• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lion81 Meme Estetiği Ameliyatı

Yeni fotolarda gelioooo oy oy oy ;) valla seni kendime cok benzetiyorum lion,yillardir es gectigim reyonlardan simdi cikamiyorum :) bu arada benimde karnima odemler indi ve dumduz olan karnim 4 aydir sis...acaba sporla gecermi lion yaa ?

Kirmizi dantelli cok yakismis canim hemen bi siyahinida al bence ;)

bu saatten sonra herkesten aynı davranısları beklmek cok normal.iç giyim magazaları ve biz :23::23::23:

Yeni fotolarda gelioooo oy oy oy ;) valla seni kendime cok benzetiyorum lion,yillardir es gectigim reyonlardan simdi cikamiyorum :) bu arada benimde karnima odemler indi ve dumduz olan karnim 4 aydir sis...acaba sporla gecermi lion yaa ?

Ameliyattan sonra ödemler resmen vücudu sarıyor yanii...:50: Canım bol bol ödem sökücü çay içi ve bol su iç tabi :34: Spor yapmak tabi iyidir,fırsatın ve imkanın varsa spora başla,bol bol yürüyüş yap..Kırmızı Lion arkadaşımıza çok yakışmış gerçektende,bende bu içi çamaşırından çok istemiştim ama bedeninin bulamamıştım...Arkadaşımıza ne yakışmazki incilyacıgımm,sanada yakışır ama,sende al bence :34:

evet lioncum kırmızılar çok yakışmış cnm.maşşallah ya olsammı olabilecekmiiyim derken 15 günü geçtin nazar değmesin:nazar:

Ameliyattan sonra ödemler resmen vücudu sarıyor yanii...:50: Canım bol bol ödem sökücü çay içi ve bol su iç tabi :34: Spor yapmak tabi iyidir,fırsatın ve imkanın varsa spora başla,bol bol yürüyüş yap..Kırmızı Lion arkadaşımıza çok yakışmış gerçektende,bende bu içi çamaşırından çok istemiştim ama bedeninin bulamamıştım...Arkadaşımıza ne yakışmazki incilyacıgımm,sanada yakışır ama,sende al bence :34:

alirim tabi fotomuda oyarim canim ;) Arzumcum hangi caylar odem sokucu?

Aynen tatlım bende çıkamıyorum kararsız kalıyorum seçim yapamıyorum hepsi de birbirinden güzel.Benimde öyle spor yapa yapa benim popo brezilyalı kadınların poposuna dönmüştü dikleşmişti.Bu ameliyatlar yüzünden hep iyileşene kadar beklemek zorunda kaldım ama yok şu 1.ayım dolsun hemen başlıyorum spora.Evim spor salonuna döndü ayol ne ararsan var.Eliptik bisiklet plates topu lastiği titreşimli kemer cd ler ne ararsan var yok yok yani.Hadi beraber başlayalım spora.

24diefee
evet lioncum kırmızılar çok yakışmış cnm.maşşallah ya olsammı olabilecekmiiyim derken 15 günü geçtin nazar değmesin
Evet tatlım şimdi ameliyat olduğumu bile unuttum memişlere bakınca anlıyorum hııım gerçekmiş diye.
arzum77
Ameliyattan sonra ödemler resmen vücudu sarıyor yanii... Canım bol bol ödem sökücü çay içi ve bol su iç tabi Spor yapmak tabi iyidir,fırsatın ve imkanın varsa spora başla,bol bol yürüyüş yap..Kırmızı Lion arkadaşımıza çok yakışmış gerçektende,bende bu içi çamaşırından çok istemiştim ama bedeninin bulamamıştım...Arkadaşımıza ne yakışmazki incilyacıgımm,sanada yakışır ama,sende al bence

Aynen katılıyorum cnm bizde dolu dolu memişler varken bize ne yakışmazki.Bu güzellikleri ortaya çıkarmak lazım yani.Şimdi giymeyecez de ne zaman giyinecez gençliğimizin tadını çıkaralım yaşlanınca bu günleri daha geri getiremeyiz.Hüüühühü yaşlanmak istemiyorum :50:
hııım bende merak ettim hangi çaylar ödem sökücü.Mesela 5 i bir arada olan çay yeşil çay bunlar olabilir.Dolaşımı da hızlandırmak lazım.

gunaydın lion naber nasılsın. kız bu aralar sıcaklardan herkes acılıp sacılıyor:9:

Günaydın hayatım bugün benimde keyifler yerinde dünkü pazartesi sendromunu atlattım.Bugün kavitasyon seansımda var ohhh akşama şişli yolu görünüyo.Ayy orada da çok mağaza var hemen dalayım.

