğrafınız var mı acaba
Merhaba , benim operasyonun üstünden 10 gün geçti hala bi miktar ödemim var , buraya yazmak için erken olduğunu düşündüğümden yazmadım , fakat doktorum Cem Payaslı , inanılmaz bir operasyon yaptı nazar değmezse eski delik deşik haline o kadar kanıksamışım ki ilk gördüğümde gözlerime inanamadım ... yalnız bı operasyondan sonra çok dikkat etmek gereken bişi var bence , doktorlar bu konuda pek uyarmıyor ama 2 kere liplift yaptırmış biri olarak kesinlikle benim gözlemim şu , operasyondan sonra çok ani gülmemek konuşmamak ve dikkat etmek ... bi kaç gün sonra fotoğraf çekeceğim... buraya da koyarım , sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…