Evet hafif iniyor daha doğrusu yer çekimi sonuçta , ama ne olursa olsun ilk haline dönmüyor ,1/4 gibi düşününLip lift yaptıranlar nolur yardımcı olsun bir kaç ay sonra 1-2 mm lik inme oluyormuş bu doğru mu ya da ilk günkü gibi mi duruyor
Bi miktar daha görünür oluyor dişler , diş etinin görünmesi diş be ağız yapınıza ve doktorun ne kadar aldığına bağlı , benim ilk liplift im kötü sonuçlandığı halde dişim ve dudaklarım yine de güzel görünüyordu , 2. Lipliftimi izi daha az görünür kılmak için daha iyi olduğunu düşündüğüm bi doktora yaptırdım , bugün 5.günüm .. bakalım ne olacak ..Liplift yaptıranlar cevaplayabilir mi? Sonrasında
Gülerken Diş etleri daha bariz mi gözüküyor?
Gülüşünüz değişti mi?
Kaç ay sonra rahatça gülmeye dudak hareket etmeye başladınız?
Gayet iyi görünüyor , sigara kullanıyor musunuz yaşınız küçük ama sormak istedim şeker insülin vb bi rahatsızlığınız var mı ? İzleriniz güzel toplamış maşallahMerhaba Kızlar...
Ben 2012’de burun ameliyatı oldum ve ozamandan beri bu mesafe kötü duruyordu. Haziran ayında Liplift oldum. Henüz 2 ay bile olmadı ve şimdilik memnunum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ekte fotoyu görebilirsiniz. Eskiden ağız kısmım daha erkeksiymiş
2. Lipliftinizi kime yaptıedınızz ve fotoğrafınız var mı acabaBi miktar daha görünür oluyor dişler , diş etinin görünmesi diş be ağız yapınıza ve doktorun ne kadar aldığına bağlı , benim ilk liplift im kötü sonuçlandığı halde dişim ve dudaklarım yine de güzel görünüyordu , 2. Lipliftimi izi daha az görünür kılmak için daha iyi olduğunu düşündüğüm bi doktora yaptırdım , bugün 5.günüm .. bakalım ne olacak ..
Merhaba bana fotoğraf gönderevilir misiniz acaba ben olmayı düşünüyorum liplift ama çok çekincem varEvet memnunum. Hatta o mesafesi uzun olan herkes yaptırmalı. İfadeyi çok değişiyor
Merhaba fotoğraf atabilir misiniz acaba?Ben 3 gün önce liplift yaptırdım. Bence önrrmryen doktorlar kendilerine güvenmiyorlar. Dikiş cok önemli düzgün nizami bir şekilde dikilmesi iz bırakmıyor bendede iz olacagnı sanmıyorum cunkü simdiden bile rahatsız edici gözükmüyor suan pansuman lı iyileşme asamasında pansuamanı cıkardgmda fotoğraf atablrmm
Merhaba kime yaptırdınız acaba ve ne kadaraMerhaba bende liplift yaptirdm. 15 gun oldu. Burun icinde gerginlik var ve hissizlik. Sizde de oldumu? Ve dudak seklinde degisim oluyormu zaman gectikce?
Lütfen bana hangi doktora olduğunuzu söyler misiniz? Ve nerede oldunuz? Eğer sorun olmazsa fotığraf da atabilir misiniz? Siz de yaşamışsınızdır ameliyat öncesi bu süreci çok kararsız ve umutsuzumarkadaslar ben dudak asma yaptırdm.benım doktorummu kötüydü yoksa şansızlıkmı bılmem ama dudagım asımetrık oldu.kocaman dikiş izleri kaldı ve dudagı kaldırmak için kullandıkları teller sürekli batarak rahatsız etti.2yıl boyunca izlerin gecmesini bekledım ama ne dudagım kalkmış oldu sadece dudagımda kocaman 2 iz kalmış oldu ayrıca asimetrık yapılmış oldugu için dudagım saga cekıyor.neyseki 2yıl sonra burun altından kesılerek yapılan burun dudak mesafesi kısaltma amelıyatı yaptrdm.2.doktorum eskı doktorun yaptıgı yanlışları duzltmek ve demır tellerı cıkartmak için 2defa amelıyet yaptı.2amelıyatta ancak sonuca ulasabıldık.burnumun altında biraz iz kaldı ama makyajla falan kapatabiliorum.eskısınden cok daha iyi.kesinlikle dudak asma yaptırmayın derım cunku gercek amacına ulasmıyor bnce.kesilerek yapılan amelıyet kesınlıkle daha iyi.tavsiye ederım.hele de eger yara izleriniz cabuk geciyorsa.merak ettgınız bişeyler varsa bana sorabilirsiniz...
Lütfen bana hangi doktora olduğunuzu söyler misiniz? Ve nerede oldunuz? Eğer sorun olmazsa fotığraf da atabilir misiniz? Siz de yaşamışsınızdır ameliyat öncesi bu süreci çok kararsız ve umutsuzumMerhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilir
Ameliyatınızı oldunuz mu? Bana fotoğraf atabilir misiniz? Bu ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızımGürsel Turgut bu ameliyatı yapıyor kızlar bull horn lip lift ameliyatı. Burun dudak arası mesafe kısaltılıyor. 4500 tl hastanede yapıyormuş.Ben Haziran'a randevu aldım.
Kendisine iz kalıp kalmadığını sordum. Açık burun ameliyatından biraz daha fazla iz kalacağını ama o izlerinde 2 seneye geçeceğini söyledi. 10 gün sonra sanki fazla silmekten kızarmış gibi duracağını söyledi. Ben yaptırmakta kararlıyım çünkü burun dudak arası mesafem 1,5-1,6 oysa kadınlarda ideal olan 1,1-1,3 arasıymış benimki maşallah erkek yüzü gibi olmuş4 mm kısaltsa yeter. Burada daha önce de Gürsel Turgut'a ameliyat olup memnun olan arkadaş varmış ondan öğrendim bu doktorun da yaptığını...
Merhaba, siteye kosusturmalar icinde hic giremedim. Dr. Gürsel Turgut'a yaptirdim liplift ameliyatimi. Kendisinde de vardir oncesi ve sonrasi fotolarim, isterseniz ben de gonderebilir
Lütfen bana gönderevilir misinizözelden konuşalım isteyene resim atarım memnunum çok iple değil
Fotığrafta çok güzel görünüyor acaba şimdiki halini de bana atabilir misiniz çok çekinyorum bu ameliyattab ama çok olmak istiyorum çok mutsuzum şimdiki haliyleMerhaba Kızlar...
Ben 2012’de burun ameliyatı oldum ve ozamandan beri bu mesafe kötü duruyordu. Haziran ayında Liplift oldum. Henüz 2 ay bile olmadı ve şimdilik memnunum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ekte fotoyu görebilirsiniz. Eskiden ağız kısmım daha erkeksiymiş
Hangi doktora oldunuz şimdiki halinizi de koyabilir misinizÖnceki hali bu
Merhaba bana gönderebilir misiniz ben liplift ameliyatı olmayı düşünüyorum
Merhaba , benim operasyonun üstünden 10 gün geçti hala bi miktar ödemim var , buraya yazmak için erken olduğunu düşündüğümden yazmadım , fakat doktorum Cem Payaslı , inanılmaz bir operasyon yaptı2. Lipliftinizi kime yaptıedınızz ve fotoğrafınız var mı acaba
Dosya ekle kısmından fotoğraf eklenmiyor nasıl ekleyeceğimMerhaba fotoğraf atabilir misiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?