Günaydın hayatım bugün benimde keyifler yerinde dünkü pazartesi sendromunu atlattım.Bugün kavitasyon seansımda var ohhh akşama şişli yolu görünüyo.Ayy orada da çok mağaza var hemen dalayım.

ohh ohh masallah canım allah bozmasın :D
desene yeni ciciler gelecek :23::23::23:

Tamam tamam bakarım jartiyerler seksi gecelikler felan içim açılsın artık.Gelsin yeni ciciler

Tamam tamam bakarım jartiyerler seksi gecelikler felan içim açılsın artık.Gelsin yeni ciciler

ne güzel yaaa hepinizle gurur duyuyorum darısı başıma inşallah, artık ben de rahat rahat giyineyim bunca yıl sıkıntı çektik :14:

:72::72::72::72::46::46: Kızlar müjdemi isterimmmmmmmmm ben ameliyatımı oldum.şooook şooook Son ana kadar umudumu kaybetmemiştim.Perşembe günü gittim hastaneye cuma günü elime para geçecek dedim kabul etmedi asistan.Bana cuma günü saat 15.00 de tekrar ameliyat günü verdi ben yine umudumu kaybetmedim.Sonra buldum parayı geri kalan 800 tl sini eşimin kredi kartını kullandım öğrenince kızdı aman ne yapayım.200 tl de elimde vardı.

Neyse cuma günü 15.00 de hastanedeydim çok bekledim Veli bey geldi baktı ne yapalım nasıl istiyorsun dedi.Bende kafamda 300 cc var dedim nasıl olur size güveniyorum dedim.Neyse yuvarlakmı damlamı olacak dedim doktora oda damla deyince bende damla sarkık duruyo olmasın dedim.Neyse akşam sonunda 19.00 da ameliyata girdim saat 21.00 de çıktım.Gece boyunca uyudum drenlerim var şimdi.Allah razı olsun hemşireler hasta bakıcıları ve doktorum çok iyi davrandı.Refakatçim olmadığı için hemşilerim sürekli kontrol etti.Hatta çıkana kadarda yine mide bulantısı için ağrı kesici iğnelerimide yaptı.Şimdilik hareketlerim de zorlanıyorum göğüs altım acıyo.perşembe gidecem o zaman drenleri alır heralde.Şimdi kaç cc taktı sizce 295 cc takmış.ŞU anda şişler memnunum ölçüsünden fazla olsaydı abartı duracaktı dedi doktorum.
:8::8::8::3::3::21::21::23::23::24::24:
Sizilerede çooook teşekkür ederim kızlar hepiniz bana destek oldunuz moral verdiniz.Çok ağlamıştım hayallerim bir anda yok olacakken son dakika mucize oldu.Şükürler olsun inanamıyorum sürekli ellerim göğsümde bunlar benimmi diyorum.Neyse sonra tekrar yazarım şimdilik dinlenmem lazım narkozun etkisiyle sürekli uykum geliyo.sonra fırsat buldukça yazarım resimlerimide eklerim:46::46::46::36::36::36:Yeni sütyenler almam lazım artık vallahi gözüm kalıyodu hep mağazalarda şimdi bol bol alırım.

sevincimi mutluluğumu ne kadar anlatsam az :51:hiç pes etmedim ve vazgeçmedim Allaha dua ettim.

ben arkadaş listene eklermisin bende yaptrımayı düşünüyorum mümkünse resimlerini görmek isterim.Hayırlı olsun bu arada.

akşam olsa da eve gitsek....banyoda bir baksak onlara, yerindeler mi değiller mi...heheheeheheeh

Hayatım hemen eve gelir gelmez üstümü çıkarınca hemen baktım :27:yerindeler cnm bütün dolgunluğuyla duruyolar.Bende hergün bakmadan duramıyorum yaaa aşık oldum resmen ayrılamıyorum yapıştım kaldım yani.:53:

Hayatım hemen eve gelir gelmez üstümü çıkarınca hemen baktım :27:yerindeler cnm bütün dolgunluğuyla duruyolar.Bende hergün bakmadan duramıyorum yaaa aşık oldum resmen ayrılamıyorum yapıştım kaldım yani.:53:

Maşallah canımm... :nazar::16: Allahım mutlulugunu,sevincini daim etsin canım arkadaşım...

Eve gitmeyi neden bekliyorsun,gir tuvalete bak,elle onları... :34:

Maşallah canımm... :nazar::16: Allahım mutlulugunu,sevincini daim etsin canım arkadaşım...

Eve gitmeyi neden bekliyorsun,gir tuvalete bak,elle onları... :34:

sağol bitanem girip bakıyorum vallahi masajlarada başladım habire mıncıklıyorum yavruları :118:

Back